Moja prijateljica, ja i njen muz

Их..иди бегај.

Најбољи је флерт преко Вајбера.
Ido ti begaj… zat flertujes sa drugaricama?

Их..иди бегај.

Најбољи је флерт преко Вајбера.

У топлесу?

:per:
Kako kad, prolicno sam mastovita… nekad i do grla zakopcana ali sa pogledom koji kaze - skini me!

To je ok ali zavisi s kim :mrgreen:

Ko kome? Ona meni ili?
Koja prijateljica ce reci da nije muz u porukama? Prvo ide kako je on smara, pa kada prihvatis da je ugnjetavana, onda tek ide prica o nekom dosadnom sa foruma ili iz kancelarije...pa, ako i to prodje tek onda vidis ko joj salje poruke....znaci u opkladu da joj nije muz slao poruke...

Razmenjujemo poruke u toku dana, mislim onako normalno. Kad treba nešto da se javi, da se potvrdi,nesto kad iskrsne... ponekad i pošaljemo neki znak pažnje....
Uglavnom teče komunikacija i kada smo odvojeni. Ne vodimo računa koliko i kada. Kada izađem sa prijateljicama ne odgovaram mu na poruke odmah niti očekujem da on meni odgovara kada je sa društvom i slično.

Nisam primetila da me kontroliše ili da je na bilo koji način ljubomoran ili sumljičav.
Ni ja nemam zivac da konstruišem šta bi bilo kad bi bilo...

Kada zena pocne da te pravi ljubomornim, to vec mnogo toga nije u redu, a resenja ima vise, jedno je razvod...drugo je manje radikalno i lakse se primenjuje, razdvajanje na neko vreme....ima jos...

Ja telefoniranje ne mogu da smislim.
frustracija....ko danas ne telefonira?

ako bi nekome trebalo da smeta telefoniranje i poruke, trebalo bi meni da smeta, ali problem nikad nije u telefonu i porukama....

Kada zena pocne da te pravi ljubomornim, to vec mnogo toga nije u redu, a resenja ima vise, jedno je razvod...drugo je manje radikalno i lakse se primenjuje, razdvajanje na neko vreme....ima jos...

frustracija....ko danas ne telefonira?
Sta ima da telefoniram ,striktno prema potrebi samo…blabla ….imao sam pre razgovore po par sati pa me smorilo nacisto.

Sta ima da telefoniram ,striktno prema potrebi samo…blabla ….imao sam pre razgovore po par sati pa me smorilo nacisto.
to ti kazem, ali nije do telefona....resava se usmeno....

Jedan od osnovnih razloga dugog telefoniranja je sto zene tako najlakse kazu ono sto ne mogu u oci, cesto je razlog strah....pa sta? mora da nauci da koristi telefon i da problem resava u 4 oka....frustracija stvara drugu frustraciju...

Back