Bad_Wolf
Elita
- Poruka
- 21.926
Kad je prevoz besplatan teško da se može nazvati švercovanjem
Eh, sad... Ocekujes citanje sa razumevanjem. Ne preteruj.
Elem, Pariz peske... Bez obaveza... Prava stvar. Ulice sporedne, atmosfera, opsutancija...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad je prevoz besplatan teško da se može nazvati švercovanjem
Moja drugarica danas seta sa svojom drugaricom i njenom bebom...
Prolaze pored nekog kafica, kad neki bivsi sedi i uredno se javlja...
Uzvrate mu one i produze...
U jednom momentu pocese bebe da se bune, gladna deca... sedose njih dve brzo na klupu prekoputa kafica...
Uzimaju drecece bebe... izvadi sisu ova moja drugarica, poce dojiti... i nastavi pricu sa drugaricom...
Komentarise md kako bi bilo smesno da su sele u kafic, bebe zadrecale, a njih dve sise op napolje...
I tako se njih dve smeju... u jednom momentu md pogleda sa strane, kad bivsi prolazi... Okrene ona nonsalatno glavu... kad ima sta i da vidi...
Sisa joj na izvolte... beba se nasisala i zaspala i izbacila siku...![]()

Dobro, mi ćemo imati u Parizu pravi stan sa sve šporetom i mikrotalasnom, jel to ok : )))?

e, a ja idem u hotel! ****
![]()
((((((((((popushio sam 10 dzojinta i sad mi se manta u glavi, ne znam zashto?????
- - - - - - - - - -
i ebo sam minimum 4 puta koliko se sjecam((((((((((

))ja vala umem i na hrani da pristedim samo da bih putovala i uopste me nije sramota to da kazem.kad sam 89 godine bila u parizu,muz,tj decko i ja smo obilazili ceo dan,onda se vratimo u hotel,izvadimo nas mali el rostilj,plehanu serpicu i u njemu prvo supu iz kese,pa onda u neopranu serpicu otvorimo 3 konzerve podravkinog gulasapa opet u obilazak
e kako su to lepa vremena bila
- - - - - - - - - -
inace kaze mi drugarica da su se parizani jako promenili,dok su ranije bili zatvoreni,niko nije hteo da prica engleski,sad su nasmejani i jako usluzni
...skorz si u pravu Smoki, ja uvek to pricam, svuda ima samoposluga da kupis hleba i malo sira ili nesto slicno, da prezivis dok si tamo, pa kad se vratis kuci
opet jedi sta ti je volja...nekad sam umesto 10 dana letovala mesec zato sto sam znala da przim jaja, kuvam virsle, przim kobaje i kojesta jos u maloj serpici
na pegli![]()

Vas dve ga baš utupiste. Dobro da smeštaj niste upalile
Ok da ne želiš/ili nemaš da se istrošiš na hranu u restoranu ali baš da pržiš jaja u hotelskoj sobi...
pa cekaj ,a ako je izbor da sedis kod kuce i jedes pile ili setas po parizu i przis jaja u hotelskoj sobi,sta bi ti izabrala?
nema trece altrernative

pa ok sada,ja pricam kad sam bila mlada ,88 godine.bas je meni bilo do gastronomskih uzitaka

Vas dve ga baš utupiste. Dobro da smeštaj niste upalile
Ok da ne želiš/ili nemaš da se istrošiš na hranu u restoranu ali baš da pržiš jaja u hotelskoj sobi...
Logičnija mi je (mada lično nikada se ne bih odlučila na nju) varijanta sa rancem na leđima, u hostelu, gde imaš kuhinju u kojoj možeš podgrejati tu istu konzervu ali otići u hotel i poneti rešo mi je![]()
) i kad su trebali da se vrate kuci,ona nadje posao kao sobarica u hotelu i ostane jos mesec dana
moja drugarica je sa osamnaest godina bila na letovanju sa roditeljima(inace ona je prvi put isla na more sa drugaricama prosle godine sa svojih 47 godina) i kad su trebali da se vrate kuci,ona nadje posao kao sobarica u hotelu i ostane jos mesec dana
kako je to bilo ludo leto![]()
...pa kad ste imali kucu na moru, pa to bude normalno da ides tamo...nista me to ne cudi...
moja drugarica je sa osamnaest godina bila na letovanju sa roditeljima(inace ona je prvi put isla na more sa drugaricama prosle godine sa svojih 47 godina) i kad su trebali da se vrate kuci,ona nadje posao kao sobarica u hotelu i ostane jos mesec dana
kako je to bilo ludo leto
![]()

pa izvini,al ja nisam izgledala tako glupo![]()
Moja drugarica je prošle nedelje išla na babine, kupila detetu haljinicu i cipelice, a muž dao na dete 50 evra (njegova rodbina je u pitanju, sa muške strane).
I sada saznaje od detetove majke da nije prijavila ocu deteta da je muž moje drugarice koji im je blizak rod dao te pare. Msm na šta to liči?
I ne zna šta da radi sada.Dal da ćuti i ispadne majmunica ili da kaže nešto i ispadne... pa, majmunica opet?
![]()