gost 12141
Elita
- Poruka
- 18.604
...Elle McPherson...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

divno...nije da je bitno ali ova treca slicica taaaaaaaako podseca na moj stil...obozavam pasmine imam ih sigurno preko 20
![]()
molim te objasni mi sta su to pasmine?da li je to vrsta materijala ili samo drugi naziv za esarpe?ranije sam mislila da je to hrvatski naziv za kasmir?
hvala ti super si mi objasnila.a sta sve ne stavljaju na youtube,kako vezati sal...
sad si me podsetila prosle godine sam pozvala drugarice na rucak,koji inace zajedno pravimo,ne dodju na gotovo.jedna je dobila zaduzenje da przi ribu i to je obavila u novom kasmirskom dzemperu,tek kupljenom u parizu.posle me je nakrpila jer se smrad strasno uvukao u dzemper.
a gde ti kupujes te pasmine,ili tu pasminu,mogla bih mami da kupim za novu godinu.
...Pashmine se mogu pronaci po razlicitim cenama, u zavisnosti od mesta na kojem se kupuju i od toga da li su izradjene od kashmira ili su nesto drugacijeg sastava (manji procenat kasmira, vuneno vlakno drugacijeg porekla, ili mesavina vune sa svilom, pamukom)...Ukoliko ne gresim, u trznim centrima (Usce, DC) i robnim kucama (RK Beograd/Coin) mogu se pronaci pashmine razlicitog kvaliteta i raspona cena...Dobro mesto za pogledati su i prodavnice 'Accessorize', koje uvek imaju kvalitetne pashmine u ponudi, iako izbor boja/dezena nije veliki...Najpovoljniji su Indian shop-ovi...Srecno!...
molim te objasni mi sta su to pasmine?da li je to vrsta materijala ili samo drugi naziv za esarpe?ranije sam mislila da je to hrvatski naziv za kasmir?

hvala ti super si mi objasnila.a sta sve ne stavljaju na youtube,kako vezati sal...
sad si me podsetila prosle godine sam pozvala drugarice na rucak,koji inace zajedno pravimo,ne dodju na gotovo.jedna je dobila zaduzenje da przi ribu i to je obavila u novom kasmirskom dzemperu,tek kupljenom u parizu.posle me je nakrpila jer se smrad strasno uvukao u dzemper.
a gde ti kupujes te pasmine,ili tu pasminu,mogla bih mami da kupim za novu godinu.

Ovo je Španski princ Filip, je l da??! A ko je ona??!
Fantastično obučena-svedeno, i u dijapazonu boja /ne boja koje ja preferiram...

![]()
![]()
...Moda i politika...Asma Al Assad...

sve je super osim lanaca koji me podsecaju na one za kucice.
pre par godina sam videla daru dzokic na aerodromu u takvoj kombinaciji sa pantalonama,samo je imala i crni sesir.secam se da sam pricala drugaricama da je bila vrlo minimalisticki,a sik obucena.