Modni žiri

Pa nije baš da je ona samo na pinku. Ja sam ovu sliku preuzela sa S-media sajta. Oni su mi je poslali kao vest dana na fejsbuk profil.
Inače bih je verovatno videla na home pejdžu Blica.

Ne moraš da slušaš narodnjake i gledaš Pink da bi znao ko je Seka Aleksić. Seka ti ispada kad otvoriš frižider maltene...

Isto kao i Stanija Dobrojević i Kim Kardašijan.
Nekako nije uverljivo kad se praviš da ne znaš ko su ti ljudi. Znala sam ja jednu devojku, slušala klasiku isključivo, završila muzičku akademiju i td, sve joj nešto bilo ispod časti i zgražavala se čak i na mog Leonarda Koena. Eno je sad, svira harfu u Grandu... A ja idalje slušam istog Koena. I znam ko je Seka. Bez blama.

Uostalom, šta da vam kažem, osim da neko sa ovde prikazanim nivoom opšte neinformisanosti nikada ne bi položio prijemni na filozofski fakultet u Nišu.

(bez uvrede, zezam se)

Ne moraš ni da slušaš grand ni da gledaš pink ni da se krećeš u krugovima radodajki da bi znao ko su tako te. I nije to do nas i našeg ovčarskog mentaliteta.

JA mislim da je sve to poteklo prvo iz Amerike.
Oni su prvi u Glasu Amerike davali informacije šta rade Britni Spirs i Paris Hilton. Posle su ostali skapirali da to donosi pare. I odjednom sve novine postadoše žuta štampa, a dotične starlete ispadaju iz frižidera...

Eto, ja sam grešna duša, gledam TV (ponekad škicnem ČAK i Pink :rumenko: ), visim na netu po raznim informativnim portalima (nisam usko zainteresovana samo za style.com i sl), kupujem Blic svako jutro (zavisna sam od Blic stripa, šta ću), živim u ovoj zemlji, bombarduju me svakodnevno sa ovom i sličnima, i šta ću sad. Da se pretvaram da sam nevina princeza iz paralelnog univerzuma?!?!?

Kako ima puno stilova u modi tako ima puno stilova u zivotu.
Tvoja prijateljica svira za platu i ja je razumem, ali dobrovoljno svoje slobodno vreme verovatno i dalje provodi uz ono sto voli. Ne menja se ukus preko noci niti se tako lako stice.
Razlika je naprosto rezultat zivotnog stila koji moze da obuhvata listanje Blica ili NIN-a, Skandala ili Elle-a, gledanje Travel kanala ili gledanje Pinka, slusanje Seke ili slusanje Hladnog piva, citanje Sense ili citanje Glorije. Sve su to izbori koji su pred nama a niko nema toliko slobodnog vremena da moze nekriticki bas svemu da se posveti vec bira za sebe ono sto mu u tom momentu odgovara iz ovog ili onog razloga. Tvoj izbor nije za podsmeh ali ne bi trebalo da bude ni izbor drugih ljudi. Nema razloga da nam se pravdas i branis, niko te nije napao vec je kazao da nesto ne zna. Zar treba da laze? Zar smo dotle dosli? Ko ne gleda Pink mora da kaze da gleda kako ne bi ispao glup u drustvu ili da ne bi delovao u "plisanim rukavicama", "neuverljiv" - provuceno je da neko laze, "nevina princeza iz paralelnog univerzuma"...nadam se da uvidjas koliko si uvreda uputila drugima dok tebi licno nije upucena ni jedna.

Meni se najviše dopada ovo :lol: Nikada se tako ne bih obukla, ali sviđa mi se. Nekako je raskošno, i upadljivo, i starinski, i izgleda kao diva (što i jeste). Sve na ostalim slikama izgleda kao konfekcija. A možda je samo ona u pitanju, draga mi je (dobra glumica).
http://2.***************/-QZfbDG2_aI0/UEovl3JXMXI/AAAAAAAAH2k/98NsotJA6lQ/s640/best+dressed5.jpg

Poslednja izmena:
Meni se najviše dopada ovo :lol: Nikada se tako ne bih obukla, ali sviđa mi se. Nekako je raskošno, i upadljivo, i starinski, i izgleda kao diva (što i jeste). Sve na ostalim slikama izgleda kao konfekcija. A možda je samo ona u pitanju, draga mi je (dobra glumica).
http://2.***************/-QZfbDG2_aI0/UEovl3JXMXI/AAAAAAAAH2k/98NsotJA6lQ/s640/best+dressed5.jpg

Divno je, samo bih joj skinula rukave ili povećala izrez, nešto mi deluje mnogo zamotano ;)

Selena Gomez je jadna operisana od stila i ukusa, od dečka do garderobe sve joj je u nekom white trash fazonu :confused:

Sviđa mi se Selma u kompletu.

