Alter_Ego_
Stara legenda
- Poruka
- 92.074
Ai meni to dosadno, ospricamo se jednom u mesec dva i toliko. Vise volim uzivo
Их..иди бегај.
Најбољи је флерт преко Вајбера.
У топлесу?s vremena na vreme volim da posaljem neku fotku…

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ai meni to dosadno, ospricamo se jednom u mesec dva i toliko. Vise volim uzivo
У топлесу?s vremena na vreme volim da posaljem neku fotku…
Da platis pice.Pa žensko sam, šta si očekivao![]()
Ido ti begaj… zat flertujes sa drugaricama?Их..иди бегај.
Kako kad, prolicno sam mastovita… nekad i do grla zakopcana ali sa pogledom koji kaze - skini me!Их..иди бегај.
У топлесу?
![]()
То је тако комплексно питање да захтева посебну тему.Ido ti begaj… zat flertujes sa drugaricama?
То је тако комплексно питање да захтева посебну тему.
Misli na drugoj si temi pa ces da popustis haha
Jasno ti je.
Bas nikome?Ne cimam.
A i ne javljam se.![]()
Da bašNemas vise kud, nema vrdanja.
Sve umereno i sa dozu slasti. Kad krene negde uvek kazem... ajde gubi se, pazi da ne uhvatis macki za rep jer vec imas
Wink wink
Koja prijateljica ce reci da nije muz u porukama? Prvo ide kako je on smara, pa kada prihvatis da je ugnjetavana, onda tek ide prica o nekom dosadnom sa foruma ili iz kancelarije...pa, ako i to prodje tek onda vidis ko joj salje poruke....znaci u opkladu da joj nije muz slao poruke...To je ok ali zavisi s kim
Ko kome? Ona meni ili?
Pa vidim da je muz, ne smesi joj se brk dok cita hahahaKoja prijateljica ce reci da nije muz u porukama? Prvo ide kako je on smara, pa kada prihvatis da je ugnjetavana, onda tek ide prica o nekom dosadnom sa foruma ili iz kancelarije...pa, ako i to prodje tek onda vidis ko joj salje poruke....znaci u opkladu da joj nije muz slao poruke...
ako joj zvekece telefon to ljubavnik proverava gde je, a ona ga laze, posto ima jos jednog...Pa vidim da je mu, ne smesi joj se brk dok cita hahaha
Ja telefoniranje ne mogu da smislim.Некада се осећам кучкасто, као да сам дресирала блиске људе, када ми кажу (мама, другарица, ко год)- Звала бих те али не смем
А мени је телефонирање смор.
frustracija....ko danas ne telefonira?Ja telefoniranje ne mogu da smislim.
Sta ima da telefoniram ,striktno prema potrebi samo…blabla ….imao sam pre razgovore po par sati pa me smorilo nacisto.Kada zena pocne da te pravi ljubomornim, to vec mnogo toga nije u redu, a resenja ima vise, jedno je razvod...drugo je manje radikalno i lakse se primenjuje, razdvajanje na neko vreme....ima jos...
frustracija....ko danas ne telefonira?
to ti kazem, ali nije do telefona....resava se usmeno....Sta ima da telefoniram ,striktno prema potrebi samo…blabla ….imao sam pre razgovore po par sati pa me smorilo nacisto.