pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 38.687
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
limunada:.:? I moja recenica se uopste nije odnosila na pretpostavke o reakcijama drugih...
Moram reci da imam sposobnost citanja recenica, i nisam osetio da se "pametnije odgovorelimunada:Ako ti je patak odgovorio na temu,slobodno mozes da je zatvoris...pametnije odgovore neces cuti...
Ne shvatam kako mislis da se oseti olaksanje koje ne pomaze ?limunada:A sad da odgovorim na pitanje...Naravno da osjetis olaksanje kad shvatis da je u nekoj situaciji nesto moglo biti i gore,ali ipak ti to ne moze pomoci da se u tom trenutku ne osjecas lose,da gore ne moze biti.
molim te izvini me opet, "kiseli" rodjace, ali da li bi mogao da (ako nikom drugom) milimunada:..Zavisi i da li je "problem" stvaran ili umisljen,da li se da ispraviti ili ne...
Klasican primer kada neko prica isti jezik koji ti pricas, tu odmah dolazi do duhovne konekcije. Hvala pikax 8-)pikax:"Moglo je i biti gore" je jedna prilicno optimisticna konstatacija....posle koje bi trebala da dodje na red druga -> " Bice bolje "....![]()
Bravo, u mnogim kulturama se to kaze " Duga posle kise "Betty:ne ti, ti si ok, tvoj odg. je suvisao!![]()
Pa..kad nešto krene po lošem, treba se strpeti, ućutati i pritajiti....i sačekati svoj momenat. Obično ide odmah iza sranya.Spustiš ton, pritajiš se i čekaš...
Ja licno shvatam da je sujevernost takodje emocija koja se tesko kontrolise.ludo dete:Da,često to sebi govorim, ali se onda plašim da ću ureći i da će se i desiti nešto još gore...
Now you talking !! deo te "proslost je proslost' price je i cinjenica da si u tojdete sudbine:Pošto se obično javlja kada žalim za nekom propuštenom prilikom ili pogrešnim postupkom (svojim, naravno), pokušam da razmišljam ovako: prošlost je prošlost i ne može se promeniti; koliko god ovo iskustvo bilo loše, sigurno te je nečemu naučilo - barem toliko da ne ponoviš istu grešku; ko zna zašto je to dobro i šta će iz tog naizgled lošeg iskustva proizići, što može biti dobro;
Koji je rok trajanja Istine, Ljubavi i Egzistencije ?crazy kid:ništa ne traje večno
Ovo je vec izjava u "do jaja" kategoriji, jedino sto bih ja dodao je " ne gubiti nadu "smart baby:pa će tako i ova situacija proći, a sećanje na nju će vremenom izbledeti, zato je važno ne gubiti volju, jer nikada ne znaš šta te sutra čeka itd.
On se ne zaboravlja.Kaa:Jasta...![]()
Evo da ovako postavimo situaciju. Dosao si do zivotne raskrsnice, morao si da se odlucis zaRujevit:Da je moglo bilo bi, ovako nije...dakle nije moglo biti gore![]()
" Bice bolje " je nadanje optimizmomCaLiMeRo:On se ne zaboravlja.
O "Bice bolje" vs. "Moglo je biti i gore": prva izjava je bolja, jer podrazumeva akciju... kao - zivim i radim po svom, sa nadom. A ova druga izjava mi je nekako... za vadjenje, i u svojoj sustini nije pokretacka.
pa ni meni nije najbolje, nisi ti još upoznala moju mater. :-( Pobresita tu!
baš me blam što sam tako..nemoćna.Tuzni_patak:Ne duhovne konekcije, već sujetne konekcije....
Za duhovnu je bitno nešto drugo...ne reći nešto što ti duša ište...
ops:Sta je "to" ?CaLiMeRo:Ovaj, to nije bas istina.
A razlika izmedju Istine i Potpune Istine je ?RoKaLiMe:Potpuna istina bi glasila: moglo je biti gore, moglo je biti bolje, bilo je ovako. Lets move on.
(razlika ili ti) je mogla biti i gora.topmodelsica:U onome shto necu da ti kazem.
Zamalo.Zamalo pa da oni koji vide nevidljivo mogu dostici nemoguce.Da, znak mi je u horoskopu.yupiter:(razlika ili ti) je mogla biti i gora.
Ali me strasno podseca na izreku " Samo oni koji vide nevidljivo, mogu dostici nemoguce "
Imas veoma sexi izjave, da li ti je znak u horoskopu ?
Fali zarez.CaLiMeRo:Citat: Sta je "to" ?
to sto si rekao.
Citat: A razlika izmedju Istine i Potpune Istine je ?
ops: