Modni žiri

od ovih forografija koje je vazdusasta postovala, meni se veoma dopada poslednja kombinacija... ova suknja, kao neki plisir sta li je, je zaista divna, ja mnogo volim takve stvari... i onaj kaputic, kao neki ponco... mnogo je lijep
malo su boje mogle biti zanimljivije, ali meni je ova kombinacija pun pogodak

dopada mi se jako i ova haljina na tufnice... samo na ove dvije slike, kao da je kroj sasvim drugaciji:)

...licno nalazim trecu fotografiju najzanimljivijom u smislu da bih sama nosila sta vidim na njoj, pokusacu da pronadjem jos neke njene slicice. Meni je interesantna modna hrabrost koja se siri evropskom politikom, do pre par godina ovakve kombinacije bi bile nazamislive...

Pronasla jos neke fotografije, zapravo je vrlo dobra Samanta Kamerun...

Sam-Cameron-crop.jpg

samantha-cameron.JPG

David+Cameron+6+year+old+Son+Ivan+Dies+6Y3PSWqWaz9l.jpg

Tory+Leader+David+Cameron+Begins+General+Election+2fOaOKHzUMYl.jpg

ako je ovo sve ista osoba, onda je stilski neujednačena, verovatno ne bira sama svoju odeću - osoba sa one prve tj. treće fotke koju si postavila, sa baletankama i dugačkom suknjom, da je stvarno u tom crnom minimalističkom fazonu, ne bi obukla pola od ovih ostalih stvari... sviđa mi se samo ova fotka u crnom, sa bordo tašnom...a čim se kao dotera - haljina, kratka suknja iznad čizama - bezveze... politika je foliraža...

Poslednja izmena:
Meni je Kameronova najbolja od prvih dama. Za razliku od ostale dve, zna da prikrije poneki nedostatak, a da bude zanimljivo obučena. Plava haljinica na tufne je predivna :) svakodnevne varijante mi se takođe sviđaju, nešto što bi mnogi od nas nosili, a ipak se vidi da je malo razmislila kad je uklapala odeću.

<script src='http://img10.imageshack.us/shareable/?i=nicolescherzinger00.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript></noscript> <script src='http://img245.imageshack.us/shareable/?i=nicolescherzingerloubou.png&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript></noscript> Kako vam se svidja njen stil?:)

Auuuu pa ne mogu da kazem da mi se dopada...bas mi se ne dopada. Ni izgled koji promovise ni stil koji je odabrala ali shvatam da je moj ukus pomeren van njene price puno, estetski mi ne prija ni najmanje i mnogo mi je zao sto nase devojke pocinju da kopiraju ovakav stil sa prekvarcanim kozama i zift crnim kosama, slika u sortsu je najbolja od ponudjenih...izvini, ne mogu protiv sebe bas toliko...

Kim Kardashian mi se svidja samo na prvoj slici u onom ružičastom mantilu, ovo ostalo je neuklopljeno i već viđeno.
Sijena Miler, fino, elegantno, jedino mi se poslednje dve kombinacije ne sviđaju.

Auuuu pa ne mogu da kazem da mi se dopada...bas mi se ne dopada. Ni izgled koji promovise ni stil koji je odabrala ali shvatam da je moj ukus pomeren van njene price puno, estetski mi ne prija ni najmanje i mnogo mi je zao sto nase devojke pocinju da kopiraju ovakav stil sa prekvarcanim kozama i zift crnim kosama, slika u sortsu je najbolja od ponudjenih...izvini, ne mogu protiv sebe bas toliko...

ma,okej...svi imamo razlicite stilove naravno :)...samo mislim da ona nije iskvarcana,prekvarcana vec je ednostavno takva,tamnoputa..

ova crna devojka gore mi je bas neukusno obucena. stil od dzenifer lopez mi je oduvek bio previse glamurozan u pokusaju i sve te zlatno,srebrne nijanse mi jednostavno ne prijaju oku....a i haljina mi izgleda ko da je ocerupala labuda i ukrasila se perjem :neutral: mada u odnosu na onui fotografiju sa dodele oskara ( u onom pucketajucem materijalu) izgleda pristojnije. i bolje pristaje njenoj figuri.

sienna mi se u globalu cesto svidja jer kombinuje neobicne stvari i prilicno je jedinstvena po stilu,mada mi se letnje kombinacije vise svidjaju od zimskih.

