- Poruka
- 135
vidi ovaj bir hvali se da je ko marina tucakovic bez stimulansa
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

)
))Koji pesticidi se koriste na ovoj zemlji?

Pre dve godine smo bili na Stromboliju, tamo smo otisli sa Sicilije kako bi se popeli na vulkan, cudna mi cuda..Medjutim, ostali smo dva dana jer smo se odusevili ostrvom koje btw.ima samo 5 km u precniku ali ako me pitate sta je istinski glamur, sta je fancy onda je to bas tamo. I D&G su se tamo smestili sa skromnom kucicom
Elem, sedimo mi u jednom mozda i jedinom restoranu ciji je vlasnik starija gospodja, prava sicilijanka koja sedi i nadgleda, pa svojim promuklim glasom i ne bas diskretno prigovara mladjim clanovima porodice koji rade. Restoran inace ima 5 stolova, i sest stvari na meniju. Pa ko oce oce.
U jednom trenutku pojavljuje se tip,pozdravlja babu, seda sa njom za sto i otpocinje konverzacija. Moja drugarica koja govori italijanski nam prevodi...Tip kaze kako bi prekosutra dosao Roman sa 50 ljudi, bas ovde da ruca na sta baba kaze nece moci prekosutra bas slavimo rodjendan sestricine od komsinice sa 11 sprata, on kaze dobro, moze li sutra, baba ladno kaze neeee, sutra imam proslavu godisnjice braka sestre od tetke..i tako on njoj nudi mogucnosti i varijante al baba ni da cuje...
Nesto mu kao nudi u sledeci utorak, al i to ne rado i mozda.
Baba je kraljica, odusevila nas je..zabole nju za Abramovica i za to sto bi taj rucak kostao 50000$ jer oni piju samo Crystal sampanjac i Boga pitaj sta jedu..
Kakvi..ona ni da cuje.
Ona je glavna u svojoj kafani i bas je ic ne interesuje ni Roman ni njegova svita.![]()

a u petak ce mi doci i fejsica, smokvica, pura moca, buki.. nikako ne mogu da ga primim

Gazda, sto te nema?
Ti se "zaturio" a misevi kolo vode - na tvojoj Zemlji...
Nemoj tako vise...![]()