Modni žiri

Na gospodji Bekam mi se svidja sto uvek nosi kvalitetne stvari koje dobro i skupo izgledaju, skroz mi je bezveze kad vidim preskupe stvari koje vise podsecaju na krpe ili dronjke sa buvljaka.
Inace ona kao licnost mi se ne svidja i mislim da bez gomile stilista ne bi znala ni donji ves da odabere.
Sto se tice Cedine zene :bljak:

07-head-scarf.jpg
7134bf871f6e0705_head_scarf.jpg

151386_jenniferlopezwettendassslip03830x1169_ff.jpg
151385_jenniferlopezwettendassslip01_f.jpg

Nameno sam stavila ove slike :rumenko: prvo meni se nosenje marame oko glave ne svidja deluje mi piratsko/bapski...:think:
a drugo sta mislite o garderobi u kojoj ne mozete da se opustite vec morate da sedite ustogljeno da bi izbegle situaciju sa poslednje dve slike?

a, sto ti se onda cedina zena ne svidja, ona izgleda skupo.

victoria-beckham-grey-dress.jpg

...Mrs Beckham...

Dopada mi se elegancija kojom zraci...uvek perfektni savovi...licno volim da vidim njene revije i mislim da u njoj cuci veoma talentovan dizajner.

Jedina zamerka se odnosi na njena stopala, u poslednje vreme mi se cini da su cukljevi uzeli svoj danak ne samo kod nje, iste vidjam ih i kod duplo mladjih zvezda...bojim se da je trend previsokih potpetica potencijalno opasan po stopala, volela bih kada bi nam bogati i slavni, tj.oni koji se modno oponasaju, poslali signal da se zdravlje zarad lepote ne mora narusiti...

Zato što se računa i odakle ti novac...

Pa mozda je Ceda postenim precicama dogurao od sirotana kome drugovi kupuju patike do vlasnika stana na Dedinju;)

o tome se ne rraspravlja, nego o stilu, ukoliko sam dobro razumeo svrhu temice.

O pa ja tek sad vidim da je naterasi musko, Cedo jesi li to ti?
Salim se, malo potrazih ovu Cedinicu i nije nista posebno, ne znam ni zasto se zavrtela ovoliko na ovoj temi...
CEDA-5-ZENICA.jpg

Charlize Theron, meni se generano njen stil dopada, ovo su opustenije varijante

article-1267746-093908F7000005DC-548_468x728.jpg
charlize-theron.jpg

charlize-theron-dior-gaucho-bag.jpg
http://1.***************/_lCPO78LUfZo/SyZN3_CpilI/AAAAAAAAIBg/AAaLym7ZGH8/s400/charlize-theron-12109-8+copy.jpg

Poslednja izmena:

Back