Modni žiri

Vezano za Saru, dugačka ili ne aljinica je slatka skroz

SJP+OscardelaRenta+amFarGala+0.jpg

Mmm, bas je lepa. Savrseno je upotpunjuje ona kozna jaknica. I pustena kosa. :heart:
Bas sam se pitala kakva je gore. Hvala ti sto si postavila sliku. :)

Lepa haljina, lepša na Sari.

Evo je Rihana (triput' sam proverila, jeste ona) sa dodele Grammyja na koji je došla, izgleda, sa promocije šezdesetosmopocentnog hidrogena ili najavljuje da je nova zaštitna kosa za
Ace_Bleach_Regular_Lemon_Delicate.jpg
1329095549_rihanna-poll-b.jpg

A da ne budemo feministkinje (Downey nosi Viviene Westwood i oboje imaju :heart2: od mene, mislim, a za Ritchiea ne znam) :

RDowneyjrGRitchie_GL_12dec2011_Rex_b.jpg

I...ona ne prestaje da me fascinira ( i vremenom koje provodi u montiranju). Šta li je sad? Cruela D' Evil? :think:
(sinoćna dodela Grammyja):

lady-gaga-grammy-awards-2012-fishnet.jpg

I Penelope, sa BATFAe, od pre neki dan. Simpatično, lepa Armani haljina, ali ne savršen izbor za gornji deo Penelope (fali joj malo kostiju, za moj ukus).

penelope-cruz-bafta.jpg

Lepa haljina, lepša na Sari.

Evo je Rihana (triput' sam proverila, jeste ona) sa dodele Grammyja na koji je došla, izgleda, sa promocije šezdesetosmopocentnog hidrogena ili najavljuje da je nova zaštitna kosa za
Ace_Bleach_Regular_Lemon_Delicate.jpg
1329095549_rihanna-poll-b.jpg

A da ne budemo feministkinje (Downey nosi Viviene Westwood i oboje imaju :heart2: od mene, mislim, a za Ritchiea ne znam) :

RDowneyjrGRitchie_GL_12dec2011_Rex_b.jpg

I...ona ne prestaje da me fascinira ( i vremenom koje provodi u montiranju). Šta li je sad? Cruela D' Evil? :think:
(sinoćna dodela Grammyja):

lady-gaga-grammy-awards-2012-fishnet.jpg

I Penelope, sa BATFAe, od pre neki dan. Simpatično, lepa Armani haljina, ali ne savršen izbor za gornji deo Penelope (fali joj malo kostiju, za moj ukus).

penelope-cruz-bafta.jpg

Prvo ove zenske redom:

E, svaka ti cast za komentar za Rihannu, nemam sta da dodam posle tebe, pobedila si!!! :super:

Bas nesto ovih dana imas inspiraciju, svaki put se odusevim. :klap:

Lady Gaga me vec malo nervira, mogla bi da bude lepa da se normalno dotera, sta joj je vise, bilo je malo interesantno u pocetku, sad je vec bezv... Zev, zev...

Klimam glavom za Penelopu, jako lepa haljina, trula visnja boja uz njenu cokoladnu nijansu kose ide kao med i mleko. :)
Jedino bi gornji deo bio lepsi da je secen ravno, recimo.

A sad, momci:

Super su mi! :D

Ove paticice na odelo su mi skroz hit! :lol:

Smesna slika, na pozitivan nacin, jedan sav odusevljen, jedan sav pogubljen, kao da je s Marsa pao. :lol:

Ali su lepo obuceni, me like it! :ok:

Ostavila sam ih van spojlera, za pohvalu. :tick:

Za moj racun apsolutni pobednik je Sara Dz. Parker. Bas je lepo iznela model koji ocigledno prema dizajnerskom resenju nije namenjem takvom nosenju, ume ona da izvuce komad i da ga iznese, sto jes' jes'.
Dopada mi se i Rijana, sto se farbanja tice to je posebna tehnika, zove se klizna ili tako nekako, nosila je Sara kao Keri u S&C nesto slicno. Da je Rijana ubacila ispoliranu frizuru izgubila bi rock efekat a pop diva ipak treba da bude malko bleskava.
Ova dvojica muskih su dobri, mom senzibilitetu vise odgovara Rici, tak'e muske odmah skeniram.
Penelopa i Dzenifer mi lice na nas obicne zene kad se skockamo, sve je na mestu i to je to.
Najvise sam razocarana ranijim favoritom Aleksom Cung, nista na njoj mi nije uhvatilo oko i tako poslednje dve godine, njena kilaza vise skrece paznju od garderobe na njoj. Bas bezveze, pre nekih pet godina sam je pratila.

