Modni žiri

article-1194493-056C2615000005DC-534_468x781.jpg

Katie Price alias Jordan,sinoc na Ibici,kec ko vrata

ovo je ...malo je reci strasno...
neko rece da je ok za plazu..hm... pitam se koji deo look-a... ja na ovome sem naruvica ne vidim nista...

Prilozi

• nicole_vma.jpg
    nicole_vma.jpg
    44,4 KB · Pregleda: 41
jel ovo gore nicol:think:?
lepa haljina...i lepa frizura uz istu:D

gwen_stefani.jpg

Za Gven Stefani, ako je ovo trudnička haljina, nije loše, samo što tašna ne ide uz haljinu baš najbolje. Ni naočare nisu baš najbolji izbor. Navikla sam da je ona baš originalna, a ovde je sve potpuno obično. 6/10
Na njemu takođe sve ok, ali isuviše obično 5/10.

Svidja mi se Kameron u tom kezual izdanju...Farke su mi slatke, tasna, sandale...opusteno a trendy.Generalno volim taj stil, kao nemaran a sve ukombinovano i in.Mnogo mi se visa svidja neg kad se nabiju na stikletine u sred bela dana ili dekolte, ili neukusno kratko :confused: Ali, kontam da to ove nase cesce upraznjavaju neg napolju...
Uglavnom-Kameron 8, jer nema asesoara...Mogla je narukvice npr ili ogrlicu da doda.

Ma dobro Rihanna je klasika.

Nego...
Steta sto ne postavljate fotografije koje pokazuju cijelu figuru jer na ovaj nacin imamo neobjektivan odnosno polovican utisak koji moze da zavara. Eto na Rihanninom primjeru to vidimo. Ne vidi se donji dio tijela a samim tim ni dio garderobe. Za one koji ne znaju kako izgleda cjelokupna figura prava je poteskoca dati bilo kakvu ocjenu.

Nagradno pitanje

"Da li je Rihannina haljina mini, maxi ili se vuce po podu?"

Kameron mi je nekako previše šljampavo obučena, 7/10.
Rijana je toliko ružičasta da blješti, ali joj dobro stoji, 8/10.
Viktorija Bekam klasična kombinacija, a ipak pokazuje da ima lepo telo. Sandale su super, kaiš i nije baš sjajan 9/10.
0002.htm

koliko para ova viktorija ima a redovno je jako ruzno obucena...i sigurna sam da svaki komad odece jako puno kosta a uvek izgleda jeftino...i plava kosa joj katastrofalno stoji :neutral: a i ovaj visoki struk i braon kais na svetlo roze haljinu :confused: sva izgleda ko lizalica u ovoj kimbinaciji - tela nema i ogromna glava i naocari...bas lose :neutral:

Back