Moja drugarica

pa po toj logici treba citav zivot da sedim u svojoj kuhinji pored svoh punog frizidera
nece da moze,treba siriti vidike bre,a ne gledati dal ce neko da te ismeje zato sto nisi jeo u fensi restoranu,ili zato sto si se svercovao u busu...ili zato sto si usao sa indeksom na super koncert u pozoriste,a stojis sa ostalim svetom koji nema mesta,al ipak uziva
razmisli malo o tome

...skorz si u pravu Smoki, ja uvek to pricam, svuda ima samoposluga da kupis hleba i malo sira ili nesto slicno, da prezivis dok si tamo, pa kad se vratis kuci
opet jedi sta ti je volja...nekad sam umesto 10 dana letovala mesec zato sto sam znala da przim jaja, kuvam virsle, przim kobaje i kojesta jos u maloj serpici
na pegli:D

...skorz si u pravu Smoki, ja uvek to pricam, svuda ima samoposluga da kupis hleba i malo sira ili nesto slicno, da prezivis dok si tamo, pa kad se vratis kuci
opet jedi sta ti je volja...nekad sam umesto 10 dana letovala mesec zato sto sam znala da przim jaja, kuvam virsle, przim kobaje i kojesta jos u maloj serpici
na pegli:D

e ti si kraljica.na pegli???:eek:dovitljiva si nema sta :ok:

Moja drugarica danas seta sa svojom drugaricom i njenom bebom...
Prolaze pored nekog kafica, kad neki bivsi sedi i uredno se javlja...
Uzvrate mu one i produze...
U jednom momentu pocese bebe da se bune, gladna deca... sedose njih dve brzo na klupu prekoputa kafica...
Uzimaju drecece bebe... izvadi sisu ova moja drugarica, poce dojiti... i nastavi pricu sa drugaricom...
Komentarise md kako bi bilo smesno da su sele u kafic, bebe zadrecale, a njih dve sise op napolje...
I tako se njih dve smeju... u jednom momentu md pogleda sa strane, kad bivsi prolazi... Okrene ona nonsalatno glavu... kad ima sta i da vidi...
Sisa joj na izvolte... beba se nasisala i zaspala i izbacila siku... :mrgreen:

Back