gost 237967
Veoma poznat
- Poruka
- 13.188
Mlada i lepa pa joj sve lepo stoji, al tu nema ni s od stila.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Claudia Schiffer
![]()
![]()
fino je... utisak kvari samo ova radioaktivna plava boja džempera
plavu nazoveš radioaktivnomkako, ali kako možeš da KRALJEVSKUplavu nazoveš radioaktivnom
meni trećina koja naginje polovini garderobe u toj boji, naravno i čizme, baletanke, sandale, torba, jakna jedna...
najbolje mi stoji i obožavam je
ubi me u pojam![]()

Claudia Schiffer
![]()
![]()

jao, što bi nam bilo loše da smo i mi građene ko špagete![]()

Tako mrsave cene jos jedino modni kreatori, a oni su svi gejevi... tako da ne znam cemu. Muski traze obline zene te preziru, tezak je to zivot.![]()
da li je moguce da je zena ovako gradjena?izgleda ko spageta
mozda je to fotosop?
Meni je cela bezveze - žuta kosa, ružne pantalone, čizme koje se ne slažu, neki džemperić... jedino je figura fascinantna- stvarno je duguljasta kao grisinica.
Tako mrsave cene jos jedino modni kreatori, a oni su svi gejevi... tako da ne znam cemu. Muski traze obline zene te preziru, tezak je to zivot.![]()
tacno !da mi je samo na jedan dan da prosetam telo monike beluci![]()
izuzetno je lako odrzavati liniju sa visinom od 175cm i zbog te visine telo deluje jos vitkije i plus na stiklama to je otprilike kao sa slike. Nije ona uopste mrsava, sasvim normalno izgleda...

Ja bih ipak obline Monike Beluci.Veruj spageti kad ti kaze da nije lako biti spageta.Ja bih ipak obline Monike Beluci.

Au zene...pa nisam znala da je nekom takav izgled moze da bude ruzanizuzetno je lako odrzavati liniju sa visinom od 175cm i zbog te visine telo deluje jos vitkije i plus na stiklama to je otprilike kao sa slike. Nije ona uopste mrsava, sasvim normalno izgleda...
Nikad ne bih volela da izgledam kao Monika Beluci, nije u pitanju kiselo grozdje, nekako mi je krupna i usporena, pogotovo sto je sad leto sigurno se puno znoji sa onolikim oblinama![]()

...to vec zavisi od oka posmatraca.. Da smo svi isti i da nam se svima dopada isto gde bi nam kraj bio...
...objektivno ovakav izgled se ne moze postici ako nije dar prirode, lice bi delovalo isuseno a kosa ne bi bila ovako sjajna i jaka, kosti bi verovatno strcale...njen izgled je komplet, gradja, visina, kosa, zubi, lice, negovanost...zastupam stav da svetski top modeli nisu prosek zenskog sveta i da zato i jesu na visokim modnim pozicijama...to je naravno samo moje misljenje...