Moja prijateljica, ja i njen muz

Nije to sto ste pomislili :D

Izasle juce prijateljica i ja, caskamo tako neobavezno o raznim stvarima a njoj mobilni malo malo pa “klik-klik”, to je muz cima s porukama na svakih 15 minuta. Ironija je sto ju je on dovezao do mesta gde smo se nasle a bio je na 10 minuta (wd) od nas.
Vidi i ona da je bezveze pa pocne da prica o tome kako je stalno zivka, ako je negde krenula sama obavezno joj se javi da proveri jel sve u redu. On kad negde krene javlja se cim stigne… salje fotke gde god da je. I kao ne radi to zbog ljubimore, nego ni ona ne zna zasto. A jeste tako, znam coveka i zaista nije ljubimoran lik.
Oni nisu tema, bezveze bi bilo da ogovaram prijatelje sa vama, samo sam ih uzela kao primer. A sa njom smo pricale sinoc o tome, ja joj rekla da bi me cimanje i zivkanje cinilo nervoznom. Malo smo i o tome zasto on to radi, no nebitno.
Pitanje za vas - koliko se puta u toku dana cujete sa vasom drugom polovinom? Koja strana vise cima? O cemu pricate… generalno, ne mora u detaljima..
kada je telefon u pitanju tu nisam socijalizovana
ne voli kada nesto radim ili pocnem da radim pa me prekida poziv, ne volim kada me zovu pred izbore da pitaju za koga cu da glasam, ne volim kada me neko zove i drzi po pola sata i vise na telefonu pricajuci svoje probleme umesto da dodje da sednemo i pricamo face to face, ne volim da me neko cima po par puta u toku dana..ni muskarac sa kojim sam .ne cimam ga pa ne mora ni on mene ako nesto nije hitno ili vazno, niti volim da sam mu dostupma u svakom trenutku.zato cesto ne ponesem telefon sa sobom pa se posle pravdam kako sam ga zaboravila

Некада се осећам кучкасто, као да сам дресирала блиске људе, када ми кажу (мама, другарица, ко год)- Звала бих те али не смем :rotf:
А мени је телефонирање смор.
Mene mrzi da kucam, vise volim da čujem glas.....kao u varljivom letu....samo da ti čujem glas

Donesi.com

kada je telefon u pitanju tu nisam socijalizovana
ne voli kada nesto radim ili pocnem da radim pa me prekida poziv, ne volim kada me zovu pred izbore da pitaju za koga cu da glasam, ne volim kada me neko zove i drzi po pola sata i vise na telefonu pricajuci svoje probleme umesto da dodje da sednemo i pricamo face to face, ne volim da me neko cima po par puta u toku dana..ni muskarac sa kojim sam .ne cimam ga pa ne mora ni on mene ako nesto nije hitno ili vazno, niti volim da sam mu dostupma u svakom trenutku.zato cesto ne ponesem telefon sa sobom pa se posle pravdam kako sam ga zaboravila
Tako je....oci u oci

20220511_221921.jpg

koliko se puta u toku dana cujete sa vasom drugom polovinom? Koja strana vise cima? O cemu pricate
Nigde sa sobom ne nosim telefon. Kad se desi da ga ponesem, triput godišnje otprilike, zove baš ako gde zaglavim, da pita jel treba pomoć (kupovina). On nosi telefon svugde ali ja nikad ne zovem (velik čoEk, dva metra, zna se brinit za sebe). Najviše se dopisujemo iz jedne sobe u drugu, gifovima.

Back