MOJ NAJVECI BLAM JE...

Prva godina srednje, prva smena, dvocas engleski kod lika koji te....ne smori, nego te.....dobro,smori te:zstidljivko:
Po obicaju kasnim u skolu. Casovi pocinju u 7 ja legla u pola pet....Ulazim u ucionicu, -izvinjavam se sto kasnim- nastavniku, sedam u klupu, raspakujem stvari, i sedim...cujem, neko se smeje, komentarisu...ja u zadnjoj klupi, sakrila se iza ranca i kuntiram...Nista...posle 15 min neko me munu, dizem glavu.....i ono celo IV1 gleda u mene kao da sam pala s Marsaz:shock:
Ne samo da sam promasila odeljenje, nego smo taj ponedeljak i menjali smenuz:hi:

ahahahhahahahhahahahahahah

Cas tehnickog, i svi usli pre profesora, a ja stala ispred table i crtam spermatozoide:rumenko:
I kaze mi drug: To ti uopste ne lici na spermatozoide, vise lici na spojeno o i m...I ja ti nacrtam strelicu i napisem OGromnim slovima SPERMATOZOIDI(nije OM)...okrecem se, a ono profesor iza mene, gleda i smeje se,:dash: crce covek...srecom da je neki mladji, kul lik...inace bi mi (opet) smanjili ocenu iz vladanja

Imala sam vise situacija gde sam zelela da propadnem u zemlju! Eto,desilo se da sam stajala pored jednog zgodnog tipa,koji totalno podseca na mog muza,i po kosi, i po gardarobi,po svemu,ali je u faci drugaciji,to sam tek kasnije shvatila! Misleci da je moj muz,u trznom centru trcala sam ka tom coveku kao luda i zvala ime svog dragog i kad sam mu prisla od pozadi,htela sam da ga iznenadim (to mi je navika) uhvatila sam ga za guz i to onako bas sto kazu socno......Kad se covek okrenuo mogla sam da puuuknem od sramote....Uzas jedan! Jos me je ta budala posle jurila....jedva sam se otkacila!

Ja u zivotu imam samo 2 blama kojih mogu sad da se sjetim:

1.Vozio sam auto u Zetu u neko selo i ugasio se pored nekog autobuskog stajalista. Morao sam da guram sam,ali nisam uspio nikako.A jedna djevojka me sa stajalista samo gleda i smije mi se. Posle nekoliko pokusaja odem ja i zamolim je da gura, guramo mi i upali auto,ja odem i kazem sebi KAKAV BLAM...
2.Idem ja pred zgradu i nosim kesu sa hlebom i sokom a djevojke neke sjele na klupu i ja tuda prolazim ,prodjem ja i kazem sebi KAKAV BLAM

1.Bila ja s ortakinjom u nekom strava butiku...i mi blejimo tamo,a Ivana(moja ortakinja) je bila svo vreme iza mene..i idemo tako mi..gledamo stvari..kad odjednom,ugledam ja jednu prelepu majcu..i zablejim se u nju..i samo u jednom trenutku (gledajuci u tu majcu) ja onako snazno uhvatim ivaninu ruku i krenem da je mrdam i vichem :"Ivaana,pogledaj kako je extra ovaa maaajca!! moram da je kupim!!!"..okrenem se ja,kad ono, to je bila prodovachica skroz u shoku shta sam joj uradila..a Ivana se u pozadini cepa od smeha kao i ostali ljudi unutra..uzas!!
2.Slichan problem...Otishla ja opet u neki butik...i gledam neke stvari,a ne gledam ispred sebe..i gledajuci ja u neke patike,pitam jednu zenu :"izvinite,mozete li mi dati ovakve patike br. 39 da ih probam,jer su sve ostale po 40 ili 41"..ja i dalje gledam patike,i chujem ja da mi zena ne odgovara..ja se okrenem i provalim da sam svo vreme prichala s visokom lutkom blizu izloga!!!! a ove prodovachice me gledaju ko da sam looda i smeju se xDD
3.Postoji jedan lik na kojeg se uzasno lozim,i stalno ga vidjam kad idem u shkolu.Uglavnom..uvek,ali Uvek on mora da ide ispred mene..i mnoogo brzo hoda..znachi jedan njegov korak su 2 moja koraka..i mene to nervira shto uvek on mora da bude kilometar ispred mene..i ja ko poslednja budala krenem tiho da trchkaram za njim kako bi bila blizu njega..i tako ja trchkaram i napokon skoro da sam bila bukvalno 5 cm od njega...kad on naglo zastane i ja se u tom trenutku bukvalno zakucam za njegova ledja..on se okrene i gleda u mene belo onako... ja sam htela da propadnem u zemlju..nisam znala shta da kazem..i gledam ja u njega i cutim..i na kraju izvalim ja:"izvini,htela sam da te uplashim,mislila sam da si neko drugi.." xDDD UZAS..od tada ga samo izbegavam
P.S. ja tog lika ne poznajem uopshte..samo mi se svidja

