Moja porodica

Samo trojica u mojoj široj porodici nisu alkoholičari, (i oni su bili ranije ali je jedan prso moždano, drugi srednje bolestan postao, a trećeg šlog strefio).

Tako da ja vučem neke korene koji su se savršeno implementirali u moj sistem, što znači da sam dostojan naslednik svih G. alkoholičara. :cool:

Moja draga porodica. Haah. Ljudi koji su me najvise sj ebali u zivotu. Mislim na roditelje, kevu posebno, a iam i bliznakinju sa kojom iam kul odnos mada se razlikujemo jako kao licnosti.Jedva cekam da ih ne vidjam uopste. Opet mislim na kevu i caleta, ne na sestru. Hm.

Ma kul je moja porodica, uglavnom svi su mi prosvetni radnici, deda,baba,stric,strina,otac,majka, i niko od njih nije strog i imaju razumevanja za mene. Cesto me nerviraju, ali to je normalno, samo uporedim njih sa nekim drugim roditeljima i shvatim da su moji zlatni.

Cale vojnik, depresivan(zvanicna psihijatrijska dijagnoza i to 4 razlicita oblika depresije), namucena osoba, dobra, umetnicka dusa... Majka dobra, krhka lako dolazi do suza, emocionalna (to sam nasledio od nje, prokleta bila), radi u nekoj prodavnici. Dva brata idiota koja ne teze nicemu u zivotu i nista ih ne interesuje. Stalno me nerviraju, podjebavaju, trpim ih... Sto nemam sestru? :'(

Cale vojnik, depresivan(zvanicna psihijatrijska dijagnoza i to 4 razlicita oblika depresije), namucena osoba, dobra, umetnicka dusa... Majka dobra, krhka lako dolazi do suza, emocionalna (to sam nasledio od nje, prokleta bila), radi u nekoj prodavnici. Dva brata idiota koja ne teze nicemu u zivotu i nista ih ne interesuje. Stalno me nerviraju, podjebavaju, trpim ih... Sto nemam sestru? :'(

Zato sto bi te i ona podyebavala...

Back