Sara_
Ističe se
- Poruka
- 2.348
Ja se slazem s medonjom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Да, пустила бих је да живи свој живот, без да јој додатно отежавам.
Значи овако, да се удала за бају по њиховој мери, стан би остао њен и никад се не би потегло питање власништва.
Али пошто се није удала за ''одговарајућег'', онда се потеже питање власништва.
Сумануто, тотално!
Чему дупли критеријуми?
Па ваљда ужа породица треба да буде ту кад ти је тешко и да ти буде подршка, а не да додатно отежавају ситуацију која ни мало није лака?!?
U pravu ili ne bas zbog toga radikalne mere nece pomoci. Nazalost![]()
Наравно да има леба. Као што видиш, некадруга полако отвара очи.of korz da nema, al nema leba ni od visegodisnjeg pricanja u prazno sporim tempom.
Malopre komentarišem sa ženom...pročitala sve. I potpuno isto razmišlja kao vi. A ja sam ubeđen da bih, ma koliko me bolelo, presekao i uradio baš kao oni. Bem li ga...valjda su majke mekše i kad deca ne zaslužuju.
Malopre komentarišem sa ženom...pročitala sve. I potpuno isto razmišlja kao vi. A ja sam ubeđen da bih, ma koliko me bolelo, presekao i uradio baš kao oni. Bem li ga...valjda su majke mekše i kad deca ne zaslužuju.

Мислим на сваку врсту подршке за коју су родитељи у стању.koja podrska? finansijska? msm, u redu je pomoci svom detetu ali izdrzavati svoje dete i njenog muza je cist kretenizam. zdrav i prav retardinjo kojem je il zima il ga smaraju ******
verujem da im ne bih dozovlila ni noc da provedu u MOM stanu. ak ga tolko voli - posle vencanja u podstanare. rec joj ne bih rekla, na kaficu bih redovno svracala i eto..
Да, пустила бих је да живи свој живот, без да јој додатно отежавам.
Значи овако, да се удала за бају по њиховој мери, стан би остао њен и никад се не би потегло питање власништва.
Али пошто се није удала за ''одговарајућег'', онда се потеже питање власништва.
Сумануто, тотално!
Чему дупли критеријуми?
Па ваљда ужа породица треба да буде ту кад ти је тешко и да ти буде подршка, а не да додатно отежавају ситуацију која ни мало није лака?!?
Наравно да има леба. Као што видиш, некадруга полако отвара очи.
Неко је рационалнији и сагледа проблем одмах, некоме треба више времена.
Иначе, све ово пишем као рођена сестра жене која се удала за сличног лика. С том разликом што су моји родитељи , чак, враћали и зетове дугове.
Такође су дали кров над главом мојој сестри и њему.
Мојој сестри је требало 5 година да отвори очи.
Да, има и дете с њим.
Зар мислиш да јој није већ толико тешко да јој само још ми фалимо да јој солимо рану?
То што нам родитељи дају живот, не значи да треба да нам управљају истим.
Sta ona treba da zasluzi? Da ne bi bila otpadnik.
Наравно да има леба. Као што видиш, некадруга полако отвара очи.
Неко је рационалнији и сагледа проблем одмах, некоме треба више времена.
Иначе, све ово пишем као рођена сестра жене која се удала за сличног лика. С том разликом што су моји родитељи , чак, враћали и зетове дугове.
Такође су дали кров над главом мојој сестри и њему.
Мојој сестри је требало 5 година да отвори очи.
Да, има и дете с њим.
Зар мислиш да јој није већ толико тешко да јој само још ми фалимо да јој солимо рану?
То што нам родитељи дају живот, не значи да треба да нам управљају истим.

Мислим на сваку врсту подршке за коју су родитељи у стању.
И наравно, лепим разговором и речима, ћерки отварати очи.
А не кретенским избацивањем из стана.
Ма много су јаки.![]()
Подршка у пропасти?
Мислим, да ли сте сигурни да су у целој овој причи родитељи ти који су њој проблем?![]()
Подршка у пропасти?
Мислим, да ли сте сигурни да су у целој овој причи родитељи ти који су њој проблем?![]()
Ја то не видим као подршку, напротив.porodica se ovde i jeste postavila kao podrska..
pokusali su da pomognu neradniku da pocne da pokriva svoje troskove, tako sto su mu pronasli dva posla koja je on odbio da radi..posto izgleda ima previse kvalifikacija..
a onda su videvsi da se njihovo dete satire od posla da bi izdrzavalo neradnika, preuzeli mere sa kojima ce da je suoce sa onim sto je ceka u bliskoj buducnosti..
Ма је л'?apsolutno se ne slazem. msm, da su joj na vreme i u startu pokazali svoj stav, ona danas ne bi imala toliko soli na ranama. ovako, davali su im i sakom i kapom i na kraju...?
porodica se ovde i jeste postavila kao podrska..
pokusali su da pomognu neradniku da pocne da pokriva svoje troskove, tako sto su mu pronasli dva posla koja je on odbio da radi..posto izgleda ima previse kvalifikacija..
a onda su videvsi da se njihovo dete satire od posla da bi izdrzavalo neradnika, preuzeli mere sa kojima ce da je suoce sa onim sto je ceka u bliskoj buducnosti..
Ја то не видим као подршку, напротив.
Наравно, причам о подршци ЊОЈ, а не ЊИМА (њој и њему).
Ма је л'?
Има соли на ранама, таман толико да је научила једну гига велику животну лекцију.
И шта фали томе?
Мислиш ли да ће јој се након овога поновити слично?
Сумњам.
Моја сестра је на путу да се разведе, сконтала је с ким је била у браку, зета је иселила....
А шта мислиш, колико људи учи на саветима својих матораца или на грешкама других? И молим те, буди објективна.![]()
Мислим на сваку врсту подршке за коју су родитељи у стању.
И наравно, лепим разговором и речима, ћерки отварати очи.
А не кретенским избацивањем из стана.
Ма много су јаки.![]()
Подршка у пропасти?

sto je uslov i oni ostanu u stanu....ona ce ga dici u nebesa, a koliko ce trebati da on ponovo tresne sa visina...i sta onda?Hoćeš da mi kažeš da je njihova obaveza da nesebično pomažu a da ona može da tera do beskonačnosti. I da nemaju pravo da kažu da u tome neće više da učestvuju.

Да било је баш тако, зет је радник ударник, али лик који ради само за себе. Сестри није давао ни динар плус је крио зараду. На шта је трошио, питај Бога!Ne zelim da kazem nista lose za tvoje roditelje, ali ja licno to nikad ne bih radio, osim ako je zet stvarno vredan, sposoban, trudio se, pa mu je posao propao.
Ali da vracam dugove koje je napravio zato sto nece da radi pa pozajmljuje ili zato sto se kockao, to ne bi imalo nikakve sanse.
Za mene je roditeljstvo mnogo dublje od svakog drugog odnosa, ali ima svoje granice i ne podrazumeva da ja budem odgovoran za zivot odraslog coveka i snosim posledice njegovih losih odluka uvek i po svaku cenu.

Лекције Хелен! Лекције!Подршка у пропасти?
Како нема леба?nisu "mnogo jaki" ali kao sto i sama vidis iz svoje situacije od visegodisnjeg "bla bla" nema leba.
lep razgovor pre vencanja, izvolte placajte nama komunalije i stanarinu il izvolte nekom drugom placajte sve to isto. zasto bih ja bila rob nekom neradniku?