*BiBi*
Aktivan član
- Poruka
- 1.376
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa valjda one u boji............
ovo je neko retoricko pitanje![]()
To je bilo zimi:Ja i moji ortaci gadjamo prozore i nastavnike grudvama....Zvonilo je ,svi su otisli a ja ostao i jos malo bacao....I kada su svi uperili poglede u mene,ja bacim grudvu,i razbijem se na zemlju...
Nije bas nesto BLAM,ali za mene je najveci....
E vidi Nix navija za Zvezdu![]()
Valda retorsko?![]()
To je bilo zimi:Ja i moji ortaci gadjamo prozore i nastavnike grudvama....Zvonilo je ,svi su otisli a ja ostao i jos malo bacao....I kada su svi uperili poglede u mene,ja bacim grudvu,i razbijem se na zemlju...
Nije bas nesto BLAM,ali za mene je najveci....
Ja nisam imala povece blamove,nadam se da i u buduce necu....
Ali sam zapamtila da sam u osnovnoj,zbog nedostatka svlacionica,morala da obucem trenerku za fizicko u ucionici,ali kad su krenuli da ulaze,trk do WCa u hoolahopkama,e da je bar WC bio blizi.....![]()
Pa sta ti je tu blam?
U mojoj skoli ima samo jedna svlacionica i za momke i za devojke.
Al,ono,moje odeljenje ima 2 decaka,tako da ...![]()
Moje 15 njih!
I sad se vi pitate sta je tu blam. E blam je kad to prepricavaju svim zivim ljudima koji kroce u kucu i svakakve druge gluposti, koje ne smem ni da pomenem ovde.
Pa OK,ali opet, cega imas da se stidis?to ne kapiram,...![]()
Joj,juce ja sa sestrom setala Bulevarom,i usle u neki butik.
I ja izasla prva,ali promasila ulaz,pa lupila glavom u neko staklo ,do ulaza.
I izadjem smejuci se ko luda.
Zatim moja sestra izlazi,isto cepajuci se.ja pomislih da je videla sta se meni desilo,a ona mi rece da je lupila u neko staklo.Isto kao i ja.Trebalo nam je sat vremena da dodjemo sebi od smeha,kad smo corave...
Mislim da me je ceo bulevar gledao dok sam se bukvalno valjala od semha.![]()