Ja u zivotu imam samo 2 blama kojih mogu sad da se sjetim:

1.Vozio sam auto u Zetu u neko selo i ugasio se pored nekog autobuskog stajalista. Morao sam da guram sam,ali nisam uspio nikako.A jedna djevojka me sa stajalista samo gleda i smije mi se. Posle nekoliko pokusaja odem ja i zamolim je da gura, guramo mi i upali auto,ja odem i kazem sebi KAKAV BLAM...
2.Idem ja pred zgradu i nosim kesu sa hlebom i sokom a djevojke neke sjele na klupu i ja tuda prolazim ,prodjem ja i kazem sebi KAKAV BLAM

:hahaha: Meni se desilo nesto gore. Kad sam bila 7 mi razred,nosim ja tako hleba i ostale namirnice,medju njima tu su bila i jaja.... tako prolazim ja i na trotoaru se poredjali neki tipovi....kad ono ko za maler kesa sa hlebom se iscepa,a to nisam ni videla! Posel jedno cetiri,pet koraka osetim ja da mi je nesto lakse,kad ono neki lik sa naocarima za sunce dere se "Mala ispao ti je leba"....Ja pogledam u kesu kad ono stvarno....a toooliko mi je glupo bilo da nisam htela da se okrenem, sa druge strane znam da bi me komsinica ubila da joj ne odnesem hleb! I okrenem se ja onako.....i sta cu vratim se par koraka po ono sto mi je ispalo....savijam se ja i stavljam ispod pazuha! I tako sam odnela komsinici....sto je jos gore rekla je "Lepsi hleba nisam probala,sine u koju si to pekaru kupila?"

E ovako ja sam Ivan imam 22 godine ,jula punim 23...nemam mnogo blanova ali znam jedan koji cu dugo pamtiti...bese to davne 90-i neke dok sam jos isao u osnovnu..kao i svaki klinci smo skupljali neke slicice..i silazimo svi niz stepenice i ja padnem i slicine na sred strane pa mi nastavnica neka pomagala da skupljam :hahaha: kad se samo setim

E ovako ja sam Ivan imam 22 godine ,jula punim 23...nemam mnogo blanova ali znam jedan koji cu dugo pamtiti...bese to davne 90-i neke dok sam jos isao u osnovnu..kao i svaki klinci smo skupljali neke slicice..i silazimo svi niz stepenice i ja padnem i slicine na sred strane pa mi nastavnica neka pomagala da skupljam :hahaha: kad se samo setim
A jesu li se djeca grabila za njih :lol::lol::lol:

Bilo je leto i moja drugarica je obukla haljinu i krenula u grad. Medjutim haljina joj se zavrnula pozadi i videle su joj se gace, isla je tako kroz ceo grad.A kad je primetila da se okrecu za njom ona je jos pocela i da vrcka.

