Mog mačka stigli psi

Evo na s dva mucčenika.Sve smo bolje:-):smile:,skočio je jutros sam sa kreveta (nisam smela da gledam kako će to da izvede:roll:prošetao po sobi na tri noge naravno,i konačno uspeo da uđe u svoju kadicu za nuždu i obavio sve po propisu:mrgreen::mrgreen:
Kad smo otišli po bocu, tako se cool:cool: ponašao, ležao u transporteru,svi ga maze paze,ni za bocu se nije bunio:!:
Inače ostali članovi ove porodice su mu dali još jedno ime MUKICA:roll:
Jasno vam je zašto:D

Do četvrtka smo završili sa veterinarskim,a onda skidanje konaca i stavljanje fiksatora....
Veliki pozzzz od Mukice i nas, a vama svima puno hvala:):):):):)
Naravno slede obaveštenja i dalje....

Elem,reče mi profa sa veterinarskog da je možda rasan mačak.:shock:,jer je neobične kombinacije boja.Razume li se neko u rase?Ja googl-ala, ali bez uspeha:roll:
Mislim, nije bitno i ako nije Žiks, ili ti Mukica i onako posle ovog svega neće na izložbe:roll:

Ma nije bre, oni ce sve i svasta da proglase rasom, idu ljudi na kvantitet. Vidis da su sve tabby ali razne nijanse sive, vuku i na zeleno i na plavo i imaju beli palez... I imaju tupave njuske u poredjenju sa Ziksom. On bi mogao da bude iz neke plave+harlekin kombinacije, koliko se ja razumem u genetiku. Ali da je poseban i drugaciji od maca koje se ovde obicno vidjaju, jeste. Njuskica mu, doduse, malo vuce na neku orijentalnu tako da sam u dilemi...

Baš mi je milo da ste dobro, simpatično vam je novo ime;).
Ne znam šta ljudi dobijaju epitetom "rasni", da li to znači da će vredeti više, ili će ga njegovi najbliži više voleti?!
U svakom slučaju on je vrlo poseban mačak koji je imao zaista puno sreće, i nadam se da će od sada imati još više sreće i lagodan život.
Svakako da su njegove tigraste šare na prvi pogled specifične i posebne, retke, ali njemu ne treba nikakva rasa da bi bio voljen kao i uostalom svaka druga kućna mačka koja je negovana od strane svog vlasnika.
Lep pozdrav i javite se još ponekad da nam kažete da ste dobro i da uživate:heart:!

Ok, да закључавам сад тему? Мукица је добро и све је прошло, хвала Богу, а даље може да нам јавља на неку од постојећих тема: "Све о мацама", или "Представите кућног љубимца" и сл.

O,obavili smo to,:D Vidi koji post ranije.:)

Inače koga zanima;)Žiks nije loše, u četvrtak smo bili da mu stave fixator.Malo se bunio dok su ga gnjavili,tj.dirali mu nogu,a glavni asistent sam morala da budem JA, jer je moja "jača" polovina pobegla napolje:shock::shock:(jer mu je zao da ga sluša kako kuka!?)Pitam se ,a meni nije žao!:x
Žiks hoda , ali na tri noge još se ne oslanja, akad se slučajno osloni zakuka.Ne mogu da vam opišem kako mu se spljoštila noga, skroz atrofirala,nema butkice upšte.Kad ga gledaš spreda, ok,a od pozadi ko iz etiopije jadničak:roll::roll:
Ovaj fix treba da nosi negde do kraja meseca, pa da mu vade šinu:roll:
Najgore je što dečko hoće napolje:lol:

Back