- Poruka
- 21.194
slika izgleda divno,ali ako nju gledamo van slike i bez njega,kako recimo stoji kod nas na buskoj stanici izgledali bi smesno sa tim resama na suknji.cipelice mi njene deluju preslatko
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
slika izgleda divno,ali ako nju gledamo van slike i bez njega,kako recimo stoji kod nas na buskoj stanici izgledali bi smesno sa tim resama na suknji.cipelice mi njene deluju preslatko
ne svidja mi se haljina,ruzno mi je sto joj se vidi taj grudni misic.
ali nju obozavam,mislim da je pozitivno opaljena i prekrasna joj je kosa ovde.
ima divan film u kome je glumila,zove se poljsko vencanje.preporucujem
I sve glumci koje volim - ona, Lena Olin, Rade Serbedzija i Gabriel Birn, pa jos blesava prica...

Potpuno se slazem sa tobom.Slika levo, devojka desno: bingo!!!
Obozavam cokolada braon i bejbi roze kombinacije boja, super, super kontrast, a sandale su bas.po.mom.ukusu, sto ne mogu da ih uzmem iz monitora kao sa police, a sto, a sto?![]()

a tek kako im fenomenalno stoje 
Sta kazete na ovo haljince
![]()
Meni se sve vise dopada sto je vise gledam, osim tog providnog dela. Pretpostavljam da je to trebalo da bude glavna fora ali mi se cini da bi bilo lepse bez toga. Ovde se vidi kako izgleda napred: ...
na modelu (halhina Jean Paul Gaultier)
![]()
Meni je prvo izgledala ocajno, ali mi se sve vise dopada sto je vise gledam, osim tog providnog dela. Pretpostavljam da je to trebalo da bude glavna fora. U stvari dopada mi se kroj i ti volancici, na vitkom telu to ne izgleda lose. Kao neki svemirski model![]()
Vise mi se dopada Nikol in dress no.2, nego na manekenki sa piste, super joj stoji i bez svih tih detalja sa kojima je ukombinovana na reviji, meni izgleda daleko bolje.

Evo sta se meni jaaako dopalo.
![]()