Jao ja imam dosta blamova,ali ovaj je najveci:Trcim ja na krosu i nesto me bolio stomak,pa kaze meni nastavnica da ne moram da trcim nego da hodam.tada sam isla u 7.a moj brat u 9.razred.Meni se tada svidjao jedan bratov drug.I tako,hodam ja a taj drug i jos par momaka mene zezaju,kao nesto navijaju...I ja se ladno njima pokazem srednji prst pred citavom skolom i nastavnicima:dash:I tako posto smo trcali 2-3 kruga oko igralista ja svaki put kad naidjem kraj njih stanem i srednji prst u vazduh:rumenko:

E ovo je bilo najache..:P

shetamo se drugarica i ja knez mihajlovom,10-11 uveche,doterane mi onako,a u isto vreme doshli tu moj brat (8 god.) i matorci... i idemo ja i drugarica (same naravno) i prilazi nama lik,20+ godina i kao ''cjao ja sam vlado..'' i ochekuje da mi stanemo,a nas dve ga naravno iskuliramo,a 2m ispred dotrchava do mene brat i gleda u mene i ''e kiki,kik vidi shto sam kupio novu majcuuuu'' i krene neshto da nas smara,a taj lik vlado,gleda i smeje se..:p:P

Najveći? Uh, teško je odlučiti...

Ali jednog ću se sećati duuugo, dugo.... Posle probe, navrli svi na vrata, a meni je hitno trebala voda... imala sam utisak da ću dehifrirati ako još koji minut budem igrala... čujem iza sebe kako mi Tamara priča, uhvatim je za ruku i kažem: "E, ajd sa mnom do wc-a, nastavićemo tamo..." Idem, kroz hodnik i vučem je sve vreme za sobom, no odjednom shvatim da je ta šaka mnogo veća od njene... okrenem se i shvatim da vučem novog dečka u grupi... :eek: :rumenko:

On je nekoliko sekundi bio skamenjen, a onda smo oboje počeli da se smejemo. Srećom.

Moj mini blam od danas, ranijih se ne secam, tj. trudim se da ih se ne setim, blam me je i kad se prisetim nekog blama.
Elem, sedim u autobusu, ponavljam jedan predmet u sebi, treba da odgovaram kod profesorke koja me nervira, i koja me namerno sputava i ne voli. I tako, citam, ponovila, zatvaram svesku i nesvesno kazem, tiho doduse:''Ma nek se j.e.b.e. ona vise'' (misleci na profesorku koja mme vec 2 dana pita isto i nece da mi zakljuci 5, al danas je morala).:D

1.Bila ja s ortakinjom u nekom strava butiku...i mi blejimo tamo,a Ivana(moja ortakinja) je bila svo vreme iza mene..i idemo tako mi..gledamo stvari..kad odjednom,ugledam ja jednu prelepu majcu..i zablejim se u nju..i samo u jednom trenutku (gledajuci u tu majcu) ja onako snazno uhvatim ivaninu ruku i krenem da je mrdam i vichem :"Ivaana,pogledaj kako je extra ovaa maaajca!! moram da je kupim!!!"..okrenem se ja,kad ono, to je bila prodovachica skroz u shoku shta sam joj uradila..a Ivana se u pozadini cepa od smeha kao i ostali ljudi unutra..uzas!!
2.Slichan problem...Otishla ja opet u neki butik...i gledam neke stvari,a ne gledam ispred sebe..i gledajuci ja u neke patike,pitam jednu zenu :"izvinite,mozete li mi dati ovakve patike br. 39 da ih probam,jer su sve ostale po 40 ili 41"..ja i dalje gledam patike,i chujem ja da mi zena ne odgovara..ja se okrenem i provalim da sam svo vreme prichala s visokom lutkom blizu izloga!!!! a ove prodovachice me gledaju ko da sam looda i smeju se xDD
3.Postoji jedan lik na kojeg se uzasno lozim,i stalno ga vidjam kad idem u shkolu.Uglavnom..uvek,ali Uvek on mora da ide ispred mene..i mnoogo brzo hoda..znachi jedan njegov korak su 2 moja koraka..i mene to nervira shto uvek on mora da bude kilometar ispred mene..i ja ko poslednja budala krenem tiho da trchkaram za njim kako bi bila blizu njega..i tako ja trchkaram i napokon skoro da sam bila bukvalno 5 cm od njega...kad on naglo zastane i ja se u tom trenutku bukvalno zakucam za njegova ledja..on se okrene i gleda u mene belo onako... ja sam htela da propadnem u zemlju..nisam znala shta da kazem..i gledam ja u njega i cutim..i na kraju izvalim ja:"izvini,htela sam da te uplashim,mislila sam da si neko drugi.." xDDD UZAS..od tada ga samo izbegavam
P.S. ja tog lika ne poznajem uopshte..samo mi se svidja
ovo je super:hahaha:

