Modni žiri

Najvise mi se dopada kako su se obukle Zoe i Charlize, mada je zuta haljina ipak pobjedila, a cipelice kod Claire Danes su savrsene...:zaljubljena: samo nemam pojma sta im je svima sa stopalima, ruzno im stoje cipele, nekima, kao da su im velike, ili kriva stopala, nemam pojma, tako meni izgleda.

Nicole: ne dopadaju mi se ni haljina ni poza.

Gillian: lepa haljina ali kao da je mamina :)

Claire: nista interesantno.

Kelly: Haljina - uzas! Dlakavo (ili pernato) cudoviste. Cipele OK

Tilda: Bowie mora da joj je brat od tetke :)

http://3.***************/_oW5JxriMzsA/TPaYoBxib0I/AAAAAAAAA44/wbJdVqT8P80/s400/David.Bowie.PNE.Rehearsals.1976.Front.jpg
rs433david-bowie-rolling-stone-no-433-october-1984-posters.jpg

Michelle: haljinica kao za devojcice :) lepa frizura

Zoe: OK haljna, mozda da je samo malo kraca.

Charlize: Ova haljina (tj kroj rukava) mogu da nose samo zene sa uskim ramenima ili ne-misicavim rukama - inace izgledaju kao bilderke.

Olivia: Haljince pomalo babsko, ali kao fotka mi se mnogo svidja- super se uklopila tasnica sa ruzama u pozadini, a i haljina ima tako neku saru. I cipele se slazu sa itisonom.

253538_zabfoto_ff.jpg

Šta napravi od sebe ovo dete?!?!?!
:eek:

Tuga, čemer, jad.

Bukvalno sam izvela facepalm kad sam ovo videla. :lol:

I nisam je prepoznala dok nisam pročitala vaše šokirane i začuđene komentare.

O, mon Dieu, kakva modna spodoba!

Ovaj šorčić je sladak, ali za spavanje, eventualno šetnjicu po plaži.

Ova košulja uz njega ne da ne ide, nego je to veliko, crveno, boldovano NO, NO!!!

Izgleda ko muškarac maskiran u ženu, strašno, ovaj karmin ko da je s neke nesrećne pijačne tezge...

Plače mi se od muke.

Meni Hajdi nije grozna. Nikad se tako ne bih obukla, ali nije loša rokerska kombinacija - drečavo, jednostavno, a kaiš izgleda kao električna gitara. Još da ima raščupanu kosu (Kim Vajld fazon), izgledala bi kao da je stigla iz osamdesetih :)

Ne svidja mi se nista osim frizure. Boja haljine nikako, materijal pogotovo, mrzim saten, ako je to saten, bar mi tako izgleda, kroj haljine isto tako, kajis nikad bezvezniji nisam vidjela, a cipele grozne.

Severina.jpg

...Jos jedna relativno slicna kombinacija - mini strapless haljina hot pink nijanse od satena uz crni aksesoar (obuca i tasnica)...Misljenja sam da je ovakva estetika, toliko omiljena medju mladim devojkama svih generacija od 80' do danas, krajnje nemastovita, deplasirana, cak vulgarna - prekratko, preusko, u drugom slucaju diskutabilnog kroja (u predelu stomaka)...Uz kombinaciju koja otrkiva ovoliko koze, zatvorena obuca je 'preteska', a crna boja krajnje nemastovita - niz nijansi iz neutralne i metalik palete bi bile daleko bolji izbor, uz zanimljiv model sandala ili sandaleta...Misljenja sam da postoji sirok izbor originalnijih modela, zanimljivijeg kroja, prilagodjenih razlicitim tipovima gradje, koji figuru isticu na daleko zenstveniji, sofisticiraniji i sarmantiji nacin od tesnih haljetaka bez bretelica koji su neretko jedini ili prvi izbor za sve prilike nemalom broju devojaka...Toliko puta vidjeno da ni na najsavrsenijoj figuri ne izaziva zeljeni efekat...Just my two cents...

Bas tako! Totalno nemastovito i meni neukusno. Hvala bogu haljinice bez bretela nikad nosila nisam i vjerovatno nikad i necu. Meni se jedino svidjaju cipele, klasicne su, takvih ima na dosta mjesta da se kupe, ali opet ne idu uz svu kombinaciju. Sam kroj haljine mi je jos gori, nego na prethodnoj slici, a saten bas nikako ne volim, jos pogotovo ako je ga neko obuce kao dnevnu varijatnu, jos gore.
Za torbu i lancic necu nista reci.

Допада ми се како јој стоји хаљина на грудима, јако лијепо нашминкана за наше жене, очи су јој прелијепе.
Волим хаљине без бретела, да имам мање груди рамена би ми увијек била слободна.
А конкретна хаљина је одвратна, наборани дио на стомаку дјелује да је постепено подизала хаљиницу да буде што краћа. Интересантна је огрлица, не видим најбоље шта је у питању.

Poslednja izmena:
Velika je estetska razlika izmedju Hajdi i Severine. Hajdi nosi glam rok kao neki omaz osamdesetim (izuzev frizure ali to je dobro, u suprotnom bi bila previse retro), stavila je akcenat na karmin i to je prava mera za ono sto je zelela da pokaze.

