**Freya**
Elita
- Poruka
- 16.767
Pa nije baš da je ona samo na pinku. Ja sam ovu sliku preuzela sa S-media sajta. Oni su mi je poslali kao vest dana na fejsbuk profil.
Inače bih je verovatno videla na home pejdžu Blica.
Ne moraš da slušaš narodnjake i gledaš Pink da bi znao ko je Seka Aleksić. Seka ti ispada kad otvoriš frižider maltene...
Isto kao i Stanija Dobrojević i Kim Kardašijan.
Nekako nije uverljivo kad se praviš da ne znaš ko su ti ljudi. Znala sam ja jednu devojku, slušala klasiku isključivo, završila muzičku akademiju i td, sve joj nešto bilo ispod časti i zgražavala se čak i na mog Leonarda Koena. Eno je sad, svira harfu u Grandu... A ja idalje slušam istog Koena. I znam ko je Seka. Bez blama.
Uostalom, šta da vam kažem, osim da neko sa ovde prikazanim nivoom opšte neinformisanosti nikada ne bi položio prijemni na filozofski fakultet u Nišu.
(bez uvrede, zezam se)
Ne moraš ni da slušaš grand ni da gledaš pink ni da se krećeš u krugovima radodajki da bi znao ko su tako te. I nije to do nas i našeg ovčarskog mentaliteta.
JA mislim da je sve to poteklo prvo iz Amerike.
Oni su prvi u Glasu Amerike davali informacije šta rade Britni Spirs i Paris Hilton. Posle su ostali skapirali da to donosi pare. I odjednom sve novine postadoše žuta štampa, a dotične starlete ispadaju iz frižidera...
Eto, ja sam grešna duša, gledam TV (ponekad škicnem ČAK i Pink), visim na netu po raznim informativnim portalima (nisam usko zainteresovana samo za style.com i sl), kupujem Blic svako jutro (zavisna sam od Blic stripa, šta ću), živim u ovoj zemlji, bombarduju me svakodnevno sa ovom i sličnima, i šta ću sad. Da se pretvaram da sam nevina princeza iz paralelnog univerzuma?!?!?
Kako ima puno stilova u modi tako ima puno stilova u zivotu.
Tvoja prijateljica svira za platu i ja je razumem, ali dobrovoljno svoje slobodno vreme verovatno i dalje provodi uz ono sto voli. Ne menja se ukus preko noci niti se tako lako stice.
Razlika je naprosto rezultat zivotnog stila koji moze da obuhvata listanje Blica ili NIN-a, Skandala ili Elle-a, gledanje Travel kanala ili gledanje Pinka, slusanje Seke ili slusanje Hladnog piva, citanje Sense ili citanje Glorije. Sve su to izbori koji su pred nama a niko nema toliko slobodnog vremena da moze nekriticki bas svemu da se posveti vec bira za sebe ono sto mu u tom momentu odgovara iz ovog ili onog razloga. Tvoj izbor nije za podsmeh ali ne bi trebalo da bude ni izbor drugih ljudi. Nema razloga da nam se pravdas i branis, niko te nije napao vec je kazao da nesto ne zna. Zar treba da laze? Zar smo dotle dosli? Ko ne gleda Pink mora da kaze da gleda kako ne bi ispao glup u drustvu ili da ne bi delovao u "plisanim rukavicama", "neuverljiv" - provuceno je da neko laze, "nevina princeza iz paralelnog univerzuma"...nadam se da uvidjas koliko si uvreda uputila drugima dok tebi licno nije upucena ni jedna.