Sara_
Ističe se
- Poruka
- 2.348
aaa ha 

Jedni kazu izbaci je, a drugi ne. Je l' to? Najozbiljnije sam sve pobrkala.

Jedni kazu izbaci je, a drugi ne. Je l' to? Najozbiljnije sam sve pobrkala.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Да било је баш тако, зет је радник ударник, али лик који ради само за себе. Сестри није давао ни динар плус је крио зараду. На шта је трошио, питај Бога!
А дуг, управо тако, пропали посао.
Лекције Хелен! Лекције!
Животне лекције.
Пропаст? О каквој пропасти причаш?
Па и ти си прошла развод брака из којег си изашла због проблема, само проблема друге врсте. Зар си пропала?
Колико си се трудила да сачуваш брак? Јесу те родитељи иселили из стана или су ти били емотивна подршка?
Како нема леба?
Управо сам ти објаснила да има.
Значи, ај' опет ћу, моја сестра је повезала ствари.
Уз то, сви смо остали у добрим односима и јако ми је жао што је морала то да прође, али сад је сигурно и мудрија и паметнија на ту тему.
Мало ли је добила?

A ja baš mislim da je tip prevejani lisac koji sve to savršeno planski radi. Da je dileja ne bi našao takav lak plen.

Колико памтим уводни пост - они не траже да она остави мужа, него само да се и он прихвати неког посла.
povezala stvari posle 5 godina? ako ti to tako lepo pakujes onda svaka ti cast![]()
Лекције Хелен! Лекције!
Животне лекције.
Пропаст? О каквој пропасти причаш?
Па и ти си прошла развод брака из којег си изашла због проблема, само проблема друге врсте. Зар си пропала?
Колико си се трудила да сачуваш брак? Јесу те родитељи иселили из стана или су ти били емотивна подршка?

E to, da. Ali hoce i nju da izbace. Totalno ne fer.
"Moji roditelji su poludeli i rekli mi da ako za mesec dana ne nadje posao da ce me zamoliti da se iselim iz njihovog (mog, ali se na mamu vodi) stana."
Тако што су јој допустили да научи ту животну лекцију и то на фин начин, без условљавања, уцењивања и додатног кажњавања.totalno sam objektivna, msm neam takav slucaj u familiji, neam ni medj prijateljima tako da gledam sve iz tretjeg ugla. ali meni ni dalje nije jasno kako su to tvoji roditelji "pomogli" tvojoj sestri?
Јеси ти некад волела неког у животу?povezala stvari posle 5 godina? ako ti to tako lepo pakujes onda svaka ti cast![]()
Bas je fer Saro.
Ne bi bilo fer da kazu da ce izbaciti zeta
Ovako....ako je ona toliko odlucna da bude sa njim, neka idu zajedno
Mogu ili da propadnu ili da se on osvesti, opameti i uozbilji
I u jednom i u drugom slucaju, njihovo dete je na dobitku
Ne znam, stvarno, teoretski pricam. Eto spomenuo si obrazac. Sta nju sprecava da isto ponovi posle razvoda? Da podrazumevamo da se sve vrati na staro.. ona je u stanu..
Nista.
Ima mnogo gorih okolnosti nego ovih iz price, i mislim da ce prilicno jeftino proci.. ako nauci nesto. Ali ja tu ne bih nista dirala. Ne moze se ziveti tudji zivot za nekoga, nije dobro ni za koga na kraju. 2c.
Ne znam, stvarno, teoretski pricam. Eto spomenuo si obrazac. Sta nju sprecava da isto ponovi posle razvoda? Da podrazumevamo da se sve vrati na staro.. ona je u stanu..
Nista.
Ima mnogo gorih okolnosti nego ovih iz price, i mislim da ce prilicno jeftino proci.. ako nauci nesto. Ali ja tu ne bih nista dirala. Ne moze se ziveti tudji zivot za nekoga, nije dobro ni za koga na kraju. 2c.
Извини, где сам ја написала да требају да јој буду емотивна подршка за останак у лошем браку?Да сам остала још коју годину у таквом браку - пропала бих сигурно!
Не разумем, емотивна подршка да останем у браку у којем сам незадовољна и несрећна?![]()
Štaviše njeni roditelji su i preterano bili fer...jesu malo dramili ali su prihvatili njen izbor. Osam meseci nisu ni pomenuli taj stan i pustili ih da žive svoj život. Očigledno je ona ta koja se žali roditeljima na svog muža čim su oni toliko uključeni u sve. Nemaju oni kristalnu kuglu da znaju šta se tamo dešava.

Štaviše njeni roditelji su i preterano bili fer...jesu malo dramili ali su prihvatili njen izbor. Osam meseci nisu ni pomenuli taj stan i pustili ih da žive svoj život. Očigledno je ona ta koja se žali roditeljima na svog muža čim su oni toliko uključeni u sve. Nemaju oni kristalnu kuglu da znaju šta se tamo dešava.

А мене само занима шта одитељи добијају тиме што је исељавају из стана који су њој наменили?
Просто ми мозак не ради на тој фреквенцији, па морам да питам остале који сматрају да је то добар потез.![]()
А мене само занима шта одитељи добијају тиме што је исељавају из стана који су њој наменили?
Просто ми мозак не ради на тој фреквенцији, па морам да питам остале који сматрају да је то добар потез.![]()
Mnogo je tu pitanja
Osnovno je da li kao roditelji imamo pravo da uticemo na zivot i odluke nase dece
Ako nemamo, imaju li oni pravo da ocekuju da mi snosimo posledice njihovih brljotina, da ocekuju da ih ispravljamo i da nas iste kostaju novca i zivaca.
Ako imamo, do koje mere imamo i jesmo li pozvani da makar ne stojimo po strani, ako nase dete srlja ili propada.
Извини, где сам ја написала да требају да јој буду емотивна подршка за останак у лошем браку?
Написала сам да треба да јој буду емотивна подршка у ситуацији у којој је- значи, почиње да капира да јој у браку нешто смрдуцка...па јој они онда на фињака укажу на још нешто..па на још нешто.....и тако док она сама не сконта.
Хелен, је л' би се ти развела на наговор твојих, пре него што си укапирала како ствари стоје у твом браку?
И како би доживела да те терају из стана, у том моменту некапирања ?
Не треба да је подрже да остане с тим ликом, али треба да буду тактичнији.
Ето, то је поента, све време.

Mnogo je tu pitanja
Osnovno je da li kao roditelji imamo pravo da uticemo na zivot i odluke nase dece
Ako nemamo, imaju li oni pravo da ocekuju da mi snosimo posledice njihovih brljotina, da ocekuju da ih ispravljamo i da nas iste kostaju novca i zivaca.
Ako imamo, do koje mere imamo i jesmo li pozvani da makar ne stojimo po strani, ako nase dete srlja ili propada.