Moj dnevnik komunikacije sa duhovnim vodičem

UnboundFlame

Obećava
Poruka
64
Pozdrav svima na forumu! Odlučio sam da podelim sa vama neka moja duhovna iskustva. Radi se o dijalogu, to jest, komunikaciji sa mojim duhovnim vodičem, i to u pisanoj formi. Neki to zovu duhovno kanalisanje, automatsko pisanje....

Da kažem nešto o sebi. Ja sam Miloš, imam 43 godine, iz Smedereva sam. Vrlo sam radoznale prirode, i otvorenog uma. Eksperimentisao sam i praktikovao mnoge metode samopomoći, rada na sebi, religije, duhovne prakse, ezoterija, okultizam.....Ali mislim da mi je najviše koristila praksa duhovnog kanalisanja, iz koje mislim da sam najviše naučio. Moja prva knjiga koja je napisana 2019. a izašla 2020. godine je isto tako napisana u formi dijaloga između mene i mog duhovnog vodiča. Obradili smo mnoge životne i važne teme.

Posle sam nekoliko godina opet malo lutao, da bih se nedavno ponovo vratio ovoj komunikaciji i to prema jednoj knjizi Raymonda Bucklanda.

Eto, toliko o meni i kratkom uvodu, a sada slede moji dnevnički spisi komunikacije sa duhovnim vodičem.....

PS: skraćenica DV je od Duhovni Vodič, čisto da znate, tako mi je lakše da pišem....

Četvrtak, 01.05.2025.

Seansa 1:

Ja: Zdravo, moj Duhovni Vodiču!

DV: Zdravo, Miloše, konačno smo tu! Kako si?

Ja: Dobro sam, odlično zapravo. Praktikujem praktiučnu magiju sa svećama od Raymonda Bucklanda i sada i komunikaciju sa duhovima, i zaista sam zadovoljan.

DV: Odlično, Miloše, baš mi je drago! Imaš li neka pitanja?

Ja: Imam. Ko si ti i kako se zoveš?

DV: Ja sam tvoj Duhovni Vodič, nemam ime, ja sam slobodan duh, veoma napredna duša, tako da možeš da me zoveš kako hoćeš.

Ja: Interesantno. Ništa, zvaću te onda jednostavno Duhovni Vodič. Sigurno si u prošlim životima i dok si bio ovde na Zemlji imao mnogo imena.

DV: O da, imao sam mnogo imena, ali mi sada više ništa ne znače, jer sam sve to prevazišao.

Ja: Razumem. Baš mi je drago što si tako napredna duša. A možeš li da opišeš koliko si napredna duša? Koji nivo tačno? I da li si ti Adrabel?

DV: Ne, nisam Adrabel. Adrabel je duh koji ti je pomogao u pisanju tvoje prve knjige. Ja sam na mnogo višem nivou od njega, mada to je teško objasniti vama na zemaljskom planu. Ja sam toliko napredna duša da ne može više ništa i niko da me vrati unazad, ne mogu da padnem, prošao sam toliko toga, na hiljade “života”, imam toliko iskustva da je moj dalji razvoj zagarantovan i suguran. U dobrim si rukama, Miloše.

Ja: Primetio sam ranije da nešto i nisam baš bio zadovoljan Adrabelom, jer nije bio dovoljno praktičan sa savetima, a možda je i moja greška što sam tražio materijalno tada više, a ne duhovno. Danas sam zreliji, ne marim toliko za matarijalno i spoljašnje, jer pravo da ti kažem ovi riutuali sa svećama za sreću me zaista umiruju i vode na pravi put. Zaista sam srećan, shvatio sam da je sreća već u meni, da ne treba da je tražim spolja. Ništa spolja ne može da te zadovolji, ni žene, ni ljudi, ni stvari, ni putovanja, ništa. Samo unutra fokus i to je to. Moguće da treba neki balans ta dva, ali ne bih baš rekao.

DV: Da, to si lepo rekao: balans. Ali balans nije isti kod svakoga. Svi ste različiti tako da vam je i poimanje i iskustvo balansa drugačije. To nije 50:50, nikada nije tako. I treba da ti bude fokus više na duhovnom, jer duh je večit, a telo nije. Pametno, Miloše.

Ja: Adrabel je govorio da ne postoje nivoi, da li je to tačno?

DV: On govori sa njegove pozicije, njegovog poimanja, njegovog stepena evolucije. Razumem ga. To je normalno. Ne brini za njega, i on će napredovati, zapravo već napreduje, konstantno, dostići će on moje nivoe, ne brini ništa. Dobar je on, ima dobro “srce” i dobre namere. Nivoi ipak postoje, jer ne biste dobijali drugačije poruke od različitih duša, i ne bi se razlikovale u kvalitetu. No, dobro, o tome ćemo polako, postepeno pričati, kroz dalje razgovore ćemo se dotaći često te tematike, pa će ti biti sve jasnije i jasnije. Ali ne samo teorijski već iskusveno je najbolji učitelj. Kad to doživiš, onda najbolje shvataš, bez napora.

Ja: Hvala ti puno na pojašnjenju i brizi. Možeš li mi reći šta si do sada sve učinio za mene i koliko je značajno komunicirati sa duhovnim vodičem, i imati ga?