Severina je vec Balkan a tu je moda u slobodnom padu. Previse se trudi, previse smisljeno da se dopadne muskom rodu. Nase devojke misle da su blago nasminkane ako stave karmin u boji mesa dok im podloge, rumenila i maskare vriste sa lica. Pundja je iz neke druge price, haljina je gola i pokazuje sliku Silikonske doline. Zapravo podseca na modele butika Jafa koji bi u svakoj civilizovanoj sredini bio butik za kraljice noci a ne za hodanje po ulici. Izgleda jeftino i nista kulturnije ne bi bilo da ima bretele i da nije u pitanju saten. Haljine koje na mestu jedino zadrzava oblina zenske zadnjice, bez kroja, duzine i stepova su naprosto opete (iliti carape koje se rastegnu pa se u njih uvuces) i svima ruzno pristaju. Finije deluju samo ako su preterane ili su pak odevene kao retro prica. Bas me zanima gde je krenula u njoj, po devojci u pozadini rekla bih da prilika nije bila nista specijalno za ovoliku golotinju.

Severina.jpg

...Jos jedna relativno slicna kombinacija - mini strapless haljina hot pink nijanse od satena uz crni aksesoar (obuca i tasnica)...Misljenja sam da je ovakva estetika, toliko omiljena medju mladim devojkama svih generacija od 80' do danas, krajnje nemastovita, deplasirana, cak vulgarna - prekratko, preusko, u drugom slucaju diskutabilnog kroja (u predelu stomaka)...Uz kombinaciju koja otrkiva ovoliko koze, zatvorena obuca je 'preteska', a crna boja krajnje nemastovita - niz nijansi iz neutralne i metalik palete bi bile daleko bolji izbor, uz zanimljiv model sandala ili sandaleta...Misljenja sam da postoji sirok izbor originalnijih modela, zanimljivijeg kroja, prilagodjenih razlicitim tipovima gradje, koji figuru isticu na daleko zenstveniji, sofisticiraniji i sarmantiji nacin od tesnih haljetaka bez bretelica koji su neretko jedini ili prvi izbor za sve prilike nemalom broju devojaka...Toliko puta vidjeno da ni na najsavrsenijoj figuri ne izaziva zeljeni efekat...Just my two cents...

ogrlica je visak, bolje da ima neke dobre mindjuse. cipele su mi (ne znam zasto) grozne :neutral: "slic" i ovoliko stepova su totalni visak, frizura je mogla biti bolja. ona je zgodna zena, moze da izgleda mnoooogo bolje

Velika je estetska razlika izmedju Hajdi i Severine. Hajdi nosi glam rok kao neki omaz osamdesetim (izuzev frizure ali to je dobro, u suprotnom bi bila previse retro), stavila je akcenat na karmin i to je prava mera za ono sto je zelela da pokaze.

Severina je vec Balkan a tu je moda u slobodnom padu. Previse se trudi, previse smisljeno da se dopadne muskom rodu. Nase devojke misle da su blago nasminkane ako stave karmin u boji mesa dok im podloge, rumenila i maskare vriste sa lica. Pundja je iz neke druge price, haljina je gola i pokazuje sliku Silikonske doline. Zapravo podseca na modele butika Jafa koji bi u svakoj civilizovanoj sredini bio butik za kraljice noci a ne za hodanje po ulici. Izgleda jeftino i nista kulturnije ne bi bilo da ima bretele i da nije u pitanju saten. Haljine koje na mestu jedino zadrzava oblina zenske zadnjice, bez kroja, duzine i stepova su naprosto opete (iliti carape koje se rastegnu pa se u njih uvuces) i svima ruzno pristaju. Finije deluju samo ako su preterane ili su pak odevene kao retro prica. Bas me zanima gde je krenula u njoj, po devojci u pozadini rekla bih da prilika nije bila nista specijalno za ovoliku golotinju.

Severina je odlično našminkana, ne vjerujem da je imala ideju da izgleda ni blago ni prirodno... koža joj blista, oči fenomenalne, obrve fenomenalne, rumenilo joj pristaje, karmin ili sjaj diskretan.

Meni se sviđa Sevkina ogrlica i šminka i cipele od Hajdi Klum.

Ove satenske haljine su stvarno grozne. Svaki mm sala se vidi i presijava u njima. Bez obzira da li si Seve ili Hajdi Klum, ružne su i eto.

Neko je tražio celu Mirku da vidi cipele. Evo:
mirka.jpg

I još jedna srpska verzija maskiranja u rock chick.
natasa1.jpg

Btw, meni se čini da Hajdi Klum već godinama pokušava bezuspešno da iskopira taj rok chick fazon. Nekako u njenoj faci mi nema ni mrvice roka, sva je čedna i uzorna i izgleda smešno u svojim pokušajima. Za razliku od nje, Kirsten Stjuart trenutno to mnogo bolje izvodi iako mi se i ona baš ne sviđa.

Hm pa ne znam bas za sminku, meni izgleda kao da je zaboravila da obrije brcice :(

Al bas je zgodna, to ni ova haljina ne moze sa promeni.

--------

KO je ovo u pocepanim najlonkama?!

Poslednja izmena:

Back