Jennifer Jennin
Elita
- Poruka
 - 19.731

Hvala svima....
I nemojte tolike duge recenice, mrzi me da citam !!
Čuj molim te...Ljudi žele da te ohrabre, dirnula ih je tvoja priča...a tebe mrzi da čitaš...
No no
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala svima....
I nemojte tolike duge recenice, mrzi me da citam !!
Čuj molim te...Ljudi žele da te ohrabre, dirnula ih je tvoja priča...a tebe mrzi da čitaš...
No no![]()
No no![]()
Inace cu ga pamtiti u jako losem secanju i koliko god je pogresno cesto i sada pozelim da nije s nama.

Ne mora da znaci da je pogresno. Mozes da ga "postujes" i dok je daleko, ako je tako bolje za tvoje zdravlje.
Inace, obrati paznju kako otac utice na tvoje formiranje seksualnosti i viziju idealnog muskarca. Jer , utice mnogo, da znas, probaj da korigujes to, ili bar usmeris na pravi put. Otac ti je, ne samo tebi, nego i meni i svakoj devojcici preteca zeljenog coveka. To je nesto po difoltu.
Citajuci postove na ovoj temi moram da vam priznam da sam se ohladio i raznjezio, jer sam se jutros s mojim ocem posvadjao, i sad se osjecam jako glupo i dodje mi da klepim glavom od zid, nebitno da li sam ja bio u pravu ili on, bitno je on od mene hoce da stvori boljeg covjeka, srecnijeg i pametnijeg nego sto je on, i ne zeli da napravim iste greske koje je on pravio kad je bio mojih godina.
A kakav je moj otac. Moj otac je castan i posten covjek, koji sve sto je zaradio u zivotu, zaradio od svog rada, koji kroz viku i galamu (iako mi ona smeta) pokazuje koliko mu je stalo do mene. Vidim mnogi ovdje nemaju oca kraj sebe, umalo ja nijesam ostao bez mog prije 4 godine kad je ozbiljno obolio, tako da nemam sta da se zalim kad me iznervira, barem je tu, kad mi je potreban, a nervira me za moje dobro.
Citajuci postove na ovoj temi moram da vam priznam da sam se ohladio i raznjezio, jer sam se jutros s mojim ocem posvadjao, i sad se osjecam jako glupo i dodje mi da klepim glavom od zid, nebitno da li sam ja bio u pravu ili on, bitno je on od mene hoce da stvori boljeg covjeka, srecnijeg i pametnijeg nego sto je on, i ne zeli da napravim iste greske koje je on pravio kad je bio mojih godina.
A kakav je moj otac. Moj otac je castan i posten covjek, koji sve sto je zaradio u zivotu, zaradio od svog rada, koji kroz viku i galamu (iako mi ona smeta) pokazuje koliko mu je stalo do mene. Vidim mnogi ovdje nemaju oca kraj sebe, umalo ja nijesam ostao bez mog prije 4 godine kad je ozbiljno obolio, tako da nemam sta da se zalim kad me iznervira, barem je tu, kad mi je potreban, a nervira me za moje dobro.
zahvaljujem se... ali tacno znam sta ste mi pisali, iako nisam pročitao
Prebrodićeš to,budi jak... seti se druge dece, siromasne, ne osuđuj oca ipak ti je otac
..šta misliš o tome, da mu kažeš da znaš njegove želje i da si mu zahvalan na tome
što brine o tebi....mislim da bi mu to prijalo da čuje....

Pogledao bi me poprijeko i rekao bi mi "Pusti ti to, vidi ti da zavrsis fakultet, da se zaposlis, sjutra ozenis, da budes neko i nesto u zivotu, jedino ces mi se tako zahvaliti". Deja vu, on je takav, njemu rijeci ne znace nista, vec samo djela.
Jedino ga vidim nasmijanog kad sretne druga iz vojske, rodjaka kog nije gledao 100 godina, ili kad dodje neko s malom bebom, pa se malo poigra s njom![]()
Pogledao bi me poprijeko i rekao bi mi "Pusti ti to, vidi ti da zavrsis fakultet, da se zaposlis, sjutra ozenis, da budes neko i nesto u zivotu, jedino ces mi se tako zahvaliti". Deja vu, on je takav, njemu rijeci ne znace nista, vec samo djela.
Jedino ga vidim nasmijanog kad sretne druga iz vojske, rodjaka kog nije gledao 100 godina, ili kad dodje neko s malom bebom, pa se malo poigra s njom![]()

Interesantno, a šta je to što bi ti on ustvari loše rekao, sve je to pametan savet svakom pametnom biću, moje mišljenje.
A ako je srećan u situacijama koje opisuješ, eh, tek to govori u prilog tvom starom: drug iz vojske je neka lepa uspomena iz mladosti, neko koga 100 godina nije video verovatno mu vraća neke lepe uspomene iz prošlosti naravno, a tek njegova reakcija na nečiju malu bebu, ma svaka čast čoveku, čini mi se da je pravi u svakom pogledu, moje mišljenje naravno.
 On jeste bio previse strog kad sam bio mali, njegove metode vaspitanja su bile takve da sam tad mislio da me mrzi (
) ali ustvari nije bilo tako, jer bitno je da su upalile, da zbog njih u meni i ima malo ljudskosti. Takav je i njegov otac bio, samo sto je on sa 17 godina ostao bez oca, pa je bio glava familije vec tad, i on je tad osjetio koliko mu nedostaje njegova podrska, pa je valjda i zato naporan, ali definitivno iako on djeluje grubo, on ima veliko srce i za porodicu je spreman da da krv ispod grla. On nije flegmatican nimalo, on ili te obozava ili te ne podnosi.
?Moj calac je genije. Uvek ozbiljan, poslovan covek... Nije smarac nikada bio i imao sam sve sto pozelim (samo po zasluzi). Pustio me da sa 18 godina odem na studije u inostranstvo i na tome sam mu vecno zahvalan. Jako smo slicni...u kuci nikada nije bilo panike, svadje i slicno...uvek je sve drzao i dan danas drzi pod kontrolom! POZDRAV CALE!

Tema spava...
ima li još neko tatu?
ili bar uspomenu na njega?![]()