Slonce
Legenda
- Poruka
- 56.944
Čičak, nekome je dete i zadovoljstvo a ne teret-pelene, dojenje, uspavljivanje... Ne želim da zvučim nadmeno, ali je meni beba zaista bila uživancija. Te "obaveze" su mi se podrazumevale i nisam ih doživljavala kao nešto što mi remeti život. I imala sam vremena i za školu, i za grad, i za prijatelje... I ne mislim da je dete zbog toga ispaštalo. Da nisam tada živela sa njegovim ocem verovatno bih se vidjala sa nekim kao što sam se vidjala posle ili sada. Znači li to da nisam posvećena majka? Mislim da ne.
jao divna si...ajde da pravimo jednu

''

Citajuci uvodni post pretpostavlja sam da je ozbiljna veza, sa zajednickim zivotom kao rezultatom iste, u pitanju, a ne na regularno, prolazno zabavljanje. A termin druga mama sam upotrebila figurativno, u smislu da, iako ne zivis sa nekim, a taj neko ima decu, malu, uz njih idu i vikendi s anjima i odvodjenje kod lekara itd...i u tim situacijama ne mozes da se pravis da klinaca nema, a sa 20 godina realno moze da ti bude smor da otpusujes slinave nosice ili ides po igraonicama...sve zavisi od osobe i od emocija koje vladaju medju partnerima.