gle što Hajdi Klum nema sisa
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Verovatno su joj se ispumpale, rodila cetvoro dece. A ima ona i godine, blizu 40...
Pouzdano znam manekenke skoro 90% vremena provode ulepsavajuci se i razmisljajuci o svom telu, vezbanju, salonima i tracevima...pa bi bilo cudno da nemaju savrsenu kozu i misicnu masu.
Iz mog ugla gledano tu nema ni struka ni kuka, a ni gornjih atributa bez silikona i zenstvenost je pod znakom pitanja.
Sve ali apsolutno sve moje drugarice su zgodnije od Doutzen Kroes koja je svetski top model, mozda imaju malo celulita ali da je njima najveci problem u zivotu zadnjica bez celulita resile bi ga bez problema.
Tako da ja ipak mislim da su prave lepotice medju nama a ne na pisti.![]()
a mi ostali mozemo da puknemo od muke

meni su ipak bile malo atraktivnije one od pre.

http://www.google.com/imgres?imgurl...page=2&ndsp=8&ved=1t:429,r:2,s:18&tx=36&ty=45
kako su samo stilizovani i otmeni, zar ne?

Pouzdano znam manekenke skoro 90% vremena provode ulepsavajuci se i razmisljajuci o svom telu, vezbanju, salonima i tracevima...pa bi bilo cudno da nemaju savrsenu kozu i misicnu masu.
Iz mog ugla gledano tu nema ni struka ni kuka, a ni gornjih atributa bez silikona i zenstvenost je pod znakom pitanja.
Sve ali apsolutno sve moje drugarice su zgodnije od Doutzen Kroes koja je svetski top model, mozda imaju malo celulita ali da je njima najveci problem u zivotu zadnjica bez celulita resile bi ga bez problema.
Tako da ja ipak mislim da su prave lepotice medju nama a ne na pisti.![]()
ma nije ruzna, mozda su je slikali tako ovde, zajedno su bas lep par jel da?znam da sam grozna, al ona je meni izraziro ružna ... muška faca, ništa joj ne pomaže![]()
ma nije ruzna, mozda su je slikali tako ovde, zajedno su bas lep par jel da?
pa, nije joj ovo jedina slika
bekamova stvarno ima stila, vidi se da su vrhunski dizajneri na njoj, bez obzira na to da li je mrsava ili ruzna. e pa sad recite, jel da je lepsa cedina zena od viktoije?
http://www.google.com/imgres?imgurl...page=2&ndsp=8&ved=1t:429,r:2,s:18&tx=36&ty=45
kako su samo stilizovani i otmeni, zar ne?

prvo meni se nosenje marame oko glave ne svidja deluje mi piratsko/bapski...

a drugo sta mislite o garderobi u kojoj ne mozete da se opustite vec morate da sedite ustogljeno da bi izbegle situaciju sa poslednje dve slike?