Moji roditelji su prilicno cool roditelji. U toku su sa npr, muzikom... Kod njih nema komentara tipa : ,,Kakve to narkomane slusas?!``. Dovoljan podatak je da slusaju Kings of Leon. Daju mi solidan dzeparac (uvek moze bolje, lol) i tako to... Mada, kad su u pitanju momci, prilicno su konzervativni. Znate ono, nema momaka pre 15 godina, a posle ih menjaj koliko hoces... Eto,to je njihov stav.

Mama je ponekad u tipicno domacinskom elementu. Obozava da kuva i tako to.

Najbolje je kad kuva i peva I Gotta Feeling. Veoma je mrsava, tako da me ljudi cesto pitaju da li mi se mama bavila manekenstvom. LoL
Tata je tipican intelektualac (ponekad). Prilicno je nacitan covek ( ne kazem da mama nije) i sa njim ponekad diskutujem prilicno intelektualne stvari (kao sto je na primer pitanje Sekspirovog stvaralastva

). Ali, covek ume da bude pravi veseljak... lol Neki dan je svirao frulu.
Moja sestra sada ima 8 godina i ide u treci razred. Prava je girly girl. Prelepo crta tako da smo jednu sobu u kuci pretvorili u atelje. Bukvalno.. .

Iako je mladja od mene, sa njom mogu super da se ispricam i da joj se ispovedam.

Ponekad je velika tuzibaba. I staaaalno mi uzma Ipod. Na primer, neki dan je cula da na Ipod-u imam pesmu Smack My Bitch Up i odmah je odjurila kod mamice i tatice. Oni su je samo pogledali u fazonu : t-u-z-i-b-a-b-o!!! haha U sustini, ona mene vidi kao nekog idola, sto je normalno jer sam ja ipak starija sekica.

Trudim se da joj dam dobar primer : NE pusi, NE drogiraj se i NE SEDI NA HLADNOM BETONU!!!! ;D
Ja sam se bas raspisala...

I pisala bih jos, da ne moram da zavrsim sastav iz srpskog.