ludopileglodjekosku
Buduća legenda
- Poruka
- 27.557
Primetila sam da žene koje su daleko iznad holivudskih  "gladno dete Afrike" ideala, tipa Adel ili crnkinja čiju je fotku okačila Honduras par postova iznad, mnogo bolje biraju kroj i boju haljine. Valjda više vode računa, dok mršavice samo gledaju da haljina bude "firmirana". 
Loše uklapaju boju haljine uz ten. Recimo Mišel Vijijams. Ta narandžasta joj baš i ne pristaje uz teško bledilo. Riđokose i crvenokose baš vole da nose odeću u boji kose a retko kojoj ta odeća "leži".
Onda, neki novi trend da se haljina vuče po patosu toliko da se bukvalno podvije. Ružno. Ko dete u maminoj haljini. I frizure su im sve na isti kalup. Bez nekih ukrasa, tipa šnala ili rajf, cvet, bilo šta.
Žena kneza od Monaka je jedina koja deluje sofisticirano i prikladno obučena. Većina je ko ove naše sa Granda.
Primer loše kombinacije boja kose-ten-haljina.Pogledajte prilog 227199

Loše uklapaju boju haljine uz ten. Recimo Mišel Vijijams. Ta narandžasta joj baš i ne pristaje uz teško bledilo. Riđokose i crvenokose baš vole da nose odeću u boji kose a retko kojoj ta odeća "leži".
Onda, neki novi trend da se haljina vuče po patosu toliko da se bukvalno podvije. Ružno. Ko dete u maminoj haljini. I frizure su im sve na isti kalup. Bez nekih ukrasa, tipa šnala ili rajf, cvet, bilo šta.
Žena kneza od Monaka je jedina koja deluje sofisticirano i prikladno obučena. Većina je ko ove naše sa Granda.
Primer loše kombinacije boja kose-ten-haljina.Pogledajte prilog 227199

Poslednja izmena: 

Kada bi se malo smanjila masna onda ne bi bilo potrebe za ovolikom slepom sto bi meni, kao smrtniku, vise odgovaralo...
 Kada bi se malo smanjila masna onda ne bi bilo potrebe za ovolikom slepom sto bi meni, kao smrtniku, vise odgovaralo... 

ni nakit mi ne ide nesto sa celom haljinom.
 ni nakit mi ne ide nesto sa celom haljinom.  ) mi izgleda onako dedovski znacajno
 ) mi izgleda onako dedovski znacajno