Bambina
Buduća legenda
- Poruka
- 25.036
Kako su meni one blistavo lepe u svojoj pročišćenoj jednostavnosti. Savršeno damski. 
Madalina Ghenea i Minka Kelly:

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Meni se najviše dopada ova : )
![]()
...Misljenja sam da bi utisak bio sasvim drugaciji sa frizurom koja bi vise odgovarala njenom licu i godinama, ali i zivotnom stilu i kreativnoj profesiji kojom se bavi...

Megi, "pročišćena jednostavnost" paše ženama koje imaju obline. Koliko puta sam poželela da poput mršavica bez grudi mogu obući lepršavu ili džakastu odeću ali u njoj bih izgledala smešno. I onda biraš užu odeću, svedene krojeve, mirnije boje a dovijaš se jarkim detaljima da ne bi izgledala sumorno i dosadno![]()

Kako su meni one blistavo lepe u svojoj pročišćenoj jednostavnosti. Savršeno damski.
![]()
![]()
...Takodje...Misljenja sam da bi utisak bio sasvim drugaciji sa frizurom koja bi vise odgovarala njenom licu i godinama, ali i zivotnom stilu i kreativnoj profesiji kojom se bavi...
...Medju damama cija estetika odstupa od standardnih parametara klasicne lepote, ali su i pored toga prelepe, inspirativne, autenticnog izraza i snazne individualnosti, nalazi se i meni posebno draga Njujorcanka od stila, autorka vodica kroz stil i etikeciju koji se u izdavastvu cesto naziva 'urbanom biblijom',
'The Essentials of Fabulous' - Ellen Lubin Sherman...
![]()
http://3.***************/-MIfiO5b7C74/UDvRbm9_ojI/AAAAAAAAHs8/DJP9WMZFEz0/s1600/Final_.jpg
http://2.***************/-em7ikPv0XJc/UD6I4aA_A5I/AAAAAAAAHt4/ibxGa0nN_5M/s1600/82912_Web.jpg
http://3.***************/-a5wUW_e_L70/UEePnLzqMlI/AAAAAAAAHzM/9DCjKSmgDp0/s1600/4K1A5525_rt.jpg

![]()
Imam potpuno istu haljinu i obožavam je!![]()
![]()
Šta li će joj ova crvena narukvica
Nisam razumela šta si htela da kažeš jer sam mršavica a baš volim taj stil koji bi se mogao nazvati "pročišćena jednostavnost" sa sve uskom odećom i svedenim krojevima ali bez jarkih detalja i uopšte ne izgledam sumorno i dosadno... Verovatno zavisi od toga kako uspeš da "izneseš" to što nosiš. I šta fali ovim devojkama, super im stoje haljine, naročito crvena...takvu nemam![]()
Ne znam po kom osnovu si se ugurala u moj post gde ti mesto nije. Nisam se obraćala tebi nego Meggi jer je pričala sa oduševljenjem o pročišćenoj jednostavnosti, i jeste takav stil odličan ali možda ne toliko i onima koji su ograničeni samo na isključivo taj stil. To je bila i ostala poenta mog komentara. Takođe, nisam nigde napisala da ovim devojkama haljine loše stoje. Naprotiv. Divno im stoje.
A kako ti izgledaš i da li deluješ dosadno ili ne, da li si debela ili mršava, iskreno, ni malo me ne zanima.
Pričala si o pročišćenoj jednostavnosti, a to je tema koja dotiče sve one koji se u njoj pronalaze, a ako nemaš kapacitete za više od jednog sagovornika onda ti forum nije baš idealan način komunikacije ...Takodje...Misljenja sam da bi utisak bio sasvim drugaciji sa frizurom koja bi vise odgovarala njenom licu i godinama, ali i zivotnom stilu i kreativnoj profesiji kojom se bavi...
...Medju damama cija estetika odstupa od standardnih parametara klasicne lepote, ali su i pored toga prelepe, inspirativne, autenticnog izraza i snazne individualnosti, nalazi se i meni posebno draga Njujorcanka od stila, autorka vodica kroz stil i etikeciju koji se u izdavastvu cesto naziva 'urbanom biblijom',
![]()
http://3.***************/-MIfiO5b7C74/UDvRbm9_ojI/AAAAAAAAHs8/DJP9WMZFEz0/s1600/Final_.jpg
Moja mama bi se odusevila![]()
...Takodje...Misljenja sam da bi utisak bio sasvim drugaciji sa frizurom koja bi vise odgovarala njenom licu i godinama, ali i zivotnom stilu i kreativnoj profesiji kojom se bavi...
![]()
. Fotofgrafije su dosle u pravom momentu, razmisljam celo jutro da li jedne pantalone vrede ulozenog novca...sada sam sigurna da vrede...dopadaju mi se i poslednje dve gotografije ali da citat ne bude presirok
.
am ovakvu crnu haljinu ali...nesto je bas i ne nosim...preuzak mi je struk za nju pa umisljam da deluje vulgarno...

obe haljine su predivne i nesto sto bih definitivno nosila, obozavam jednostavnost u odevanju i oduseve me modeli koji imaju fini kroj bez previse kic momenata i koji jednostavno naglasavaju lepotu zgodnog tela.Kako su meni one blistavo lepe u svojoj pročišćenoj jednostavnosti. Savršeno damski.
![]()
![]()

Meni se Dzenifer Aniston nekako uvek svidi. Razumem da nije kreativna narocito, nije mi nesto ni ispirativna. Ruku na srce, ne smatram je ni zenom od oka ali nalazim da je sjajno sto postoji i pokazuje kako treba ako covek nema volje, maste i para. Nalik na lutku iz izloga, ukoliko nemas snage da vagas sta sa cim ide fino kupis sve sto je na lutki i skockan si i vise nego pristojno.
Dženi.
![]()
vjerovatno bi ljepse izgledala na nekom drugom, nekako mi ovdje od struka ka dole izgleda kao muskarac, mislim na noge, izgledaju mi nekako muskasto, ili ne vidim dobro, jer se nisam naspavala, sandale su odlicne.
Mislim da Dženifer Aniston ipak ima para. A kada zamisliš jeftinu verziju onoga što ona ovde nosi (a jeftinu verziju nose one koje nemaju para) - onda to više nije više nego pristojno, onda je to: sintetička mini haljina, jeftine platične sandale na štiklu koje kolju stopala (puna flastera), i torba od skaja. Ne vredi, ja sam skroz druga opcija, ne verujem u jeftinu eleganciju. Meni je onda bolje nositi platnenu suknju/pantalone, običnu pamučnu majicu, i espadrile. Bar je sve od pamuka, zdravo i udobno, i nepretenciozno.
...kada kazem sa manje para imam na umu sasvim pristojne marke srednje/nize cene koje koriste prirodne tkanine. Ovakve haljine imaju i Benetton, Mexx, MD i ostali slicne estetike i kvaliteta. Meni licno se cini da je ekskluziva trenutno u padu i da nikada nije bila manja razlika izmedju marki srednjeg kvaliteta i srednje cene i vrhunskog kvaliteta i iste takve cene. Ih bre, pa ti ode u totalnu krajnost![]()
Tako mi radi mašta, šta mogu.

sam kroj mi se dopada, steta sto se ne vidi cijela, ali je zamisljam da lijepo pada, duga do zemlje... ali, ali, ALI kako moze da ide bez brusa, grudi se posvadjale, svaka dojka vodi svoju politiku.