Deena
Primećen član
- Poruka
- 569
Marija Veljković, voditeljka "Slagalice"
![]()
Hm.![]()
Vidjala sam je i u gorim izdanjima. Kapiram da je slozila boju karmina sa detaljima na sandalama.
Da komentarisemo ovo ili da produzimo dalje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Marija Veljković, voditeljka "Slagalice"
![]()
Hm.![]()
Upravo sam slucajno videla voditeljku na RTS i sokirala sam se pa rekoh da preko PrtScr podelim to sa vama.
Ako neko moze neka mi objani kako je moguce da se u banku ne ulazi sa golim ramenima, otvorenim prstima...a voditeljka na nacionalnoj televiziji izgleda gore nego pevaljka sa Granda. Bukvalno joj se vidi zadnjica, uslikala bih i to al'me mrzelo da cekam da prodje ovaj skrol dole. Ima i ogroman prsten na desnoj ruci tako da se dobro i zakitila![]()
Da komentarisemo ovo ili da produzimo dalje?
![]()

Ja mislim da je problem kod ovih materijala sto na fotografijama jeftino izgledaju isto kao vecina carapa boje noge, zato uvek zanemarim to, al tebi se mozda nesto drugo nije dopalo?![]()

sta se ovoj desilo sa levom nogom/cipelom/cudnim objektnom ispod pantalonahttp://4.***************/-q0aDYoPqq_w/TqPhVd5rwII/AAAAAAAACSg/xyAS3vRzYtQ/s640/freida-pinto-trishna-premiere-09.jpg
[/IMG]

J.Lo stajling u spotu "Papi"
![]()

![]()
Jednostavno. Čisto.ноге су јој мало дебље, опуштене и кратке за овај ансамбл![]()

![]()
... i ja bih joj obula neke svedenije sandale, nesto malo nize od 20cm
nista sto nosi na sebi joj ne stoji.J.Lo stajling u spotu "Papi"
![]()
jednostavno nema gradju i telo za ovo sto je pokusala da predstavi...
doduse ta zena se gotovo uvek neukusno oblacila i pokusavala da privuce paznju na pogresan nacin (zlatni tonovi, promaseni krojevi itd), te me vise nista ne cudi...Branka Pujić
![]()
lepa negovana zena koja lose glumi u dosadnoj kombinaciji

Nekadasnja Chanel devojka je olicenje sofisticiranosti, prociscenog stila.
Za mene je ona otelotvorenje francuske senzualnosti i sika.
Prosto moram pomenuti njenu sedamnaestogodisnju cerku Ninu D'Urso.
Poput mame, veoma sofisticirana, klasicne komade nosi sarmantno i snazno.
Delic jednog editorijala koji predstavlja lepu paralelu.![]()

...nista sto nosi na sebi joj ne stoji.
stikla je previsoka, noge su joj debele i uzasno joj stoji ovaj model sorca, osim toga nema ni neki struk, te mi se cini sa slike da je sorc ovde u funkciji prikrivanja stomaka koji cini mi se ima, i na kraju ovaj cvor na kosulji koja mozda i ne bi bila losa da je nosi normalno izgleda tako jeftino...meni se licno ne svidja ovaj stil koji vuce na osamdesete ili sta li vec, ali njoj posebno lose stojijednostavno nema gradju i telo za ovo sto je pokusala da predstavi...
doduse ta zena se gotovo uvek neukusno oblacila i pokusavala da privuce paznju na pogresan nacin (zlatni tonovi, promaseni krojevi itd), te me vise nista ne cudi...