Moja drugarica

Moja drugarica je prošle nedelje išla na babine, kupila detetu haljinicu i cipelice, a muž dao na dete 50 evra (njegova rodbina je u pitanju, sa muške strane).

I sada saznaje od detetove majke da nije prijavila ocu deteta da je muž moje drugarice koji im je blizak rod dao te pare. Msm na šta to liči?

I ne zna šta da radi sada. :confused: Dal da ćuti i ispadne majmunica ili da kaže nešto i ispadne... pa, majmunica opet? :confused:
da cuti.to su njihove stvari

pa ima i moj sin ,a ima i njegova devojka i vec danima me obavestavaju kako oni zele u grcku
a ja danima pricam kako nemam nista protiv,ako ce on sam da zaradi

...pa dobro, ja sam i radila jedne godine u kuhinji mesec dana da bi se kupala posle toga jos jedan uzivajuci u troskarenju svojih parica...sve ima svoje
drazi, da sam imala kucu na moru veroavatno mi to ne bi palo na pamet...ko zna sta bi bilo da je bilo...

Uz dužno poštovanje prosro si se za tri medalje. :kapadole:

Kako bi se ti osećao da se tebi to desilo, a o bratu se radi?

Još ga mulja žena.

Ma, kim ja pišem :roll:

A sta si htela? Savet za prevaspitavanje rodbine?

Problem ti je da ne kazes svom muzu, da on ne kaze svom bratu?

Vezbajte teatralnije poturanje novca, pod/pored deteta. Ili drugi put slikaj, pa stavi na fb.

...naravno...
...mada iz iskustva znam da je najpametnije u takvim situacijama dati koverat sa novcem pred vise osoba, onda
nema dileme ko je dao i koliko je dao, a opet znam da mnoge zene to rade svojim muzevima iz raznoraznih razloga...

Jeste, ima svakakvih dijabola... ali zašto nije sakrila da je njena mama dala već njegov brat? Seljančura.

Moja drugarica je prošle nedelje išla na babine, kupila detetu haljinicu i cipelice, a muž dao na dete 50 evra (njegova rodbina je u pitanju, sa muške strane).

I sada saznaje od detetove majke da nije prijavila ocu deteta da je muž moje drugarice koji im je blizak rod dao te pare. Msm na šta to liči?

I ne zna šta da radi sada. :confused: Dal da ćuti i ispadne majmunica ili da kaže nešto i ispadne... pa, majmunica opet? :confused:

Moja drugarica ne bi presla preko toga al to je samo moja drugarica :aha:

- - - - - - - - - -

md se spakovala...idem na ri dana.ponela sam 4 para pntalona...suknju 2 haljine...a ostalo d an epominjem....nije bas neko vreme u parziu, zena mora da bude spremna na sve..:rumenka:

Sestro slatka, blago tebi, MD nema pojma sta da ponese, u problemu je : ))

Ne mešaj se.
Svaki brak ima svoja pravila koja se možda tebi ne dopadaju ali tako je kako je.
Jeste ružno što je prećutala novac ali postoji verovatno razlog zbog kog krije takve stvari od njega. Možda šteka za nešto, možda je on rasipan, ne verujem da bi detetov novac spucala na lasersku epilaciju:)

Moja drugarica danas seta sa svojom drugaricom i njenom bebom...
Prolaze pored nekog kafica, kad neki bivsi sedi i uredno se javlja...
Uzvrate mu one i produze...
U jednom momentu pocese bebe da se bune, gladna deca... sedose njih dve brzo na klupu prekoputa kafica...
Uzimaju drecece bebe... izvadi sisu ova moja drugarica, poce dojiti... i nastavi pricu sa drugaricom...
Komentarise md kako bi bilo smesno da su sele u kafic, bebe zadrecale, a njih dve sise op napolje...
I tako se njih dve smeju... u jednom momentu md pogleda sa strane, kad bivsi prolazi... Okrene ona nonsalatno glavu... kad ima sta i da vidi...
Sisa joj na izvolte... beba se nasisala i zaspala i izbacila siku... :mrgreen:

Trebalo je da ga štrcneš mlekom u facu:zcepanje:

A i nije ti neki blam, valjda ti je video "devojčice" dok ste se zabavljali.

- - - - - - - - - -

a to nije trosenje, to je investicija :lol:

Nije lepo podsmevati se "slobogrudijim" od sebe:lol:

Nije video pile... :)
Bar da se ja secam :mrgreen:
A tek ovakve... tri broja vece... :manikir:

Kako me niko ne zove da se slikam kao fotomodel trenutno... mislim moju drigaricu... tako je ponosna na svoje sike mike... :manikir:

Inace, md danas bila kod gin. kaze ima zeleno svetlo... :rumenko:
I poce ona da hvali md kako je smrsala... stane ona na vagu,.kad 59! Kuku... ispade da md ima da skine 5kg od porodjaja i jos 3 viska pre porodjaja.

A meni se cini da md bas dobro izgleda... nekako je skladno sve... bas je zgodna... odakle joj toliko viska kila pojma nema

Nije video pile... :)
Bar da se ja secam :mrgreen:
A tek ovakve... tri broja vece... :manikir:

Kako me niko ne zove da se slikam kao fotomodel trenutno... mislim moju drigaricu... tako je ponosna na svoje sike mike... :manikir:

Inace, md danas bila kod gin. kaze ima zeleno svetlo... :rumenko:
I poce ona da hvali md kako je smrsala... stane ona na vagu,.kad 59! Kuku... ispade da md ima da skine 5kg od porodjaja i jos 3 viska pre porodjaja.

A meni se cini da md bas dobro izgleda... nekako je skladno sve... bas je zgodna... odakle joj toliko viska kila pojma nema

nema bre ona, to su joj sise teske :)

Back