tasha88
Primećen član
- Poruka
- 505
Daco, uz bonicu evo stize i jedan VELIIIKIII poljubac za ovo objasnjenje Kapri torte!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Daco super!!!!!!!
Mene samo zanima kolika ti bude dimenzija torte i da li moras da razvuces da bude manje od pleha ili je tebi tako odgovaralo zbog kolicine i raspolozivosti plehova/cinija
uvek koru napravim da bude manja od dimenzija pleha jer tokom susenja ona poraste,inace po ovim merama koje sam dala sa slagom na njoj ona ima izmedju 3-3.5 kg.
namerno sam slikala da vidite nije to puno mozda po dva cm sa sve cetiri strane ali je bezveze kad je blizu ivica pa prione
Ovo sam obećala... i pronašla.
Torta za Aleksin prvi rođendn i prva za koju sam se trudila da bude drugačija:
![]()
Ta je bila za "kućnu upotrebu" onog dana kada mu je bio rođendan, a ovu sam pravila kad se rođendan slavio:
![]()
Doslovce i bukvalno, to su bile prve torte koje sam napravila sa uverenjem da ću, dok on dovoljno poraste da zna šta želi - naučiti da ih pravim bolje.
Ovo sam obećala... i pronašla.
Torta za Aleksin prvi rođendn i prva za koju sam se trudila da bude drugačija:
![]()
Ta je bila za "kućnu upotrebu" onog dana kada mu je bio rođendan, a ovu sam pravila kad se rođendan slavio:
![]()
Doslovce i bukvalno, to su bile prve torte koje sam napravila sa uverenjem da ću, dok on dovoljno poraste da zna šta želi - naučiti da ih pravim bolje.
I tetka, i tetkaOve prve torte uvek ostanu u lepom secanju i svaka majka ih normalno pravi svojoj deci sa puno volje i truda ,super su pogotovo mesec!