bila sam u srednjoj kad se ovo dogodilo
elem, stojalo je par nas blizu stepenica i nesto smo pricali tako...
i kad sam krenula da se smejem zenesem se unazad
padam ja onako kao u matrixu,slow motion, i prva pomisao mi je bila "uhvati se za ogradu debilu"...
medjutim uhvatim se ja za nesto drugo...dobra potpora bese
i okrenem se kad ono profesorica :) a moja ruka na njenim grudima
i tako da nas ne bude blam ja joj kazem "hvala na podrsci" dok ljudi oko nas se smeju ko ludaci
medjutim njoj se nije svidela zahvalnica pa je malo vristala dok sam se ja izvinjavala onako pokajnicki
jadnica bila je nova, valjda prva nedelja u skoli, i vec se istraumirala

1.Bilo je to pre nekoliko godina...poslala me keva po hleb,sok ,ovo ono i AJVAR u tegli..naravno,morala sam da prodjem pored terena gde su (tada decaci)igrali fudbal...igraju,igraju ja prolazim sva onako vazna i neko je sutnuo u mom pravcu,PRAVO U KESU koja se pocepala,a na betonu se prosuo ajvar iz tegle.jooooooj nikad to necu zaboraviti..
2.sedim u busu s drugaricama na onom visokom sedistu,skockane ,vazne,spremamo se da izadjemo pa su ustale,ja onako lepo da ustanem SKOCIM I UDARIM O PLAFON AUTOBUSA...nije strasan bol,nego taj zvuk koji je primamio ceo bus...samo sam izletela iz njega..
3.Matura,stiklice,haljinica,dosli ispred restorana svi polako izlazimo i treba da se slikamo,silazim niz autobus(na sprat)i sapletem se u sandalama i padnem.......aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa svi su gledali!

E da sad sam se sjetila jos jednog.Bio cas srpskog jezika u skoli i mi sad trebamo raditi test,i nastavnik ima obicaj da nas razmijesta po ucionici.U nasoj ucionici je bio jedan kompjuter i kaze nastavnik meni da sjednem kod kompjutera.I ja uzmem neku stolicu i sjednem na nju,a stolica je bila stara i pukne u tom trenutku i ja se razbijem kao nikad u zivotu.Cijelo odjeljenje se smije,a ja kao debil sjedim na podu i nista ne shvatam.:hahaha:

Sedela sam u jednoj poslasticarnici u gradu,sa drugaricom..I otisla sam u wc,i zakljucala se...I kad je trebalo da izadjem ,ne mogu...

I ja ,sta cu,pocela da lupam po vratima,da me neko cuje...Dolazi zena ,kaze kljuc na suprotnu stranu treba:neutral::hahaha:

Da nije komicno,bilo bi tragicno,kako sam smotana:roll::lol:

iiiiii ovo se i meni desilo pre mesec dana na autobuskoj u Bg :mrgreen:
mene bilo blam da zovem ikoga,a bus samo što ne krene :lol: i ja vukla vrata i fala Bogu čistačica provali koji mi je i oslobodi me :lol:

Najveci? :lol:
Cekam ja druga treba da se vidimo i ja se okrenem i vidim jednog lika koji stoji meni okrenut ledjima. I ja potpuno ubedjena da je to moj ortak dotrcavam do njega,obesim mu se o ledja i pocnem da ga ljubim u obraz.
Taj lik me scepa za ruke,spusti me ispred sebe i gleda me k'o budalu. A ja jos stojim buljim u njega zbunjena i na kraju procedim:"Pa ti nisi Daki" ( :lol: )
On me gleda,pa se nasmeje i kaze mi :"Ne,mislim da nisam"
U tom trenu ja osetim kako gorim i kazem izvini,i pocinjem da crkavam od smeha.
Lik me gleda pocne da se smeje i kaze mi : "Znas meni ne smeta sto si ti mene tako slatko izljubila,ali ipak to ide kasnije,znas."
To je jedan od mojih najvecih blamova. Kad god se setim tog lika 'ocu da padnem u zemlju. :rumenko:Ali,dobro,obicno kazu da sam magnet za blamove. :lol:

Back