Ova, ko god da je, sa ovako kratkim vratom ne bi smela da podigne kosu ni dok se tušira.

http://3.***************/-B-ydzywW708/UEpj6CkvFdI/AAAAAAAAH3A/JSUwAtiWw64/s640/best+dressed6.jpg

Ma nije to čudno, jeste nama što pratimo svakave vesti, ima ljudi koji ne čitaju novine, ne gledaju TV, retko gledaju filmove, za njih je svaki taj lik potpuno nepoznat. Jedan drug me pre neki dan sasvim ozbiljno pitao za jednu devojku odakle je a ono Džesika Alba na slici :lol:

Naravno da ima, ja prva, sve sto znam je preko interneta i vas ovde, a nisam ni u Srbiji i vecinom ne znam osobe cije slike postavljate. Nikad se ne bih upisala na faks da mi to daju na prijemnom :) e naravno cula sam za Kim Kardasian, ne mogu da otvorim yahoo da ona ne iskoci.

Divno je, samo bih joj skinula rukave ili povećala izrez, nešto mi deluje mnogo zamotano ;)

Aha, ti bi uvek razgolićivala ljude, primetila sam : ) A meni se baš dopada što je haljina skroz zatvorena - ističe joj lice + ona je zaslužila da ne mora da se razgolićuje, glumi žena na dva jezika, i to odlično.
Meni je to nekako i mera uspeha i talenta, da ne moraš - ako nećeš - da se picaniš kao za stočnu pijacu, da ti svi vide nadlaktice, grud i butkice. To više nije bitno, dokazala si se kao glumica.
(A i skidala se u filmovima, već smo ionako sve videli : )

I još volim kad su obučene bezveze - dobro, ovo je skroz izjava protiv mode - a ni to nije važno, jer su face. Ovaj rad:

emma_thompson_2012_05_23.jpg

Emma Thompson (i neki zeleni užas koji izviruje ispod haljine)

Poslednja izmena:
Ma boja je super :lol: i ja je volim, ali pogledaj kako se obukla. I uglavnom se obuče tako - poneka lepa stvar, ali nekako tetkasto uklopljeno, veze to sa modom, glamurom, pa čak ni stilom nema. A svejedno je obožavam :heart:

Naravno da ima, ja prva, sve sto znam je preko interneta i vas ovde, a nisam ni u Srbiji i vecinom ne znam osobe cije slike postavljate. Nikad se ne bih upisala na faks da mi to daju na prijemnom :) e naravno cula sam za Kim Kardasian, ne mogu da otvorim yahoo da ona ne iskoci.

pređi na google ;)

Aha, ti bi uvek razgolićivala ljude, primetila sam : ) A meni se baš dopada što je haljina skroz zatvorena - ističe joj lice + ona je zaslužila da ne mora da se razgolićuje, glumi žena na dva jezika, i to odlično.
Meni je to nekako i mera uspeha i talenta, da ne moraš - ako nećeš - da se picaniš kao za stočnu pijacu, da ti svi vide nadlaktice, grud i butkice. To više nije bitno, dokazala si se kao glumica.
(A i skidala se u filmovima, već smo ionako sve videli : )

I još volim kad su obučene bezveze - dobro, ovo je skroz izjava protiv mode - a ni to nije važno, jer su face. Ovaj rad:

emma_thompson_2012_05_23.jpg

Emma Thompson (i neki zeleni užas koji izviruje ispod haljine)

:rumenko:

Sa svim navedenim se slažem, međutim nju kao i Emu gledaju ljudi koji nisu obožavaoci njihovog lika i dela tako da su oni malo objekltivniji pa u skladu sa onim da odelo ne čini čoveka ali govori puno o njemu mogu da obrate pažnju na to šta njihov stil govori o njima.

Kad reče skidala se u filmovima, juče sam gledala The Painted Veil, u njemu se Norton skroz razgolitio i još sam pod utiskom, sad može da nosi šta hoće ma i džak ako mu tako odgovara ja ću ga uvek videti bez odeće :lol:

Meni je haljina bas lijepa, kroj haljine mi je fantastican, ali dezen :think: diskutabilan, ne volim ove zivotinjske uzorke nikako, samo druga boja da je, recimo crna, izgledala bih mnogo ljepse i elegantnije. Ruzne noge ima.

