Modni žiri

137399-u-s-singer-katy-perry-attends-the-premiere-of-the-smurfs-in-new-york.jpg

Sienna Miller... ne znam sto, ali sta god vidim na njoj pozelim da nosim, pa cak i kad je malo caknuto kao ove crvene cipele ili ovu jaknu-jamboliju... dobro, mozda ipak ne ovu jaknu :lol:
sienna-miller-style.jpg

Drugo, vas dvojica ste prave alapace. :rtfm:

Ne znam, nekako meni se nadaleko hvaljen stil Sijene Miler svodi na istovetnost. Sigurno vec pet godina gledam iste slike slicne garderobe a potpuno istog "isijavanja". Od totalnog odusevljenja sam presla na "spustena obrva" nivo jer bih nekako volela da vidim ostricu jedne Kejt Mos.

Inace, hajde da postavim meni zanimljivu devojku ovih dana...

04m.jpg
06m.jpg
08m.jpg

Margherita Missoni

Ne vidim bas najbolje sta nose dame...prva slika i nije toliko losa kao sto sam na prvi pogled pomislila. Torbica i sunkja mi se svidjaju...a mantil i cizme samo da su u drugoj boji, ovo crveno je bas napadno.

O, Isuse, Isuse Bože. :eek:
Prva kombinacija je odličan izbor za neku od magistrala ili petlji.
Druga kombinacija je neki četvoroslojni (ako dobro brojim) hitano-flamenko stil u pokušaju.
Treća kombinacija... Svaki komad pojedinačno bio bi sasvim OK da odgovara veličinom.

Uvek sam se divio ljudima koji imaju hrabrosti da pokažu šta vole i kako razmišljaju, a ne kao oni razni "borci" za nekakave nazovi slobode i prava.

Mislim da nošenje (pravog) krzna ne zahteva neku specijalnu hrabrost.
Nosiš ili ne nosiš, i voliš ili ne, kao uostalom i bilo šta drugo.

Uvek sam se pitao zašto niko ne razbije nos onim poremećenim ljudima koji sprejom nekome upropaste skupo plaćenu bundu?!

Da.
Čist idiotluk.

Anica Dobra

2qve4qq.jpg

Back