MOJ NAJVECI BLAM JE...

malopre mi u grau....i pored neke grupice starijih momaka...i prilazi jedan lik i govori: " Saro, jesi videla kako se vozi biciklo?" i pruza ruq....ja mu pruzim moju i samo produzim....verovatno me je pomesao sa sestrom, koja je inace starija 8 godina od mene :D
ja se zbunila covece....posle smo se smejali sve vreme...crkli smo :D
:hahaha: :hahaha:

Ovo ja ni ne smatram blamom, pošto je to kod mene standard...al' eto....
Sedimo mi u gradu jutros i doručkujemo...ja uzela svoje naočare za sunce i vrtim ih u krug...i samo odjednom odleti staklo na drugu stranu picerije....(picu jedem za doručak, biser....:))

Najgori su mi blamovi sa konobarima. Doživljavam ih tradicionalno.
Recimo...
Došao lik da naplati, i otvaram novčanik, vadim novačanicu... sve lepo, pružam i okrećem se, misleći da sam završila sa tim.
Pogledam kad lik stoji. :S Rekoh... Reci? U fazonu šta je? Samo on... pa dala si mi samo deset dinara. :S

Ili. Situacija takodje sa konobarom. No pošto sam bila sagubljena nešto, pružam mu pare, i kako sam htela da kažem "izvoli" rekla sam mu "ajde ćao". :S

Zamislila se. :S

Pre neki dan,krenula moja sestra u prodavnicu,a ja zaboravila da joj kazem da kupi zejtin, i istrcavam ja ispred varta (cupava i u pizami :lol: ) i vicem kroz zgradu "Kacaaaa,kupi zejtinnn" a prolazi moj komsija, javla mi se i smeje ...Ja samo procedila "Cao" i brzinom svetlosti zalupila vrata od stana... :hahaha:

Najgori su mi blamovi sa konobarima. Doživljavam ih tradicionalno.
Recimo...
Došao lik da naplati, i otvaram novčanik, vadim novačanicu... sve lepo, pružam i okrećem se, misleći da sam završila sa tim.
Pogledam kad lik stoji. :S Rekoh... Reci? U fazonu šta je? Samo on... pa dala si mi samo deset dinara. :S

Ili. Situacija takodje sa konobarom. No pošto sam bila sagubljena nešto, pružam mu pare, i kako sam htela da kažem "izvoli" rekla sam mu "ajde ćao". :S

Zamislila se. :S
Jao,i ja stalno sa konobarima:rumenko:
Jednom bilo nas vise i imali sve neke sitne pare,konobar dolazi a ja se sva izbezumila i krenula da presavijam svaku novcaniuc posebno u neke rolnice,ovi moji me gledaju('budalo sta to radis') a kad sam konobaru dala pare,on covek sta ce da radi,ostao tu kod stola jos 2 minuta dok nije lepo slozio pare :|

Jao,i ja stalno sa konobarima:rumenko:
Jednom bilo nas vise i imali sve neke sitne pare,konobar dolazi a ja se sva izbezumila i krenula da presavijam svaku novcaniuc posebno u neke rolnice,ovi moji me gledaju('budalo sta to radis') a kad sam konobaru dala pare,on covek sta ce da radi,ostao tu kod stola jos 2 minuta dok nije lepo slozio pare :|

:lol:
Pa što u rolnice čoveče? :D
Ala se mi gubimo.

E to,imam problem sa tim..Tipa,juce na Kalisu,ja legla na travu ,i meni je to normalno..Kad drugarice pocese da se smeju,''kao,kako mozes tako,blam..."...:neutral::hahaha1:

A meni je to totalno nromalno,da lezim na travi.:confused:

Ne vidim sta je tu blam:)

Mada moze biti posle lezanja,tako sam ja jednom,i onda mi je dupe posle bilo prljavo od zemlje,a nisam primetila,i isla sam celim Knezom,primecujem ljudi gledaju cudno,ali sam primetila tek kad stigoh kuci:mrgreen:

Back