Modni žiri

Miranda i Orlando za ziri

tumblr_lsga8jKNcD1qlvfr1o1_500_large.png
Miranda+Kerr+in+Marchesa_large.jpg

Svidja mi se kako nosi te stvari, do sad nisam videla neku fotku na kojoj mi izgleda vulgarno, iako su joj noge mnogo gole za ovakvu dnevnu skoro elegantnu varijantu. Bela haljina za vencanje ok, za sve ostale prilike...pa ne bas.

Sezdesete volim, Kristinu ne volim, haljinica mi je simpa

mrsavica.jpg

Meni je onako...Nekako mi izgleda matoro u toj kombinaciji, mada joj haljina lepa stoji...Verovatno je do frizure i ove grozne sminke...Rumenilo je promasaj van konkurencije.

Obožavam ove animal kapuljačice...rado bih imala jednu( doduše ne ovakvu)

Što se žene sa druge slike tiče...nije mi katastrofa. Bez prsluka i neka atraktivnija marama i bilo bi super ( bar za moj skromni ukus pošto je to i moj neki omiljeni izbor). Klasika...blejzer, skinny jeans ,majica i marama.

...i jos jedan Emmanuelle Alt, nova urednica francuskog Voga :dash:
http://3.***************/_gt7YDGJvuwI/TSddNYIgs9I/AAAAAAAAArQ/Fr_ywwijaI4/s1600/emmanuellealt%2B1.jpg

Ovo je urednica Voga? Baš zanimljivo da nije obavezana ugovorom da bude elegantna... Meni je ok kako izgleda, ali pomislila bih da je urednica nekog časopisa o kulturi i umetnosti.

Ova žena svojim izgledom šalje sastvim drugačiju poruku o Vogu od one koje imamo godinama. Baš me interesuje da li su rešili da se dodvore masama, ko zna koliko ljudi uopšte kupuje Vog od kada postoji internet...
Urednica kaže da je to samo njen lični stil koji neće uticati na pravac časopisa:
"In a recent interview Alt says she does not exercise, wear make-up (except eyeliner) or go to the hair salon. Emmanuelle Alt may be our greatest gift yet by offering a more natural and attainable look to fashion. There’s something very real about Alt in both her look and behaviour. It’s true she’s not trying too hard, and that is both refreshing and influential: Emmanuelle Alt gives women in fashion permission to give ourselves a break.

*
Alt assured readers that her brand of rocker chic is personal and would not unduly influence the look of the magazine."

Poslednja izmena:
Obožavam ove animal kapuljačice...rado bih imala jednu( doduše ne ovakvu)

Što se žene sa druge slike tiče...nije mi katastrofa. Bez prsluka i neka atraktivnija marama i bilo bi super ( bar za moj skromni ukus pošto je to i moj neki omiljeni izbor). Klasika...blejzer, skinny jeans ,majica i marama.

sve to mi je :ok:

A kad pricamo o cirkusu O_o

Katy+Perry+Piccadilly+Theatre+Giambattista+Valli+2.jpg

Izgleda ki pokretni falus a ne cirkus zapravo

Kejti je van svake konkurencije :lol:

Ovo je urednica Voga? Baš zanimljivo da nije obavezana ugovorom da bude elegantna... Meni je ok kako izgleda, ali pomislila bih da je urednica nekog časopisa o kulturi i umetnosti.

Ova žena svojim izgledom šalje sastvim drugačiju poruku o Vogu od one koje imamo godinama. Baš me interesuje da li su rešili da se dodvore masama, ko zna koliko ljudi uopšte kupuje Vog od kada postoji internet...
Urednica kaže da je to samo njen lični stil koji neće uticati na pravac časopisa:
"In a recent interview Alt says she does not exercise, wear make-up (except eyeliner) or go to the hair salon. Emmanuelle Alt may be our greatest gift yet by offering a more natural and attainable look to fashion. There’s something very real about Alt in both her look and behaviour. It’s true she’s not trying too hard, and that is both refreshing and influential: Emmanuelle Alt gives women in fashion permission to give ourselves a break.

*
Alt assured readers that her brand of rocker chic is personal and would not unduly influence the look of the magazine."

Znas sta i meni bi bila skoro ok da je neka prolaznica ali kao jedna od najuticajnijih licnosti u svetu mode mi je kompletan promasaj, i to ovo joj je jedna od boljih fotografija.
Nisam do sad procitala ovaj intervju, to sto ne vezba, ne ceslja se i ne nosi sminku joj uopste nije nesto pozitivno, na pojedinim slikama izgleda kao da se nije ni umila. Ode zena u drugu krajnost.

Emmanuelle-Alt.jpg

Znas sta i meni bi bila skoro ok da je neka prolaznica ali kao jedna od najuticajnijih licnosti u svetu mode mi je kompletan promasaj, i to ovo joj je jedna od boljih fotografija.
Nisam do sad procitala ovaj intervju, to sto ne vezba, ne ceslja se i ne nosi sminku joj uopste nije nesto pozitivno, na pojedinim slikama izgleda kao da se nije ni umila. Ode zena u drugu krajnost.

Emmanuelle-Alt.jpg

Ali zamisli onda koliko je ona uticajna (dobra u svom poslu?), kada može ovako da izgleda, i da bude na tako visokom položaju za takav časopis.

kopkalo me je, pa sam malo guglala :zcepanje:

ocigledno je da izbegava elegantne haljine i sunknje...ali meni se bas dopada taj njen "trashy" izgled i stav :super: deluje mnogo kul :super: sta znam, to je paris i ona se odlicno uklapa :heart:
po meni nije moranje da se skvaka urednica oblaci kao anna wintour...

tumblr_lg3er9kboZ1qgfjino1_400_large.jpg
x_e33140fa-horz_large.jpg

Fino, fino. Na prvoj slici ipak izgleda odveć musavo za moj ukus - ove farmerke izgledaju kao da je spavala u njima, čizme prljave. Slažem se za poslednji sako/mantilić - hoću i ja!
A da li ste primetile onu malu šmizlu od njene ćerke na drugoj slici?
: )

Poslednja izmena:
...slazem se Eriu, i meni se dopada dok mi je recimo ona gore u crnoj haljini k'o neka sexy udovica na sahrani iz nekog holivudskog filma, posebno mi se kosa ne svidja uz zacrnjene kapke...ne klikcem sa tom americkom modom pa bog...

Back