Deena
Primećen član
- Poruka
- 569
Ja volim da sam ja tako obučena, a mnogo se radujem kada se neko drugi oblači 'nenormalno', bogotovo ovi belosvetski ludaci. Znam kako treba da izglada klasika, pa mi je zabvnije kad je luđe...
Jedino imam problem sa ovim 'primereno svojim godinama' : ) Ja mislim da nama koji nemamo decu može da skine desetak modnih godina s vrata - jer ni ne živim primereno svojim godinama, nije fer da moram da izgledam sredovečno.
Sto se tice ovih ''sve mi boje lepo stoje'' ikona stila za jednokratnu upotrebu, kao sto se izraz ''sposoban'' poceo upotrebljavati da opravda postojanje nestrucne osobe na odredjenom radnom mestu tako se ''ume da nosi'' koristi da za razlikovanje Smrde iz Posetioca i nekog vazda stajlis, a isto obucenog, belosvetskog trendsetera. Meni je takodje to super, nasmejem se i zabavim ali imam utisak da je vrag odneo salu pa cesce vidjam takav stil odevanja nego ovaj zenstven i primeren.
problem sa ovim 'primereno svojim godinama'

Prvo, mi ocigledno ne gledamo isto na te godine. Ja izuzetno cenim pametne, sredovecne zene i jos ako imaju stil i zrelost onda je to savrseno.
Anica Dobra, Neda Arneric, Milka Forcan, Natasa Ninkovic su obucene u skladu sa svojim godinama ali ne u stilu zapustene srpske domacice vec lepo, savremeno, moderno.
Drugo mladost je precenjena, komercijalizovana. Tanja Boskovic je u ovom novom Pozoristu u kuci zasenila Natasu Tapuskovic, Dana Maksimovic je blistala u Talentu sa 62 godine, a duplo mladja Mina ne moze ni da joj primirise...
Trece mnogo mi se svidja kad je zena odmerena u komentarima kao recimo Snezana Savic, a ta prefinjenost ide s godinama.
Mislim da tek posle 35 mozemo govoriti zeni u pravom smislu reci. Sto rece Simon de Bovuar ''zena se ne radja, ona postaje''...
Poslednja izmena:
)