Bambina
Buduća legenda
- Poruka
- 25.036
Vezano za Saru, dugačka ili ne aljinica je slatka skroz
![]()
Mmm, bas je lepa. Savrseno je upotpunjuje ona kozna jaknica. I pustena kosa.

Bas sam se pitala kakva je gore. Hvala ti sto si postavila sliku.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()

A kad sam već tu....zašto ovo stvorenje ne učini uslugu mojim očima i počne da se oblači kao nešto ljudskog roda..
Nadam se da je ovo samo post-razvodna kriza..mada ni ranije bila baš stilizovana
![]()
![]()
![]()
od mene, mislim, a za Ritchiea ne znam) :

Lepa haljina, lepša na Sari.
Evo je Rihana (triput' sam proverila, jeste ona) sa dodele Grammyja na koji je došla, izgleda, sa promocije šezdesetosmopocentnog hidrogena ili najavljuje da je nova zaštitna kosa za![]()
![]()
A da ne budemo feministkinje (Downey nosi Viviene Westwood i oboje imajuod mene, mislim, a za Ritchiea ne znam) :
![]()
I...ona ne prestaje da me fascinira ( i vremenom koje provodi u montiranju). Šta li je sad? Cruela D' Evil?
(sinoćna dodela Grammyja):
![]()
I Penelope, sa BATFAe, od pre neki dan. Simpatično, lepa Armani haljina, ali ne savršen izbor za gornji deo Penelope (fali joj malo kostiju, za moj ukus).
![]()

lady gaga divna jedinstvena neponovljiva sa mnogo stila

Dopada mi se i Rijana, sto se farbanja tice to je posebna tehnika, zove se klizna ili tako nekako, nosila je Sara kao Keri u S&C nesto slicno. Da je Rijana ubacila ispoliranu frizuru izgubila bi rock efekat a pop diva ipak treba da bude malko bleskava.

kombijacija taličnog toma i čuvam ovce

Je l' ovogodišnja dodela Grammy-ja bila freak saloon?

![]()

ko /sta je ono bice sa prve slike i kakva joj ono sipka u prstu![]()