Moja drugarica

Uh bre smoki... kako bi moja drugarica volela da je leto... da je na moru...
Pa obuce kupaci a sike sjajne... sve nekako skladno...
Ona bi ih ponosno nosila po plazi... pa nek curi iz njih koliko hoce...
Md je ionako na plazi uvek mokra... nije od onih sto se samo suncaju...

tvoja drugarica samo treba da rascisti sa sobom da li je brani ili nebracni tip
i da prvom prihvati situaciju kao neminovnost
posto njenom m nikako sada nije jasno sto ona praska, kad je on lepo nahranio njihovog potpmka
a nahranio je i sebe, pa td ne mora da mu sprema dorucak :lol:

Pita ona njega posle toga "Hleb si doneo jel da?!"
Na sta dobija odg "Ajoj... pa jel nema hleba?!" (mislim ima, ronO mi ga sveti ilija :roll: )
Ode on i donese hleb, pa ga md pita:"A sta ti mislis da se maze na taj hleb? G?"
E to isto ces dobiti za rucak danas. :)
:mrgreen:

Bracna idila :zaljubljena:

PS. Md je ipak skuvala domacu supu... :)
A pil.dzig.koju je ostavila za dorucak(setila se tek kad je otvorila friz), ispekla i sve sama pojela... onako besno umacuci u mocu...

Pita ona njega posle toga "Hleb si doneo jel da?!"
Na sta dobija odg "Ajoj... pa jel nema hleba?!" (mislim ima, ronO mi ga sveti ilija :roll: )
Ode on i donese hleb, pa ga md pita:"A sta ti mislis da se maze na taj hleb? G?"
E to isto ces dobiti za rucak danas. :)
:mrgreen:

Bracna idila :zaljubljena:

PS. Md je ipak skuvala domacu supu... :)
A pil.dzig.koju je ostavila za dorucak(setila se tek kad je otvorila friz), ispekla i sve sama pojela... onako besno umacuci u mocu...

da sam na mestu tvoje d ja bih i supu jela sama sama sa medom i rekla mu - jao da vidis sto je meda lepo pojeo supu :lol:

Kazi joj na vreme se vratila. Danas Pariz okupirale ovce. Vodili ih farmeri da razgledaju Luvr. :lol:

Ako se bebina drugarica sretne sa njima, pomislice Dee joj smestio nesto. :rotf:

u cetvrtak su okupirali kinezi. dosao im precednik. zatvorili champs elysees do l'arc de triomphe...i okolinu....svakog dana neka okupacija pariza...:manikir:

- - - - - - - - - -

Jel ti udata ta MD..da padnem u svesnes i ja..

:flert:

md danas saznala da je kuca na moru skroz zabudjavila.nije otvarana 6 meseci,a kise su bile strasne.dvoriste kao dzungla,plesan u celoj dnevnoj sobi(cak i na podu stoji bara vode),jedna od spavacih soba skroz budjava...
matorci ne mogu da idu,jer imaju probleme sa nogama i isijasom,zmu ne moze da putuje do maja...
prica ona to komsiji,covek da pukne od srece.zapenio da ide sa mojom drugaricom,kao oni ce to da srede,a spavace kod njega u stanu u budvi
md se jako razocarala u njih dvoje,jer uopste nema zelju sa njim nigde da putuje.
nema zelju sa njim ujutru da se budi...sasvim joj je dovoljno ovo sto ima sada
i to mu lepo otvoreno kaze,a on se uvredi.
i onda svi pricaju kako najvise cene iskrenost:roll:

md danas saznala da je kuca na moru skroz zabudjavila.nije otvarana 6 meseci,a kise su bile strasne.dvoriste kao dzungla,plesan u celoj dnevnoj sobi(cak i na podu stoji bara vode),jedna od spavacih soba skroz budjava...
matorci ne mogu da idu,jer imaju probleme sa nogama i isijasom,zmu ne moze da putuje do maja...
prica ona to komsiji,covek da pukne od srece.zapenio da ide sa mojom drugaricom,kao oni ce to da srede,a spavace kod njega u stanu u budvi
md se jako razocarala u njih dvoje,jer uopste nema zelju sa njim nigde da putuje.

drugarica moje drugarice je tako raskinula trojku, jer je treci hteo da se ona budi pored njega
ona je rekla, ali ja hocu da se budim pored svog muza, ja njega volim
i treci je onda rekao - ali ja hocu da mi rodis dete, ja sam se zaljubio
a onda je ona rekla, ali ja necu da ti rodim dete jer ja volim svog muza..ja sam sa tobom samo htela trojku
:lol:
pa ti sad vidi ko je sta hteo

drugarica moje drugarice je tako raskinula trojku, jer je treci hteo da se ona budi pored njega
a onda je ona rekla, ali ja necu da ti rodim dete jer ja volim svog muza..ja sam sa tobom samo htela trojku
kakva spanska serija
e i komsija hoce sina:lol:

boles'...možda završe u hronici sve troje

Poznaje li tvoja drugarica nekog ko nema nekretninu u CG. :zkez:

Moja crče za CG, a nikoga da upozna, pa da mu se uvali na gajbu mesec dana. :rumenka:

boles'...možda završe u hronici sve troje

ede sine, nemoj ti ovo da citas..mnogo je strsno za tebe :zag: :lol:

- - - - - - - - - -

Poznaje li tvoja drugarica nekog ko nema nekretninu u CG. :zkez:

Moja crče za CG, a nikoga da upozna, pa da mu se uvali na gajbu mesec dana. :rumenka:

cekaj, cekaj..ima jedan forumas isto nekretninu u budvi..samo da se setim koji je, pa da ti proseldim nick :lol:

bolesno i nemoralno, verovatno i njihova deca vole što im se mama i tata jebu s kim stignu

pa roditelji obicno ne pricaju deci sta rade u spavacoj sobi
valjda ni tebi ne pricaju tvoji o tome
to je njihova stvar, ne stvar koja se tice njihove dece
i tone rade s kim stignu, nego sa onim ko im se dopadne
kao i ti
samo sto oni ne kriju to jedan od drugog

pa roditelji obicno ne pricaju deci sta rade u spavacoj sobi
valjda ni tebi ne pricaju tvoji o tome
to je njihova stvar, ne stvar koja se tice njihove dece
i tone rade s kim stignu, nego sa onim ko im se dopadne
kao i ti
samo sto oni ne kriju to jedan od drugog