Modni žiri

ne znam da li je bila ova slika ali ako jeste ispravite me;)
lady-gaga-black-4209-8.jpg
Z****ala je sve...

kako dobre chizme ej :eek:

:klap:

Evo tri slike, da uporedimo kako to nose modeli a kako poznate ličnosti. Ocenite.

Neverovatno je koliko model koji nosi Nikol Kidman u toj kombinaciji gubi na smislu u odnosu na isti sako u kombinaciji na manekenki.
Isto tako ova crno bela haljina dobija na zanimljivosti tek uz jaknicu na drugoj slici.

A haljinica na prvom paru slika je mnogo lepsa bez bizuterije jer je i tako dovoljno kitnjasta tkanina.

ovo na odri mi je skroz slatko i super joj lezi.

druga kreacija je uzas zivi,i na nikol i na manekenu.ni na sta ne lici :eek: u stvari lici na odrpani tepih koji je poceo da gubi boju :neutral:

a prva haljina mi je nekako bezbojna,bolje bi isla uz nekoga sa tamnijim tenom...

moniki stoji ovo sto ima na njoj,ide mi uz nju al se meni licno ne svidja.

lady gaga...uh ni za scenski nastup ni za sta,jednostavno prenaglaseno a bez ukusa....sta ja znam jednostavno ne volim takvu vrstu ekscentricnog odevanja.

Odri Tatu mi je preslatka i vrlo elegantna u ovoj haljinici, svaka čast:ok:
Nikol Kidman, užasna kombinacija, kao da se spremila za film 101 leopard :zcepanje:
Lady Gaga, pa ne znam, ekscentričnost koja je već otišla u preterivanje.
Monika Beluči je lepa žena i njoj ovakva haljina lepo stoji, seksi je, ali sama haljina podseća na neki roze milje, i crne bratele:dontunderstand:

Poslednja izmena:

Uh meni se ovo bas ne svidja, ni prva ni druga fotografija. Najvise mrzim stil bele, tesne pantalone, satenski top i stikle, jedno belo drugo zeleno uzas. Hajde nekako kada je devojka zgodna bar laska gradji ovakva garderoba ali ova je bas buca za estradni stil ovog tipa...pomalo me stil podseca na nase ulice a meni je to bas odbojno, bez ukusa, bez maste, bez price koja prati garderobu...Haljina na drugoj fotografiji vristi primeti meeeeee pa bar da nije od satena ili da nema slep i ovakve rukave, ne dopada mi se iako je mnogo bolja nego prva slika. Mislim i da ovo nije Rihanna vec Tajra Benks ali mozda gresim.

Odri Tatu mi je medena, kao i uvek, francuski tomboy sik bez previse glam detalja a opet tako dobro izgleda ali ipak je En Hatevej bas po mom ukusu, lepa haljina, bled ten, elegantna frizura i veliki, prelep osmeh...

:zcepanje: Cizmica voli taj ulicni stil pa to ti je!
Nego-Ashanti, il kako se vec zove, sto kaze Mirka, predebela je za svoju visinu, kipi na sve strane i s te strane pantalone joj ne idu u prilog, prvo jer su preuzane, drugo jer su bele.Da nije debela sve bi bilo :super: , sandale i majica s tim paunovim perom je vrh, frizura neobavezna a u skladu s autfitom kao i farke, al kazem, farke joj ne stoje dobro.

Ova druga ne mogu da se setim kako se zove...bas pratim te famouse :mrgreen: Dakle, sve mi je ok, prelepa crvena boja haljine, ide joj uz ten, izazovno al elegantno-totalno sexy po meni, snadale, tasna, lak za nokte, sve super, pundjica-kao neki spanska atmosfera se oseca u vazduhu :zper:, neutralna sminka- odlicno!

Rihanna - hm, za izlazak uvece ajd, za dan jok, mada verovatno neko snimanje il sta...Ne znam, neopredeljena sam...Jedino mislim da je mogla neki asesoar da malo doda, ovako mi deluje praznjikavo i mali joj korset, stiso joj sike skroz :sad2:

Izgleda da se iscepane farmerice ponovo vraćaju u modu....:roll: Ašanti izgleda kao da je na sebe navukla prvo što je našla u ormanu.....
A cica u crvenoj haljini kao da je obukla satensku posteljinu...tolika količina crvenog boli....
Rihana...hm....u čemu li je fora obući korset iz kojeg ti sve kipi....

Djevojke, zene, komsinice....auuuuu. Moja greska!
Ja sam u trenutku pomislio da je na slici nasa draga forumasica Raisa koja napisa: "posto su ostali vec komentarisali stavicu svoje tri...".
Vidim ja poznata lica ali nikako da se sjetim odakle poznata. Kad ono Ashanti i Rihanna :dash:
Sto drugo moze co'ek da kaze za forumasicu nego da izgleda fenomenalno.

Da, da... jako.

Izgleda da se iscepane farmerice ponovo vraćaju u modu....:roll: Ašanti izgleda kao da je na sebe navukla prvo što je našla u ormanu.....
A cica u crvenoj haljini kao da je obukla satensku posteljinu...tolika količina crvenog boli....
Rihana...hm....u čemu li je fora obući korset iz kojeg ti sve kipi....

Iscepane farmerke su bile u modi tokom leta koje je za nama.
Ko zna mozda se kod nas malo kasni.

[/QUOTE]

Fergi mi deluje jako zdepasto u ovome, haljina je ok, slatka je ali cipele mi se uopste ne uklapaju u pricu a i ne laska njenoj gradji, ne znam da li je niska ali mi deluje da je ova vrpca koja se obavija oko clanka zapravo ucinila da njene noge deluju krace a i ne kapiram zasto stavlja milion narukvica, em je ona cela malecna em skratila noge pa i ruke skratila ovolikom kolicinom narukvica. Ova druga je cute obucena, lepe cipele, zgodna devojka, mozda previse ovih lanaca ali opet ok je

Back