Modni žiri

Claudia Schiffer

35730399.jpg
35730359.jpg

fino je... utisak kvari samo ova radioaktivna plava boja džempera

A evo žene koja je, po meni, bila najbolje obučena, obuvena, i sve što uz to ide :)

http://1.***************/-Z1kobRt0ofM/Te7ejVxHxTI/AAAAAAAAEL0/QbzktJRffwc/s1600/la+modella+mafia+MTV+Movie+Awards+2011+Best+Dressed+-+Erin+Heatherton.jpg

da li je moguce da je zena ovako gradjena?izgleda ko spageta
mozda je to fotosop?

Meni je cela bezveze - žuta kosa, ružne pantalone, čizme koje se ne slažu, neki džemperić... jedino je figura fascinantna- stvarno je duguljasta kao grisinica.

Tako mrsave cene jos jedino modni kreatori, a oni su svi gejevi... tako da ne znam cemu. Muski traze obline zene te preziru, tezak je to zivot. :lol:

tacno !da mi je samo na jedan dan da prosetam telo monike beluci :D

Au zene...pa nisam znala da je nekom takav izgled moze da bude ruzan :( izuzetno je lako odrzavati liniju sa visinom od 175cm i zbog te visine telo deluje jos vitkije i plus na stiklama to je otprilike kao sa slike. Nije ona uopste mrsava, sasvim normalno izgleda...
Nikad ne bih volela da izgledam kao Monika Beluci, nije u pitanju kiselo grozdje, nekako mi je krupna i usporena, pogotovo sto je sad leto sigurno se puno znoji sa onolikim oblinama :lol:

Poslednja izmena:
Au zene...pa nisam znala da je nekom takav izgled moze da bude ruzan :( izuzetno je lako odrzavati liniju sa visinom od 175cm i zbog te visine telo deluje jos vitkije i plus na stiklama to je otprilike kao sa slike. Nije ona uopste mrsava, sasvim normalno izgleda...
Nikad ne bih volela da izgledam kao Monika Beluci, nije u pitanju kiselo grozdje, nekako mi je krupna i usporena, pogotovo sto je sad leto sigurno se puno znoji sa onolikim oblinama :lol:

Ja nisam rekla da mi je ružna, rekla sam da mi se ne dopada garderoba : ) I da je figura fascinantna - jer se zaista retko koja žena tako izgleda. Ne znam, ne privalči me manekenski izgled, ali svakako je bolji od 'rasnog'.

...to vec zavisi od oka posmatraca.. Da smo svi isti i da nam se svima dopada isto gde bi nam kraj bio...
...objektivno ovakav izgled se ne moze postici ako nije dar prirode, lice bi delovalo isuseno a kosa ne bi bila ovako sjajna i jaka, kosti bi verovatno strcale...njen izgled je komplet, gradja, visina, kosa, zubi, lice, negovanost...zastupam stav da svetski top modeli nisu prosek zenskog sveta i da zato i jesu na visokim modnim pozicijama...to je naravno samo moje misljenje...

...to vec zavisi od oka posmatraca.. Da smo svi isti i da nam se svima dopada isto gde bi nam kraj bio...
...objektivno ovakav izgled se ne moze postici ako nije dar prirode, lice bi delovalo isuseno a kosa ne bi bila ovako sjajna i jaka, kosti bi verovatno strcale...njen izgled je komplet, gradja, visina, kosa, zubi, lice, negovanost...zastupam stav da svetski top modeli nisu prosek zenskog sveta i da zato i jesu na visokim modnim pozicijama...to je naravno samo moje misljenje...

Mislim da je takva situacija bila kad su Sindi Kraford, Klaudija, Linda Evandjelista i kompanija zarile i palile pistama, sto se tice sadasnjih top modela mislim da pojedine nisu ni prosek vec ispod proseka, a namestene su da izgledaju mnooogo bolje nego u realnosti, ziveo fotosop!
Prilazem i odakle mi takvo misljenje http://glo.msn.com/style/sexiest-victorias-secret-models-exposed-6089.gallery

Honduras oprosti ubacila sam te u celokupan utisak, a nisam lepo procitala post :)

Poslednja izmena:

Back