Dopada mi se i Rijana, sto se farbanja tice to je posebna tehnika, zove se klizna ili tako nekako, nosila je Sara kao Keri u S&C nesto slicno. Da je Rijana ubacila ispoliranu frizuru izgubila bi rock efekat a pop diva ipak treba da bude malko bleskava.

Najverovatnije da si u pravu, tj. da je to na njenoj glavi nešto skupo i smisleno, iako meni deluje spaljeno. Sarino najgore izdanje koje znam je ovo, a tu stvarno ne vidim sličnost:

images

A Rihanine frizure su uvek bile interesentne (za razliku od njenog lika i dela), ček i onaj izlet u crveno, zato me je ovo iznenadilo. Da je nosila nešto poput ovog dole, po mom mišljenu, postigla bi daleko bolji efekat. Naravno, svet je lep zato što nam se ne sviđaju iste stvari :)

rihana-u-prozirnoj-haljini.jpg

Meni je lep kupaći mada mi ta boja breskve nije draga, ali je sladak. Mada mi je jednostavno ova ženska super seksi...mislim da bi mi i juteni džak bio seksi na njoj.
Lično više volim još infantilnije modele..onako sa tufnama ili mornarske , na prugice

:eek: Je l' ovogodišnja dodela Grammy-ja bila freak saloon?

Ovo je Calvin Klein (iliti debelo plaćeno)

grammy-nails-robyn.jpg

Ovaj slučaj možda i skuplje, Gaultier

http://2.***************/-Yg6Vk0VIWyM/TzkSUZJM_XI/AAAAAAAADLg/81hQkTzed4w/s1600/Grammys+2012+Worst-Dressed+%28PHOTOS%29-01.jpg

Versace

nicki_minaj_in_versace6.jpg

Elie Saab

katy-perry-2012-grammy-awards.jpg

I Adele u Armanijevoj haljini koja im svima govori "During the war.." :deda:

adele-dons-burberry-de-beers-and-cartier-for-grammys_5.jpg

I kako, posle, zameriti Lady Gagi bilo šta?

lady-gaga-2012-grammys.jpg

Lično mislim da u životu roze nisam obukla ( posle bebećih dana) iako znam da mi jako lepo stoji - tako da se ipak ne slažem sa tvojom konstatacijom.
Činjenica je da je roza boja danas postala sinonim za sve ono što je 'fensi' ( in a bad way) ili s druge infantilno ali meni je to glupa generalizacija.
Ako je umereno i ako se zna nositi i ukombinovati, svaka boja može da prođe u bilo kom životnom dobu.
A ova nijansa roze se meni sviđa, nimalo nije infantilna .A pritom zaista nisam fan bilo kakve rozle boje.
Ove ludače iz Norinog posta, nemam reči ( izuzeću Adele koja možda jeste babasta al ipak, radije biram babasto nego You crazy ho fazon)

Ni ja verovatno nikada nisam nosila roze u životu. A to sa bojama je vrlo indiviualna stvar, ali eto meni je prva asocijacija na ružičastu boju prase, a druga beba, pa onda možda Barbika. I ne bih želela da ličim ni na jednu od te tri stvari - bez uvrede ljubiteljima ružičaste. E, jedino mi se sviđa ružičasto nebo, ali suton nikada nije samo ružičast, nego tu ima i malo narandžaste, lila, plave... i to je onda druga priča.

A Norina selekcija - stvarno je sve grozno. Narandžasta haljina bi izgledala dobro kada bi je nosila Iman, Naomi ili neka druga jako visoka i jako zgodna tamna žena, i to bez vidljivog veša, zlatnih alki i briljantina. A kada bi mi neko poklonio one klovnovske platforme sa prve fotke, ja bih ih nosila - noću, kada idem u šetnju da me niko ne vidi, ali moram priznati da izgledaju udobno, a jako su visoke pa bi mi se sasvim promenio pogled na svet u njima.

Back