I meni se haljina sviđa jer mi je to jedan od omiljenih modela, usko do kolena.... zapravo na njoj cela kombinacija deluje jeftino.

...btw ova haljina mi je lepa, i frizura i nakit, sve osim mašnica na sandalama...
ashton-kutcher-and-lea-michele-in-very-lowcut-dress-at-new-years-eve-premiere_mih-h_9.jpg
ashton-kutcher-and-lea-michele-in-very-lowcut-dress-at-new-years-eve-premiere_mih-h_8.jpg

Blake Lively, joj što meni ta persona iritira nerve. Ne znam zašto. Iracionalno totalno ali mi je bljaks i kao pojava i onaj njen "popušila sam boks malbora" glas i čudna ukočena faca. Cica je zgodna, to je fakat ali postoji izvestan broj ljudi koje kada pogledam iz njih zrači jedna ooogromna praznina i mirne duše bi mogli na čelu da istetoviraju "ništa". Al sam razvila čitavu filozofiju. Užas:dash:

Keira Knightley je poput pokretne abažur lampe.
Taylor Swift...mmm, lajkujem (što kažu klinci). Sve ovo bih obukla.
Kristin Scott Thomas, hm, šta znam, lepa je žena ali ju je ova haljina progutala.
Vanessa Hudgens i Selena Gomez...devojčice koje su mamama ukrale haljine. Mamama koje ni same baš nemaju puno stila.
Mučena Katie Holmes ne može da ne izgleda ko tetka pa to ti je. Osoba sa facom (i građom, mada je viša rastom) ala audrey hepburn nema razloga da se trudi da izgleda matoro i ozbiljno.

Elisabeth Moss, ko one lutke u radnjama sa materijalima na meru kada ih obaviju sa par metara svile.

Salma Hayek-Pinault, šta znam meni ona izgleda kao latino-kravarica, šta god da odene. Slično kao i Seka Aleksić. Samo što ona čuva domaće ovčice. I na nju se lože domaći ovnovi.

connie_skilletgirl.gif

(moja omiljena zelena drecava boja)

Ma boja je super :lol: i ja je volim, ali pogledaj kako se obukla. I uglavnom se obuče tako - poneka lepa stvar, ali nekako tetkasto uklopljeno, veze to sa modom, glamurom, pa čak ni stilom nema. A svejedno je obožavam :heart:

...Za ljubitelje intenzivno zelene nijanse podsecanje na jedan od izbora Elle Macpherson - cesto biram njene kombinacije u ovoj rubrici, pre svega jer mi se dopada njen stav i nacin na koji nosi odecu:...Zraci neverovatnim sarmom, prirodnom lezernoscu i toplinom, zbog cega odeca na njoj dobija sasvim novu dimenziju...:)

Elle+MacPherson+Women+World+Awards+Arrivals+sjcUYj4ORbml.jpg
Elle+MacPherson+Women+World+Awards+Arrivals+rPEaHPwSnp0l.jpg

...Kada su dame poput Christine Scott Thomas i Emma Thompson u pitanju, u potpunosti delim utisak i emocije...:)

Taylor Swift je jako lijepa i divno je obucena, ali ne mogu da svarim to sminkanje koje je cini starijom nego sto jeste. Sandale/stikle su prelijepe!
Selenin outfit takodje ne ide uz njene godine.
Zoe-ina haljina mi se ne dopada, nekako je haoticna.
Ne dopada mi se ni Kirina haljina jer inace nisam fan baby stila, a uz ovoliko rozog ovoliko cvijeca... Ljudi, meni se nista ne dopada :lol:

Italijanski Vogue je moja modna Meka. Casopis kome sam verna godinama. Long story short, nesto sad listam i razmisljam, ovako klasicno odevena zena atipicnog izgleda kod nas se ne bi tretirala ni kao covek od ukusa kamoli kao neko ko procenjuje i daje sud o modi. Njujorska nedelja moda i pripreme za nju, gl. urednica italijanskog Vogue-a...

il-blog-del-direttore-5-settembre-2012_784x0.jpg
il-blog-del-direttore-3-settembre_784x0.jpg

il-blog-del-direttore-10-settembre_784x0.jpg
il-blog-del-direttore-11-settembre-2012_784x0.jpg

Back