Ma dobijao je on hrane, ali je mnogo lovio, tako da je bio samostalan.Pa ako ti je vec kucni ljubimac zasto da se snalazi za hranu?? I psi koji nemaju kontakt sa ljudima mogu da prezive.
Psi ne mogu sami da prezivljavaju, odnosno malo koja rasa moze sama da prezivi. Ne racunam to sto se hrane po smetlistu... A domace macke mogu da se snadju, to ti kazem iz iskustva
Podcenila si macke, ne moze pas tako lako udaviti macku, da je to tako onda po selima ne bi bilo macaka. Ne kaze se dzaba da macke imaju 9 zivota. :mrgreenDa sam ja pustala svog macora da ide okolo, "snalazi" se za hranu i juri macke danas ne bi od njega ostalo nista, pogotovo sto smo imali uvek pse u parkicu oko zgrade koji bi ga zadavili sigurno jednog dana.
ps: Necu vise upropastavati temu.
Jos da kazem autoru teme da kad mu se macak oporavi, nece imati oziljaka, mackama se lako obnavlja koza i dlaka.

Kao da đuska uz muziku.Elem bili smo po bocu,sve je u redu,dobro je, upiskio se tamo od zorta
ops
Ja živim na drugom spratu i moja mačka ( a do prošle godine i mačak) su od proleća do jeseni stalno izlazili napolje, leti i spavali na stolicama ili gajbicama (oni su malo šašavi, pletenu korpu koja je za njih kupljena nisu hteli, a običnu gajbicu ili kutiju da