Modni žiri

...@vazdusasta, @Enny57, @*Dragonfly* - izuzetno mi se dopada izbor fotografija koje ste postavile: kreativan, imaginativan, smeo, autentican pristup modi i kombinovanju stilova sa snaznim licnim pecatom... :) :ok: ...Ponesto bi se moglo korigovati, ali to vise ne bi bio stilski izraz osoba koje ih nose...

kelly_rutherford_2779136.jpg
kelly_rutherford_5385362.jpg
lborigins_kelly_rutherford_020409%27gossip_girl%27_star_kelly_rutherford_5272263.jpg
kelly_rutherford_5439225.jpg
kelly_rutherford_5190177.jpg
viva_la_cure_68_wenn1624935.jpg
kelly_rutherford_5202149.jpg
kelly_rutherford_is_a_hot_40yearold.jpg
Pregnant+Kelly+Rutherford+Arriving+Courthouse+dwBApWSlnLQl.jpg
kelly_rutherford_not_depressed_over_her_divorce.jpg
kelly_rutherford_wont_let_it_get_her_down.jpg

....Kelly Rutherford...

Kelly je prava dama. sve kombinacije joj pristaju,i jos vaznije od toga zna da ih iznese ako znate na sta mislim ;) posebno mi se dopadaju zadnje dvije kombinacije,osim oblika cipela na zadnjoj... ljubitelj sam zaobljenih vrhova :D 8 za kelly :)
jessica_alba_400x400.jpg

Sve prepoznajem... ali nema šanse da nosim espadrile sa hulahopkama, ili neporubljenu suknju / farmerke. Ne sviđa mi se... mislim, sviđa mi se princip - sve to nosim (imam i onu teksas haljinicu sa prve fotke), ali ne sviđa mi se izvođenje.
Kelly mi se dopada - uredna je :)

Sve prepoznajem... ali nema šanse da nosim espadrile sa hulahopkama, ili neporubljenu suknju / farmerke. Ne sviđa mi se... mislim, sviđa mi se princip - sve to nosim (imam i onu teksas haljinicu sa prve fotke), ali ne sviđa mi se izvođenje.
Kelly mi se dopada - uredna je :)

...teta Muvalo-padni mi u zagrljaj!!! :zag:
:lol:

...da, upravo...inace veoma cenjen stil, kopiran u UK do beskonacnosti, okosnica street mode...
Meni je najinteresantnija stvar razlika u percepciji mode izmedju prestonice ulicne mode i nasih ulica, mogu se opkladiti da 90% nasih devojaka ne bi odabralo ni kao insipraciju ovakav stil...vizuelni momenat je vrlo vazan kao i poruka koja se salje. Cindy je za mladje zene, Kelly takodje ali Alexa je predstavnik mladje populacije, rane/srednje dvedesete...meni je ta razlika u shvatanju mode u ovom slucaju najzanimljivija...pogledajte, koliko god sasavo bilo nista nije vulgarno, nista napadno...veoma pazljivo izabrano iako deluje toliko pohabana da je skoro pa naugledna a zapravo svaki komad je bas na svom mestu...nezavisno od toga da li bi mi obukle sve ovo...

Cindy i Kelly sjajne...obe...

Alexa Chung...British fashion icon...sjajan stil neverovatno cenjen od strane kritike...zanima me vas sud...

alexachungdenimdress-2.jpg

8dc3bd832921232e_alexa-1.jpg

alexa-chung1.jpg

alexa-chung-2.jpg
Prve dve kombinacije su mi bezveze. Razlog-premrsave noge, bezoblicne haljine i crne carape na platnene cipele. Poslednje dve kombinacije mi izgledaju kao nesto sto bih ja obukla npr. Kombinacija sara mi se svidja. I da, nisam znala da se ona tako zove,

Alexa Chung, prve dve kombinacije mi se ne sviđaju, nekako su suviše opuštene/zapuštene za moj ukus, iako se vidi da se trudi, da je razmišljala o svakom detalju. Treća kombinacija, majica na pruge i helanke je ok, fina svakodnevna kombinacija. Poslednje dve kombinacije, koje su, čini mi se, mix različitih stilova, mi se sviđaju. Kao da je trend prilagodila sebi i dala mu lični pečat. :)

Back