Moja drugarica

Zar ti ne ideš u Pariz na dva, tri dana :think:?

ja? pa pisala sam da ide moja drugarica,a ne "moja drugarica" ona se vec vratila i super je prosla.prosli vikend su bile besplatne karte za prevoz i u metrou i u busu,tako da je ona dosta ustedela na tome

- - - - - - - - - -

i nisam to pisala na ovoj temi :)

- - - - - - - - - -

jao Jano, ko da si od juče ovde, pa ne znaš da forumašice malo lažuckaju :)))))))))

ja se samo zabrojim u broju svalera

Tamo se ide da se uživa : ))

tacno.i zasto ne bi videla bela sveta ako nemas pare i za restorane i za krpice...
moja drugarica je isla sa koleginicom sa posla i njih dve su se lepo organizovale.u prodavnicama su kupovale divne sireve,vino i zapakovane prekrasne salate sa morskim plodovima koje su bile oko 2e.na tome su stedele,al su zato cesto uzivale pijuci kaficu i jeduci kroasane na divnim mestima

ja vala umem i na hrani da pristedim samo da bih putovala i uopste me nije sramota to da kazem.kad sam 89 godine bila u parizu,muz,tj decko i ja smo obilazili ceo dan,onda se vratimo u hotel,izvadimo nas mali el rostilj,plehanu serpicu i u njemu prvo supu iz kese,pa onda u neopranu serpicu otvorimo 3 konzerve podravkinog gulasa :zaljubljena:pa opet u obilazak
e kako su to lepa vremena bila

- - - - - - - - - -

inace kaze mi drugarica da su se parizani jako promenili,dok su ranije bili zatvoreni,niko nije hteo da prica engleski,sad su nasmejani i jako usluzni

mene bi bilo sramota :(

ideš kao da uživaš, a vamo digitronom sabiraš u cente sve troškove

izem ti to uživanje :/
pa po toj logici treba citav zivot da sedim u svojoj kuhinji pored svoh punog frizidera
nece da moze,treba siriti vidike bre,a ne gledati dal ce neko da te ismeje zato sto nisi jeo u fensi restoranu,ili zato sto si se svercovao u busu...ili zato sto si usao sa indeksom na super koncert u pozoriste,a stojis sa ostalim svetom koji nema mesta,al ipak uziva
razmisli malo o tome

Back