" Moglo je biti gore. " kao Mantra

ludo dete:
I, naravno, kada mislim "moglo je biti i gore" za neki davni, davni događaj ili neki duži vremenski period u svom životu, setim se da ja ne bih sada bila ovo što jesam da se u mom životu nije sve odvijalo baš onako kako jeste.
Ne ono sto jesi, nego "gde si", ti si oduvek bila ono sto jesi, zbog DNA strukture, samo si odrastala.
Potpuno si u pravu, ali podizes igru na nivo na koji mnogi na ovom forumu ne bi mogli da te skontaju, poshto najcesce pitanje na istinu koju si ti rekla bi bilo : " Pa zar smo mi programirani roboti ? "
Zato " moglo je biti gore " ima "lekovito" dejstvo samo za taj momenat kada se neshto "loshe"
desi, kada nastaje stres, samosazaljenje, nezadovoljstvo, bes, tuga itd... a ne posle deset godina.
O proshlosti se " Secas ", U feel me ? Proshlost je u delu mozga koji obavlja funkciju memorisanja i izbaci ti taj "file"
Buducnost, koja je u stvari sadasnjost brzinom svetlosti postaje proshlost, tako da osoba
cije stanje svesti je tovari sa lazi da postoji vreme, ne razlikuje neke veoma bitne rechi kojima komunicira. :shock:

gore1dy4.jpg

It COULD be worse? :)

Ovo "Moglo je biti gore" teši čoveka sa postojećom situacijom i ušuškava ga, a ova varijanta "Moglo je biti bolje" tera čoveka na akciju, ali vremenom čovek postaje nezadovoljan jer uvek postoji to njegovo "bolje", moj savet je primenjivati oba i to gore, kada je stvarno gusto i to bolje, jer čoveka pokreće!
KOMBINACIJA!

Back