Moj odgovor je "da": Vučić o zahtevu Đilasa za ponavljanjem izbora u Beogradu

Šta očekujete na ponovljenim izborima u Beogradu?

• Pobedu vlasti

glasova: 3 50,0%
  • Pobedu opozicije

glasova: 3 50,0%

• Ukupno glasova
    6

Straks92

Stara legenda
Moderator
Poruka
90.689
Kako je u "Hit tvitu" rekao, ima smisla da se izbori ponove za šest meseci, ali ukoliko opozicija bude insistirala, to se može desiti i ranije.

"Moj odgovor Draganu Đilasu je da", rekao je Vučić.

https://nova.rs/vesti/politika/moj-...a-za-ponavljanjem-izbora-u-beogradu/?ref=push

Gosn Đilas je kako Mitrović kaže realnost.
Treba da ojačaju SNS i Đilas a socijalisti i nacionalisti da oslabe. Šta očekujete? :per:

Kako je u "Hit tvitu" rekao, ima smisla da se izbori ponove za šest meseci, ali ukoliko opozicija bude insistirala, to se može desiti i ranije.

https://nova.rs/vesti/politika/moj-...a-za-ponavljanjem-izbora-u-beogradu/?ref=push

Treba da ojačaju SNS i Đilas a socijalisti i nacionalisti da oslabe. Šta očekujete? :per:
Opozicija je uspešno razjebana. Energija je splasnula izaći će sad na 7 umesto tri liste, a izlaznost ima da bude 45%
SPS neće smeti da pisne , "svojim" desničarima će uskratiti pristup medijima jer je skontao da je otišlo predaleko...
Sad može da bude "velikodušan" komotno a posle sa 60% gradskog parlamenta će i "gospodin" da se vrati na nivo "tajkunskog lopova".

A onda slede i parlamentarni zajedno sa lokalnim 2024.

Milo je ovoga učio ljudi...potcenjujemo ga mnogo.

Opozicija je uspešno razjebana. Energija je splasnula izaći će sad na 7 umesto tri liste, a izlaznost ima da bude 45%
SPS neće smeti da pisne , "svojim" desničarima će uskratiti pristup medijima jer je skontao da je otišlo predaleko...
Sad može da bude "velikodušan" komotno.
Ne mora da znači, izlaznost od 45% je kada se ponavljaju izbori samo na nekim mestima. To je greška Jeremića i Ćute što su napali Đilasa za mnogo konstruktivniji zahtev. Ako izbori budu za šest meseci ili nešto ranije treba samo održati svoje birače, ne napadati se medjusobno i krenuti kampanju opet. Medjutim opozicija je već greškom Jeremića, Ćute, Boška i ostalih pala na drugom pitanju jer su bili uvereni da mogu Tadića preko cenzusa. Valjda sada ovi glasači Tadića vide da trebaju glasati Moramo koje im je ideološki najbliže.

Ocito treba mu prozapadni saveznik u vlasti. Ovo sa SPS i desnicarima nije dobro za njega pre svega pa i Srbiju. Dobri smo sa Rusima ali toliko da bi trpeli posledice bas i nismo. Ima gasa i na drugoj strani i po povoljnoj ceni ako im prepustimo NIS pre svega mislim da Azerbejdzan,Sokar, koji zeli da udje na nase trziste.
Niko nije pametan da predvidi kako ce se zavrsiti i kada ovaj rat pa tako ni mi. Realno u Beogradu je uzeo 38% glasova sto je veliki pad i ne moze sam da vlada a SPS nije vise tako pozeljan partner.

On kaže da su SPS, ali i desničarske partije, osvojile daleko manje glasova na ponovljenim izborima.
onda, jul je kul, kada se vulin za 10-ak godina prekali, i vrati iz kine, on neka opet napravi levicu, taman ce i eu da bude komunisticka, na prosjackom stapu, i spremna da vas primi, pa njega da izglasate... kakvi djitleri, ljoticevci - samo udruzena levica

Ne mora da znači, izlaznost od 45% je kada se ponavljaju izbori samo na nekim mestima. To je greška Jeremića i Ćute što su napali Đilasa za mnogo konstruktivniji zahtev. Ako izbori budu za šest meseci ili nešto ranije treba samo održati svoje birače, ne napadati se medjusobno i krenuti kampanju opet. Medjutim opozicija je već greškom Jeremića, Ćute, Boška i ostalih pala na drugom pitanju jer su bili uvereni da mogu Tadića preko cenzusa. Valjda sada ovi glasači Tadića vide da trebaju glasati Moramo koje im je ideološki najbliže.
Veliko je pitanje da li ce glasaci izaci na ponovljene izbore za 6 meseci
Vucic je sve ovo smislio racunajuci da malu izlaznost na novim izborima, kao sto je bila mala i na ovim ponovljenim
Pri tom Vucicu nista ne verujem..ima on nekog keca u rukavu za ovu razjedinjenu opoziciju

Stefanović: Đilas nije izdao opoziciju, ključna je odbrana volje Beograđana

On je u serijalu Kvaka 23 za FoNet odbacio prigovore partnera iz koalicije Ujedinjeni za pobedu Srbije i koalicije Moramo da je Ta nerazumevanja, kako je obrazložio, nisu bazirana na činjenicama, niti je pristojno i civilizovano da govorite loše o nekome s kojim ste do juče pojeli kilo soli.

To neću činiti ni sada, niti bilo kada, niti mislim da to Đilas čini, ocenio je Stefanović i predočio da je ključno odbraniti izbornu volju Beograđana, jer je očigledno da je „Beograd većinski glasao protiv ove vlasti“.

Ako SNS ojača, a socijalisti i krajnja desnica oslabe, ne razumem šta Đilas zamišlja.

Jednostavno je nemoguće da opozicija pobedi u toj situaciji; bio bi samo slabiji rezultat.

Možda ima puno očekivanja od Ponoševe partije.

Back