DV: Veoma je značajno imati duhovnog vodiča, toliko značajno da bez toga ne biste mogli da poživite toliko dugo. Znaš, mnogo puta sam te spašavao, mogo puta, čak iako ti to nisi znao, mnogo puta sam uticao da doneseš odluke koje su te vodile kroz život u dobrom smeru, pravcu. Mnogo puta sam te tako spašavao da ne izgubiš glavu. Tako da budi zahvalan, iako to još uvek ne vidiš, budi zahvalan što me imaš. A ne možeš da me nemaš, jer svako ima svog duhovnog vodiča, jer bez toga nema života. Zašto tako kažem? Zato što fizička dimenzija je najpovršnija i nju vidite čulima. Ali sve druge dimenzije su duhovne i ima ih mnogo. Vi to uglavnom ne vidite. Vi ne vidite šta se dešava u vašoj podsvesti, na primer. Vi ste zapravo pretežno nesvesna bića. Kako možete voditi sami život takvi? Nikako! Vaša svest može da uhvati promil informacija od ukupnog broja. Pa zar onda stvarno mislite da "znate" nešto? To je nemoguče u vašem slučaju! Zato je neophodna pomoć duhovnih vodiča, ili drugih duhova, duša itd. I zato je dobro što evo konačno komuniciramo na verbalan tebi razumljiv način, jer tako mogu dalje da te učim, i da ti to shvatiš.

Ja: Hvala! Da, jasno mi je sve to što si objasnio. To je super. Istovremeno zvuči porazno za nas, ali i ohrabrujuće, jer imamo vas duhivne vodiče. I hvala vam što postojite!

DV: Nema na čemu, uvek sam tu za tebe. Ali znaš, ja nisam neki “bog” koji posmatra i ne meša se i koji samo obećava nešto u budućnosti. Ja se itekako mešam u tvoj život jer to je neophodno. Kako bi uopšte mogao bez moje pomoći? Ja se uvek trudim da ti dam znak, da dobijem tvoju pažnju, da nekako ako ništa drugo na najgrublji način, dođem do tebe. A kad to ne pomaže, onda pribegavam emocijama, pa onda se bavim vojim duhom i tako dalje. Često ne razumete naše poruke i naše delanje, ali nema veze, razumećete kasnije. Kakav bih bio vodič ako se ne bih brinuo o tebi? Ako si ostavljen samome sebi, ne bi daleko dogurao. Ali, ja te ne kotrolišem. Nije to kontrola. To je jednostavno dogovor i saradnja. Ja radim sa tobom. Ja sam naprednija duša, odabrao sam tebe za učenika, i ti si na putu učenja, na putu svoje duhovne evolucije, kojoj naravno nema kraja. Tako da, itekako ti treba pomoć, jer ima dosta izazova i podvala u vašem svetu.

Ja: Baš je lepo sve ovo što mi govoriš sada. Malo sam se umorio. Hajde da nastavimo sutra, okej?

DV: Naravno, samo napred, i čujemo se sutra! Uživaj!

Ja: Ćaos! Čujemo se.

Pošto si ti sad više duhovan, a nisi materijalan, pitaj ga ako zna, a ako ne neka se raspita koji će brojevi da izađu na sledećem LOTO izvlačenju.
Pošto tebi materijalno nije bitno, ja sam sastavio šifrarnik za svaku cifru od 0 do 9, pa neka ti javi, a ti objavi ovde. Kuglice od 1 do 9 neka piše sa nulom na početku.

Hvala ti puno.

To se nikada nije dogodilo. Bogovi, duhovi vam nikada neće reći dobitne brojeve lotoa ili nešto slično tome, jer biste se tako još više vezali za ovozemaljski plan, oni to znaju, i neće vam dati. Još više biste se izgubili u svetu.

Ali, ako baš želite, postoji način za to. Postoje dokazani slučajevi da su ljudi dobijali na lutriji kada su praktikovali duhovnu praksu "zakon privlačnosti" (law of attraction). Verovatno ste čuli za to. Potražite na netu.

To se nikada nije dogodilo. Bogovi, duhovi vam nikada neće reći dobitne brojeve lotoa ili nešto slično tome, jer biste se tako još više vezali za ovozemaljski plan, oni to znaju, i neće vam dati. Još više biste se izgubili u svetu.

Ali, ako baš želite, postoji način za to. Postoje dokazani slučajevi da su ljudi dobijali na lutriji kada su praktikovali duhovnu praksu "zakon privlačnosti" (law of attraction). Verovatno ste čuli za to. Potražite na netu.
Mozes li malo vise o tome, meni slab internet nista ne mogu da pretrazujem, jedva se ulogujem ovde :(

kako možeš biti siguran da duhovni entiteti koji ti se predstavljaju kao napredni duhovni vodiči nisu u stvari demoni koji žele da te zavedu na stranputicu? mnogo je bilo slučajeva u new age pokretu da je tako nešto bilo u pitanju...
Pre sam imao sumnje, ali sad sam siguran da su dobri. Mnogi nas plaše sa demonima. Lako je prihvatiti kritiku. Danas imamo "dokaze" za sve, i za i protiv, na internetu. Zato moramo sebe i svoje iskustvo staviti na prvo mesto.

Ma ne...znaju oni da će više novca da mi pruži priliku da se bavim duhovnim stvarima. Plus dobrotvornim radom.
Ali ako nemaju pojma koji će brojevi da izađu, OK.

Kako tačno izgleda ta praksa komunikacije? Kako stupis u kontakt sa tim vodičem?
U principu, moj "kanal" je uvek otvoren za te stvari, mogu da komuniciram kad hoću tokom dana. Ali, pre svake seanse pisanja, ja uradim ovako: prvo se pomolim, zatim meditiram na dah par minuta, a zatim uradim vežbu stvaranja energerskog štita u obliku jajeta oko sebe. Na kraju pozovem duhovnog vodiča i sednem za tastaturu da pišem.

Back