Modni žiri

da se podsetimo malo nje, odavno je nema:D

gwen-stefani-9680.jpg

Pa ne znam dokle bi se ta košuljica digla kad ustane ( deluje mi kratko dosta)....ako bi se digla onoliko koliko ja mislim, bogumi ja ne znam ni po kući baš koja bi tome funkcija bila osim da kuvam u tome večeru za dečka.
A ako mi je već želja da provociram bolje bate da kuvam gola, da ne umastim košuljče.

Izgleda efektno za fotkanje ali u celini, ova kombinacija mi je ništ koristi. E sad, da se tu ubace neke fine uske farmerkice i izbace ove grozomorne čarapice, dala bih joj plus. XD

ovaj autfit-kuvaš večeru za dečka sledeći fazon
uzmeš jednu šerpečinu, ne gigašerpu čekaj, lonac jedan u kojem kuvaš ajvar i djem za zimnicu i natočiš baštenskim crevom vodu u nj staviš origano mirodjiju praziluk, i onda malo plešeš tu za fraera dok mu se digne i ne bude steady
a onda
izvadiš zeca od 9 kila iz šešira (baja je otišo steady rekosmo nema sile da se upropasti scenario) i malo ispaisiraš zeku i ubaciš ga u lonac
i krčka s zeka
super bude sve se pojede :)

Kira je preslatka, frizura joj odlično stoji, haljina je divna, materijal, kroj, dezen, sve je super. Čak mi se i dužina sviđa, jer je sva netipična.
Cipele su promašaj. Pored ovakve haljinica ona je izabrala najnošenije cipele u poslednjih nekoliko godina, odvratnu glomaznu cipelu koju nijedna žena sa javne scene nije propustila da obuje.

Back