Moja Zemlja

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
posto i ja sipam na NIS-ovim pumpama, i saljem sms-ove, mogu i ja da ti objasnim. jedno izvlacenje je bilo 15. decembra, kad su se delile vespe i Polo. Sledece izvlacenje je 7. januara, opet se deli polo i 5 vespi, a 13. januara se izvlaci glavna nagrada- Volkswagen Tiguan

Prvo... zašto ja ne dobijam nikakve kupone, a sipam uvek na NIS-u... :think:
Drugo... taj tiguan je toliko ružan, odavno ružniji auto ne videh... ali bi ga rado prodala i zamenila za nešto lepše...

E pa idem danas, da mi overe neke račune... ima da ih pitam, što ja ne dobijam kupone... :deda:

posto i ja sipam na NIS-ovim pumpama, i saljem sms-ove, mogu i ja da ti objasnim. jedno izvlacenje je bilo 15. decembra, kad su se delile vespe i Polo. Sledece izvlacenje je 7. januara, opet se deli polo i 5 vespi, a 13. januara se izvlaci glavna nagrada- Volkswagen Tiguan

Znaci jos cu morati da setam kupone :(
Pih...aj bar da dobijem tog ruznog ili pola pa da mi nije zao sto se kilvim ..

Ahaha, to je ta biglovska narav :)
Ova moja obožava da legne tako na stvari kad se izvade iz plakara,
a još više voli kad složimo čist i opeglan veš na krevet...
Odmah zauzima poziciju :)

edit:
A snupi jeste pravljen po biglu, i sigurno ga je autor imao
Teško da može tek tako u toj meri da pogodi sve :)

Poslednja izmena:
Kad smo vec kod lake ...povadim jutros dzempere da uzmem odredjeni. Ostale spustim na kompjutersku stolicu i izadjem iz garderobe da se obucem.

Vracam se i sta nalazim z:shock:....govedo biglovsko mrtvo ladno kulira z:hm:

Pa vidite mu samo facu ....dobro nije rekao "Sta oces" z:((

Pogledajte prilog 165008

Osecam da misli na poverljivu z:mrgreen:

Nije valjda da ga budiš ujutru kad ideš na posao... gde će ti duša... z:(( vidi kako mu se spava...z:)

Tako moj Mićko... kad odemo kod mojih... mm ne voli mačke... a ovaj mali, čim muž ostavi jaknu na krevet, dotrči i uvuče se u nju... muž bi popizdeo da zna, pa ga ja samo pokrijem... z:mrgreen:

Тачно тако. И све купоне треба чувати до главне награде.

ja sam ko Piroćanac što kuka kako ništa nikad ne dobija na bingu i ostalim igrama na sreću, pa svesrdno moli Boga da mu pomogne...a Bog mu samo kaže pa kupi tiket, uplati loto....
te i ja
nikad nisam ništa dobila...a nisam ni igrala.....

Bar dan, e i ja sam jednom natocila na Nisovoj i uzela kupon i poslala
al ja tocim gde mi usput, a ne ciljam da je bas Nisova
a tiguean jeste ruzan, al ja bih to lepo prodala, pa uzela nesto jeftinije, a lepse, a ostatak - na troskarenje..... :masta:
sad kad sam cula da je Vanda dobila, promenila sam misljenje o nagradnim igrama

Imam jedan vic za danas

Kada zivotinje govore kao ljudi - to je basna, a kada ljudi govore kao zivotinje - to je Bosna!

Gde nam je drugarica fibi?!!!!!

Fibiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:hej:

Ne mogu da se setim, jel Tiki postavljala samo slike one devojke kao svoje ili još neke-tuđe?:think:
Sve ste pobrisali na onoj temi... džaba sam listala... z:((

Nego jel neko konta da ona devojka čije su slike kačene kao tijanine nije na fb-u od jula meseca... :confused:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back