Modni žiri

Odvratna mi je ova Natasa Bekvalac, ostala sam bez teksta...:pop:
Haljina manje-vise, ali sandale-cizme u kombinaciji sa pocepanim carapama su po meni vrhunac neukusa
Jedino sto je ok su po meni narukvice, ali ne na obe ruke :/

Severina je odlično našminkana, ne vjerujem da je imala ideju da izgleda ni blago ni prirodno... koža joj blista, oči fenomenalne, obrve fenomenalne, rumenilo joj pristaje, karmin ili sjaj diskretan.

Uh...meni se ne dopada ni najmanje...pokusacu da pojasnim sta mislim, celo lice mi deluje zemljano, kao i vecina nasih zena, evo i Mirka i Natasa mi odaju utisak zemljanog lica.

Ne svidja mi se kako nasi sminkeri nanose hajlajter, jednostavno nesto sto treba da se ne vidi njima se vidi i to sa dva metra razdaljine preko foto aparata. Ne dopada mi se ni crna olovka za oci u unutrasnjem uglu oka, deluje grubo. Takodje su trepavice razdvojene, slutim da su na sredini oka vestacke. Sjaj ima razlicitu boju na uglovima usana i na sredini. Ali to je moj ukus, ne znaci da sam u pravu. Meni se dopada kada se sminka vidi a italijanska prirodnost kada furamo nude izgled. Tada se sminka naprosto ne vidi, posebno ne hajlajter. Sve devojke ovde prikazane deluju kao da su promenile rasu i postale Latinoamerikanke, a sve su brinete svetle puti prirodno, zato i izgledaju kao zemlja jer pokusavaju nemoguce.

Btw, meni se čini da Hajdi Klum već godinama pokušava bezuspešno da iskopira taj rok chick fazon. Nekako u njenoj faci mi nema ni mrvice roka, sva je čedna i uzorna i izgleda smešno u svojim pokušajima. Za razliku od nje, Kirsten Stjuart trenutno to mnogo bolje izvodi iako mi se i ona baš ne sviđa.

Kirsten je 17 godina mlađa, naravno da joj je lakše da izgleda kao roker... iako verovatno i jeste - meni ona izgleda kao da se muči u svemu što je obukla, baš izgleda kao da je navikla na farmerke i starke.
Hajdi je rodila brdo dece i manekenka je - naravno da nije nikakva rokerka, rokerke od 40 godina najčešće ne nose ružičaste miniće jer imaju celulit od piva i nezdravog života :)

isabel-lucasweb-1238322_0x440.jpg

Isabel Lucas

eva-herzigova-883662_0x440.jpg

Eva Herzigova

139590517-new-985047_0x440.jpg

Laura Bailey

142080350-2378145_0x440.jpg

Jessica Stam

Sviđa mi se prva, cvetna haljinica mnogo.
Na Evi mi je nešto off ali ne znam šta..
Laura mi je predivna ovde, tu kombinaciju bih rado nosila ali bez tih cipela koje su mi ružne.
Jesica mi je ok. Nije nešto u čemu vidim sebe lai korektno je

Uf , Caroline Wozniacki mi se ne sviđa uopšte. Ne vidim haljinu iz drugog ugla, vidim da se nešto dešava na drugom ramenu ali ovako..nah :lol:

Sorana Cirstea, ispod Caroline...pa ovo mi je ko haljina za tenis :lol:

Da ne dužim, jedina koja mi se tu zaista sviđa jeste Serena Viliams, poslednja plava haljina tačnije kroj te haljine pošto mi je materijal nekako čudan odavde gledano...
Tako nešto bih ja rado nosila, sportska haljinica, sa džepovima...i uz tu njenu razbarušenu afro kosicu, super.
Moglo je to i bolje naravno ali eto, nekako mi bar odudara...

Back