Jenifer Lopez mi se sviđa donekle, previše je glamurozno, natrpano, kitnjasto. Ali nije totalna katastrofa, lepo joj stoji i ne izgleda loše. Jel' beše Keri u seriji Seks i grad nosila sličnu, samo sivu haljinu? Jedna od poslednjih epizoda, kad je u Parizu, sa Rusom? :lol:

muvalo

Je l ova?[/QUOTE]

Verovatno jeste, nema nijedne druge u Parizu na tu foru...meni je Keri bila preslatka u drapiranoj haljini....predivna haljina...

Ovu haljinicu bih pozelela za sebe...

72.jpg

Secam se Sare Dz. Parker u Mekvinovoj haljini...slikana je odavno, rekla bih da je '07 - '08 u pitanju...odlicna haljina, sve Mekvinova genijalnost se vidi na haljini...mnogo sam ga volela...

sarah-jessica-parker-ugly-dress.jpg

muvalo

Je l ova?

Verovatno jeste, nema nijedne druge u Parizu na tu foru...meni je Keri bila preslatka u drapiranoj haljini....predivna haljina...

Ovu haljinicu bih pozelela za sebe...

72.jpg

Secam se Sare Dz. Parker u Mekvinovoj haljini...slikana je odavno, rekla bih da je '07 - '08 u pitanju...odlicna haljina, sve Mekvinova genijalnost se vidi na haljini...mnogo sam ga volela...

sarah-jessica-parker-ugly-dress.jpg
[/QUOTE]

predivna haljina,karirana jedino mi se za ovu kombinaciju stikle ne svidjaju mozda bih mogle neki drugi model stiklica,,,,, ocjena 8,,a ova prva je extra nista nebih izmijenila cista desetka

Jeste Muvalo, ta je haljina.:heart: Ipak je mnogo sofisticiranija boja i dekolte nego na haljini J Lo.
Mnogo mi se sviđaju i haljine iz Seks i grada, što je vazdušasta postavila, obe su odlične i druhačije od većine haljina koje gledamo na raznim celebrity ličnostima.
Scarlet Johansson - šta joj bi da se tako unakaradi :eek:

Jeste Muvalo, ta je haljina.:heart: Ipak je mnogo sofisticiranija boja i dekolte nego na haljini J Lo.
Mnogo mi se sviđaju i haljine iz Seks i grada, što je vazdušasta postavila, obe su odlične i druhačije od većine haljina koje gledamo na raznim celebrity ličnostima.
Scarlet Johansson - šta joj bi da se tako unakaradi :eek:

I meni se svidja ta siva haljina... ali ja imam, kako da kazem, ideloski problem sa takvom haljinom: haljina je prekrasna, i ko god da je obuce, postane princeza :) I, sad, ja obucem takvu haljinu, i posto to nije svakodnevna stvar, pocnem odmah da imam i nesvakidasnja ocekivanja, kao princeza, otprilike... a svet se nije promenio, samo sam se ja presvukla :) Ne znm da l shvatate sta hocu da kazem, ali to bi bio moj razlog da je nikada ne obucem, cak ni kada bih je imala. Nemam dovoljno maste za takvo oblacenje :)

Tačno, ta haljina je čak i za Pariz bila neadekvatna i preterana...:) Ne mogu da zamislim situaciju u kojoj bi bila nosiva, osim noć dodele Oskara, ali ko osim holivudskih zvezda ima priliku za to.

Back