Modni žiri

Lana Del Rey u Armaniju

Dobar primer kako mi se na nekome haljina uopšte ne sviđa...srebrna je i izgleda kao nekakva salveta

S druge strane, na fotki ispod - u plavoj boji i na modelu mi se mnogo mnogo sviđa!

LDR+GA+E+1.jpg

LDR+GA+E+2.jpg

Lana Del Rey u Armaniju

Dobar primer kako mi se na nekome haljina uopšte ne sviđa...srebrna je i izgleda kao nekakva salveta

S druge strane, na fotki ispod - u plavoj boji i na modelu mi se mnogo mnogo sviđa!

LDR+GA+E+1.jpg

LDR+GA+E+2.jpg

Volim Lanu Del Rej, ali ta haljina uopšte ne ide uz nju, niti ta frizura i nakit idu uz tu haljinu, celokupna kombinacija nema veze s vezom.

Dok, slažem se, na modelu je sve, i kosa i obuća i sam način stava nošenja haljine skladan i izaziva dopadanje, a ne čuđenje, kao na slici no.1.

pa to ti je ono kao ou yea bas superiska hihihi
a jle se tebi svidja cedicin stajling?

Onako, dobar mu je kaiš i ova kravata je kao nešto fancy, ali mi ne izgleda previše ubedljivo sa ovim nežnim bojama...
Čitala sam negde neka kao pravila za uspešnu kampanju i jedno od pravila je bilo da u TV duelu uvek pobeđuje onaj ko ima tamnije odelo i crvenu kravatu. Ja se odmah setim našeg Slobe, vidiš ti manipulatora, hehe :)

E da, ne znam koje ludilo glumi Čeda sa onom bradicom. Gledam ga pre neki dan, došao u emisiju, brada od tri dana, neozbiljno bre sve to.

Što, jel možda znaš ko ga je stilizovao?

Onako, dobar mu je kaiš i ova kravata je kao nešto fancy, ali mi ne izgleda previše ubedljivo sa ovim nežnim bojama...
Čitala sam negde neka kao pravila za uspešnu kampanju i jedno od pravila je bilo da u TV duelu uvek pobeđuje onaj ko ima tamnije odelo i crvenu kravatu. Ja se odmah setim našeg Slobe, vidiš ti manipulatora, hehe :)

E da, ne znam koje ludilo glumi Čeda sa onom bradicom. Gledam ga pre neki dan, došao u emisiju, brada od tri dana, neozbiljno bre sve to.

Što, jel možda znaš ko ga je stilizovao?

ne znam ko ga stilizuje ali znaam ko bi voleo to da uradi hihihi
to sa radicom je vec neeko vreme, ukazao sam na too da niij ekul ali neece da je skine, valjda glumi ozbiljnost u ovom predizbornom periodu a inace izgleda mnoogo mladjije

a kravata mu j eu boji predizborne kampanje

Nije u tome poenta (mada mu ni kravata nije za pohvalu). Pantalone sa ovim kretenskim prugama i ovaj kaiš nikako ne idu zajedno (osim ako nije krenuo da igra šah na Kališu). Upao je u kolotečinu ovdašnje političke scene (s tim što se Boris uvek bolje od njega oblačio) i ne razlikuje se ni po čemu. A, ako imamo u vidu da mu fizionomija dozvoljava svašta (za razliku od Dačića, na primer) moramo priznati da se ni on, ni stilista mu ne ističu stilom.
No, opet, bolje od Tome koji je od Belruskonija video kravatu na tufne, pa sad izgleda kao klovn kome je cirkus u stečaju.

Da naglasim: ne interesuje me i ne aludiram na stavove koje zastupaju, komentarišem samo oblačenje.

Slažem se sa Piletom za Meginu sliku. I ovaj drugi je simpatičan, ali ništa posebno.

@Čedislav....hm...mlad čovek, koji pride nije ni ružan, ima finu visinu i solidno je građen, a ne manjka mu ni novca, mogao bi sebi da priušti moderna, mladalačka odela, u nekim veselijim bojama. Ne mislim da sad treba da opiči ciklama košulju ili ljubičanstveni sako ali većina naših političara se oblači: mupkarci kao da su krenuli na parastos a žene furaju neke tetkaste grao kompletiće. Jedino osveženje je Slavica Đukić sa šarenim ešarpama i crvenim nijansama.
Dakle, Čedislavu pod hitno treba stilista koji će mu objasniti da njega inače niko ne konta ozbiljno pa nema ni razloga da fura fazon brada ala Robinson Kruso i odeća koja priliči mnogo starijoj osobi.

sto napadoste lanu...kad haljina sama po sebi nije nista posebno (meni se ti cudni modeli nis ne svidjaju), a na pisti vam se vise svidja verovatno jer je manekenka u pokretu....mada cak i tako mi se vise svidja na lani...osim toga svetlo plava boja moze da bude prikladna za neki manji komad odece ili za pidzamu, nikako za celu haljinu...nekako ko i svetlo roze izgleda otuzno :confused:

@Čedislav....hm...mlad čovek, koji pride nije ni ružan, ima finu visinu i solidno je građen, a ne manjka mu ni novca, mogao bi sebi da priušti moderna, mladalačka odela, u nekim veselijim bojama. Ne mislim da sad treba da opiči ciklama košulju ili ljubičanstveni sako ali većina naših političara se oblači: mupkarci kao da su krenuli na parastos a žene furaju neke tetkaste grao kompletiće. Jedino osveženje je Slavica Đukić sa šarenim ešarpama i crvenim nijansama.
Dakle, Čedislavu pod hitno treba stilista koji će mu objasniti da njega inače niko ne konta ozbiljno pa nema ni razloga da fura fazon brada ala Robinson Kruso i odeća koja priliči mnogo starijoj osobi.
MOLIM? njega svako shvata ozbiljno drugarice

Back