Modni žiri

Niko nije rekao da ne smiju da prate modu ili da trudne žene nemaju pravo da budu "moderne". Za to otvori/te novu temu.

Pustite da kao MODNI ZIRI komentarisemo svjeze fotografije od prije godinu ili dvije , tri... pet.

Alo covece ovo sto smo postavljale su sve sveze slike!!!Adrijana je TRUDNA OVE GODINE...O cemu ti pricas??
Gadno ti je da gledas trudnice...jujujuju...sick.

Eh drago mi je sto si shvatio da nisi u pravu ;)

Dakle, nismo nista komentarisali sto se postavljenih fotki tice, a mislim da bi trebalo zar ne?Ova Kardashian ( ne znam kako se zove ) , cool boja,haljinche i sve, ali mislim da je s obzirom na stanje u kom se nalazi trebala da obuce nesto prikladnije, ovo mi je preuzano.Osim ako joj bas nije bila namera da akcentuje stomak koji joj je podario onaj njen gmaz (kakav ljigavac od coveka, odvratan mi je).

Eh drago mi je sto si shvatio da nisi u pravu ;)

Dakle, nismo nista komentarisali sto se postavljenih fotki tice, a mislim da bi trebalo zar ne?Ova Kardashian ( ne znam kako se zove ) , cool boja,haljinche i sve, ali mislim da je s obzirom na stanje u kom se nalazi trebala da obuce nesto prikladnije, ovo mi je preuzano.Osim ako joj bas nije bila namera da akcentuje stomak koji joj je podario onaj njen gmaz (kakav ljigavac od coveka, odvratan mi je).

Mislim da ti je bilo potrebno mnogo vremena da ukapiras o cemu se radi.
Zaista nisam zelio bilo koga da vrijedjam niti imam negativan stav prema trudnicama.
Procitaj neke od tvojih predhodnih postova i zapitaj se malo...

Ovu temu sam prije par dana "izvukao iz mrtvih" sa tamo neke druge strane pri kraju ne bez razloga vec jednostavno sto je tema, bar meni, dovoljno dobra samo da bude svjeza. Kad kazem svjeza mislim na skorasnje fotografije.

Da ono je Kourtney isto kao i ovo ;)

ne sviđa mi se ništa ovde...ni na poznatoj ličnosti, ni na manekenki...:think:

fergie_grammy_awards.jpg

Alo covece ovo sto smo postavljale su sve sveze slike!!!Adrijana je TRUDNA OVE GODINE...O cemu ti pricas??
Gadno ti je da gledas trudnice...jujujuju...sick.

Naravno, još se nije porodila.

Nego generalno on ima neki ozbiljan problem sa poimanjem žena.
Za neke muškarce žene su isključivo seksualni objekti, a trudnice su nešto što se ne uklapa u sliku žene seksualnog objekta.
Reći za trudnice da su debele prasice je ne samo vulgarno i primitivno, već predstavlja čisti mačo seksizam. Čudi me da administracija Krstarice ne reaguje na ovakve primitivne ispade, pogotovo što je u pitanju moderator.

Evo tri slike, da uporedimo kako to nose modeli a kako poznate ličnosti. Ocenite.

Odri - preslatka i skroz u svom fazonu , i daleko mi se vise dopala haljina na njoj nego na ofingeru.:mrgreen:

Ista stvar sa Amy ....nekako je ona to ponela osobeno ...:heart:

A nikol sam namerno obrisala , nju ne mogu da ledam ocima.
I stvar je odvratna ....ne obe.
A bila bi odvratna i na bilokome ako mene pitate.

Slažem se da stari daleko bolje stoje na ovim glumicama nego na ofingerima, baš zato sam i okačila slike, da se vidi razlika.

Ono na Nikol se ni meni ne sviđa, ali joj daleko bolje stoji nego manekenki. To je Živanši :/

Ma nek je sto puta Zivansi , mene bi to bilo sramota da nosim i na maskembalu ....
Dobro mozda na maskembalu ne bi, bila bi to jedna dobra tigrica....super kostim, nacrtam brkove kreonom i ja maskirana...

Ma milina.

A depilacija ruku se ne radi u trudnoci ??? :dontunderstand:
Il se sad udala pa ko veli ne mora vise da se sredjuje ??? :mrgreen:
obrati paznju i na starije fotke,ona nikad ne depilira ruke...na slikama za casopise je naravno fotosopovana koza,dlake i sve ostalo...

edit: jaoooo povrac bljuv povrac za sve cizmicine komentare na poslednje dve tri strane....tolko gluposti na jednom mestu odavno ne procitah :bljak: ae da je klinac pa da mu oprostis...al ono....covek u godinama :bljak: :bljak:

Poslednja izmena:
Pa kapiram ja da su brazilke malo fijuk al zena je postala vrhunski top model , kako nije uspela da se otrgne od te zadrte ideje da je jedino dlakava zena -zena.

Ako nista bar je ona videla sta se propagira....jel to njeno da pripisemo zelji da ostane dosledna sebi il buntu ???

U svakom slucaju ....ko s marsa da je pala .
Il je mozda ona u pravu a mi smo sve budale sto se bavimo toliko spoljasnjoscu , a ne okrecemo duhovnim vrednostima ???

Al i dalje nekapiram jel moguce da je ona SEBI lepa tako dlakava ???
Mislim sto ne pusti i brkove onda ....

lol, pa, ono ... ima i muskaraca koju su "sebi" lijepi dlakavi.... a sto je najgore, i zena koje se slazu sa njima
da su lijepi takvi i da je samo dlakav muskarac - pravi muskarac

i sto sad? i nama i njima je priroda dala dlake

obrati paznju i na starije fotke,ona nikad ne depilira ruke...na slikama za casopise je naravno fotosopovana koza,dlake i sve ostalo...

edit: jaoooo povrac bljuv povrac za sve cizmicine komentare na poslednje dve tri strane....tolko gluposti na jednom mestu odavno ne procitah :bljak: ae da je klinac pa da mu oprostis...al ono....covek u godinama :bljak: :bljak:

:bljak: :bljak:

Back