ŠiŠkaaa
Primećen član
- Poruka
- 896
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jok. Dok god si u igri - ziv si.yupiter:Dok god si ziv, u igri si.
ŠiŠkaaa:Ljubavlju???
Inače bih bila multimilijarder 

Ne ono sto jesi, nego "gde si", ti si oduvek bila ono sto jesi, zbog DNA strukture, samo si odrastala.ludo dete:I, naravno, kada mislim "moglo je biti i gore" za neki davni, davni događaj ili neki duži vremenski period u svom životu, setim se da ja ne bih sada bila ovo što jesam da se u mom životu nije sve odvijalo baš onako kako jeste.

ops:
ops:

Ja bih rekao da je cigareta, sto je olaksavajuca okolnost za bika, posto je drogirani klovn mogao da uzme i makaze da ih odseche.Betty:meni nije jasno kakav je onio beli flaster što ide iz mooda?![]()
Jel to ima neke veze sa trikom, ili je dovoljno to što će klovn da ga bocne?![]()
Užas!
TO NIJE BOCA i flaster, nego cigareta ....Postaje iluzija onog momenta kada osoba shvati da smrt nije najgora moguca stvar koja setarabica:"Moglo je biti gore" - iluzija koja nam pomaže da ne padnemo u očajanje pred činjenicom koliko je u stvari loše.
yupiter:Postaje iluzija onog momenta kada osoba shvati da smrt nije najgora moguca stvar koja se
coveku moze desiti.
Za sve one koji zele da zive, " Moglo je biti gore " je istina.